Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben bu ilaci kullaniyorum. Soracaklarim var kullananlar var mi acaba o kadar agir yan etkileri var ki ben de 2.kutu bitmek uzere nefret ettirdi beni hayattan
Bana yan etkisi olmadı hıc eger cıddı bı sekılde yan etkısını yasıyorsan doktorun ıle görüs derim. Ben endometriose var. Cok uzun yıllardır kullanıyorum sadece bebek tedavısı olcagım zamanlar bırakıyorum.
Merhaba, ben bu ilaci kullaniyorum. Soracaklarim var kullananlar var mi acaba o kadar agir yan etkileri var ki ben de 2.kutu bitmek uzere nefret ettirdi beni hayattan
Merhaba! Bende yeni başladım kullanmaya 10 gün oldu.acayip kalça ve bacak ağrısı yapıyor.Acıyor resmen diğer etkileride ateş basması, migren ,göz kuruluğu, kabızlık,baş dönmesi ama bacak ve kalça ağrısı çok zorluyor. Dayanılacak gibi değilSizde nasıl etkiler?
merhaba ben 1 senedir kullanıyorum yan etkileri ilk başta daha yoğun oluyor ama sonra(2-3 ay sonra) geçiyor ya da alışılıyor. Sadece ruhsal olarak daha çok etkileniyor insan regl olamadığı için ama benim kistlerimi 3 ve 4 cm küçülttü bu ilaç. yani oldukça etkili
merhaba ben 1 senedir kullanıyorum yan etkileri ilk başta daha yoğun oluyor ama sonra(2-3 ay sonra) geçiyor ya da alışılıyor. Sadece ruhsal olarak daha çok etkileniyor insan regl olamadığı için ama benim kistlerimi 3 ve 4 cm küçülttü bu ilaç. yani oldukça etkili
merhaba. benim iki tarafımda biri 3.8 diğeri 2.8 mm çikolata kistim var. doktor visanne verdi ama tereddüt ediyorum henüz alıp kullanamadım. bekarım ileride çocuk için bi engel olur mu acaba bide etkili mi ilac?