Tatlı Tarifi Vişneli Sütlü Tatlı (Resimli)

Bu akşam misafirlerime yaptım...
nefis oldu, çok beğenildi..
Paylaşım için teşekkürler..:)

Bu akşam misafirlerime yaptım...
nefis oldu, çok beğenildi..
Paylaşım için teşekkürler..:)
o kadar sevindim ki anlatamam, afiyet olsun tatlım :1hug:
canım çok güzel olmuş,kaçırmışım bu tarifi yeni farkettim,en kısa zamanda deniycema.s.
umarım beğenirsin minelnecim, vişne mevsimi bitiyor, kaçırmadan bol bol yapıyorum ben de opuyorumnanaktan
Ben bunun irmikli muhalebi yapiyorum sonra bisküvit dösüyorum öyle krizali karisimi döküyorum, oda güzel olyuor.
evet irmikli muhallebinin de üstüne konulabilir, ben de bir dahaki sefere öyle deneyeceğim canım yerimseniben
ellerine sağlık çok gzl olmuş
çok teşekkür ederim a.s.
ellerine sağlık canım benim çok güzel görunuyoropuyorumnanaktan​

teşekkürler nilberacım, adana buluşmasına gelirsem orda da yaparım inşallah hihoyyyt

Bu tatlıyı burada görmeden önce bir arkadaşımda yemiştim,çok hoşuma gitmiş,ancak tarifini soramamıştım.Tam da bunun üstüne sizin tarifinizi gördüm ,hemen yaptım,çoook güzel oldu,teşekkür ederim paylaşımınız için.

Bu tatlıyı burada görmeden önce bir arkadaşımda yemiştim,çok hoşuma gitmiş,ancak tarifini soramamıştım.Tam da bunun üstüne sizin tarifinizi gördüm ,hemen yaptım,çoook güzel oldu,teşekkür ederim paylaşımınız için.

çok sevindim gerçekten güzel bir tesadüf olmuş opuorumnanaktan teşekkür ederim :1hug:

ayyyyy bu kesin muhteşemdir..görüntü çekiyor birkere insanı...bi dalsam şöyle borcamın içine tok evin aç kedisiyim ben inan bak..-tatlicadiarzu-

Back
X