- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
- Konu Sahibi BayanPekmez
Kızlar selam bu virüs olayına kafayı takmış durumdayım. Marketten bir ürüne dokunsam made in çin yazınca kendimi kötü hissedip Hatta çin yazmasada dezenfekte ediyorum dezenfektan ile. Sonra eve gelip tekrar elimi yıkayıp tekrar dezenfektanliyorum ama hala akilmda kalıyor yeterli oldu mu diye
Disardaysam deenfektanim evde kaldiysa bir şeye dokunduysam burnum kasininca bile kasiyamiyorum. Sanki mikrop vucuduma dağılır gibi geliyor.
Huy kalacak diye korkuyorum. Böyle takıntılı olacağım diye. Ama bağışıklığım düşük bu yüzden biraz korkuyorum. Şimdi işe girebilirim ve insanlarla iç içe bir iş sürekli kuruyorum kafamda. Biri üstüme öksururse, hapsurursa. Zaten toplu taşımaya ara verdim. Ama çalışırken maske takamam. Bağışıklığımı güçlendirmek istiyorum. Propolis mi kullansam imuneks mi bilemiyorum.
Ya da başka bir tavsiyeniz var mı?
Sizce çok mu büyütüyorum bu virüs olayını.
Takıntıl biri haline gelir miyim?
Şuan hafif öyle gibi hissediyorum
Disardaysam deenfektanim evde kaldiysa bir şeye dokunduysam burnum kasininca bile kasiyamiyorum. Sanki mikrop vucuduma dağılır gibi geliyor.
Huy kalacak diye korkuyorum. Böyle takıntılı olacağım diye. Ama bağışıklığım düşük bu yüzden biraz korkuyorum. Şimdi işe girebilirim ve insanlarla iç içe bir iş sürekli kuruyorum kafamda. Biri üstüme öksururse, hapsurursa. Zaten toplu taşımaya ara verdim. Ama çalışırken maske takamam. Bağışıklığımı güçlendirmek istiyorum. Propolis mi kullansam imuneks mi bilemiyorum.
Ya da başka bir tavsiyeniz var mı?
Sizce çok mu büyütüyorum bu virüs olayını.
Takıntıl biri haline gelir miyim?
Şuan hafif öyle gibi hissediyorum
Son düzenleme: