Virus zamani hastaneye gitmek

bhr995

🌸
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
359
411
18
Herkese merhaba, malum
Salgın bir hastalik var ve boyle bir zamanda endoskopi yaptirmamiz gerekiyor kardesime. Midesinden dolayi işyerinde zorlaniyor. Ama o kadar korkuyoruz ki soyle bir durum var yogun bakim unitesi var endoskopi unitesinin alt katinda size danismak istedim. Endoskopi aletlerini ayni hastalar icin kullanmazlar degil mi veya o aletle herhangi bir islem yapiliyor mu bilmiyorum. Allah virus hastalarina da sifalar versin su mubarek aylarda. Ama insan bulasma ihtimalini dusunmeden edemiyor

Bende full saglık testinden gececegim. Cok dis, kulak, vertigo agrıları cekiyorum. Ama korkudan gidemiyorum tabi. Kardesiniz zorlanıyorsa ertelemeyin lütfen.

Ben geçen gün covid-19 şüphesi ile acile gittim negatif çıktı. 2 gündür ishalim acaba ordan mı kaptım diye içim içimi yiyor.çok çok acil olmadıkça gitmeyin

Eğer acil bir durumsa önlemlerinizi alıp gidebilirsiniz. Bizim geldiğimiz hastane de covid hastaları ayrı bir katta bulunuyor. Doktora bu durumu sorduğumda rahat olum ama önlemi de elden bırakmayın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…