Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar vitale hastanesinde sema hanıma gıden yada hakkında bır bılgısı olan varmı ? Yardımcı olursanız cok sevınırım
Vakıt bulup foruma gıremediğimden yenı gördüm. http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...um-doktoru-ariyorum-tavsiye.html#post21327977 bu konuyu okuyabilirsiniz.Ben de Sema hanımın hastasıydım sormak istediğiniz bir şey varsa mesaj atabilirsiniz.Şu kadarını söyleyeyim b,r daha nasib olurda doğum yaparsam doktorum yine o olsun isterim.
Çoklu sebeplerden sezeryan oldum.Sema Hanımın duruşu sizi yanıltmasın,bayan jinekologlar hep eleştirilir ama ben hiç olumsuz bir tavrını görmedim.Çok samimi tavırda doktorlar vardır,ki ben sevmem ararada biraz resmiyetten yanayım.Sema hanımdan ben memnumdum ameliyathanede bayılmadan önce son gördüğüm gülen yüzü olmuştu.Ben tek kişilik odada 2 refaketçimle kaldım.Bildiğim kadarıyla doğum yapan herkes yalnız kalıyor başka hasta verilmiyor yanlarına.İnşallah hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
Kızlar oncelıkle yazmıs oldugunuz cevaplara gec cevap verdıgım ıcın ozur dılıyorum. Yogun mıde bulantısından daha yenı yenı gozlerımı acıyorum. Bu gunlerde gececek ınsallah dıyıp sabredıyorum . Bende sema hanıma gıdıyorum. Cok ama cok memnun kaldım. Sagolsun sordugum her soruyu acıklıyor, sıkılmıyor, guven verıyor. Insallah artık dr'umu buldum. Sızden gelen mesajları okudugum zaman ıcım cok cok daha rahatladı ve kararımdan bır kez daha emın oldum. Sımdı ıcım cok daha rahat bır sekılde gıdecegım sema hanıma. Rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın.