visanne ilacini kullanar yardim edin lutfen

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
198
35
Bnm 4.5 cm boyutunda cikkolata kistim var. Visanne ilacini kullaniyorum ikinci kutu bitmek uzere bu ilaci kullanipta kisti kuculen var mi

Eveet var :) ben yaklaşık 1.5 yıldır bu ilacı kullanıyorum. 2 yumurtalığımda da biri 5cm diğeri 4.5 cm çikolata kistim vardı. ağrıdan duramıyordum. 8 saatte bir ağrı kesici alıyordum, majezik falan kar etmiyordu. ponstan forte adında bir ilaç var sadece o dindiriyordu ağrılarımı. bazı doktorlar ameliyat önerdiler. fakat ben korktuğmdan ameliyata hiç yanaşmadım. en son özel bir doktora gittim o da visanne kullanmamı söyledi. 6 ay düzenli bir şekilde her gün aynı saatte ilacı kullandım. 6 ay sonunda biri 3 cm e diğeri de 2.5 cme kadar küçülmüştü. bir 6 ay daha kullandım ilacı ve tekrar gittiğimde çok şükür 2 kistim de yok olmuştu. hamile kalmayı düşünmediğimden ilacı kullanmaya devam ediyorum. ama bu ilaç önce ağrılarımın sonrasında da kistlerimin yok olmasına vesile oldu. Size de geçmiş olsun. Umarım şifa bulursunuz.

Canm merhaba
Benimde sağ yumurtaligimda 4 cm kist mevcut.bana da visanne verdi doktor.
Merak ediyorum ilaç bitiminden sonra gebe kalinabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…