- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
cnm bu nasıl güzel bir karamelmiş gündüz sarı görünümünde ışıkta karamel bence çok güzel olmuş eski alacalıklar yok çok beğendimgüle güle kullan cnm
Renk çok güzel bende karamel kullanıyorum da vital karamel hangi markada var denemek isterim..?
Schwarzkopf un ürünü vital marka cnmm.. tüp halinde satılıyor.. kutu olarak yokk.. ben sıvısı ve tüpünü 5 tl ye alıyorum... normalde loreal ile boyuyordum iki kutu alınca 30 tl tutuyordu ..şimdi vital alıyırum 10 tl veriyorum iki tüpüne.. hemde loreal dan daha iyi tutuyro beyazlarımı kapatıyor..tavsiye ederim..
gerçektenmi çok uygunmuş ama bugüne kadar hiç tüp boya kullanmadım..alırsam kullanabilir miyim bilmiyorum.benim de 18yasında olmama rağmen cok beyazım var mecbur boyuyorum artık.genetik sanırım...bir dahaki boyamada aklımda olsun cnm teşekkür ederim.
slm hanımlar nezaman saçımı boyuyacak olsam buraya bakarım fikir olur bana..
vital sarı ya boyamıştım en son oksidasyonunu %9 luk almıştımmm biraz açık oldu bide saçımı açtırdıgımdan alacalıydı heryerii ondan gecen hafta karamel alıp boyadım amacım koyultmak heryerin eşit olmasını saglamaktı.. tamda istedigim giib oldu ama bakırlık yogun şekilde var yıkadıkca bakırlık gidiyor.. 2 ay boyamayıp bakırlıgın akmasını bekleyip sanırım sarı yada koyu sarıyla %6 lık oksidasyonla boyuycam:)
1 cisi dışarıda gün ışıgında digeri evde akşam:)
IMG nin üzerini tıkla açılır bende bu karamel tonlarını düşünüyorum sarıdan sonra ama kararsızım yaa esmere sanki daha çok yakışıyor bu tonlarminikgelin resimi göremiyorum ama ben de bu boyayı kullanmayı düşünüyorum ama saçı çok kurutuyor mu?
IMG nin üzerini tıkla açılır bende bu karamel tonlarını düşünüyorum sarıdan sonra ama kararsızım yaa esmere sanki daha çok yakışıyor bu tonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?