Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sanırım tedavi görüyorsunuz benimde viread başlamam gerekiyor ancak henüz çocuğum yok ve istiyoruz. Siz kullanırken gebe kaldınız mi doktorunuz ne diyor acaba? Lütfen benimle paylaşır mısınız yaşadıklarınızı?
Merhaba sanırım tedavi görüyorsunuz benimde viread başlamam gerekiyor ancak henüz çocuğum yok ve istiyoruz. Siz kullanırken gebe kaldınız mi doktorunuz ne diyor acaba? Lütfen benimle paylaşır mısınız yaşadıklarınızı?
Oncelikle gecmis olsun bir yil kullandiktan sonra gebe kalmaya musade var ancak baskiliyor suan bebek dusunuyorum bir yil oldu benim gebe kalinca ilk uc ay ilaca ara veriptekrar devam edecegiz
Oncelikle gecmis olsun bir yil kullandiktan sonra gebe kalmaya musade var ancak baskiliyor suan bebek dusunuyorum bir yil oldu benim gebe kalinca ilk uc ay ilaca ara veriptekrar devam edecegiz
Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Sen 1 yıldır kullanıyorsun yani ilacı ve sakıncası yoksa karaciğer enzimlerin ve hbv dna değerin tedavi öncesi ne civardaydi şimdi nasıl onu söyler misin? Benim enzimler normal, hbv dna 30.000 civari şuanda.