merhaba arkadaşlar 27 haftalık gebeyim ve ne yazıkki doktorumu değiştirmek zorundayım. Vital hospital e gitmeyi düşünüyorum iki dr var biri Civan Kalafat diğeri Didem Güneş Aktaş.. deneyimi olan bu hastaneye giden var mı ? özellikle doğum yapmış olanların söyleyecekleri çok önemli benim için. lütfen yardımcı olun
Gecen yıl dusukle sonuclanan bır hamılelık yasadım.O zaman hastaneler drlar hakkında oldukca arastırmaya gırmıstım.O zaman Dıdem günes hanımın methını cok duymustum.Oldukca memnun olanlar vardı.Bır arkadasımda dogumunu orda gerceklestırmıstı.Cok da memnun kalmıstı.Fakat dedıgım gıbı ozellıkle Dıdem Gunes Aktas hanım'ı cok ovuyor hastaları.Ben de randevu almıstım ama o hafta dusuk yaptım.Ve cok ıyı bır dr buldum bıraz gec olsa da.O da Sıslı 'de..Foruma da bır cok kez yazdım ısmı Korkut arslan..Hem paragoz degıl hemde yaklasımı hastayla ırtıbatı mukemmel.Sorunları hemen bulup gereksız testler vs yapmıyor.En cok tavsıye edebılecegım bızzat kendısıdır.
merhaba arkadaşlar 27 haftalık gebeyim ve ne yazıkki doktorumu değiştirmek zorundayım. Vital hospital e gitmeyi düşünüyorum iki dr var biri Civan Kalafat diğeri Didem Güneş Aktaş.. deneyimi olan bu hastaneye giden var mı ? özellikle doğum yapmış olanların söyleyecekleri çok önemli benim için. lütfen yardımcı olun