• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vitale Hastanesi ANTALYA

rbcn

MELEĞİM ARTIK BENİMLE
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
267
2
96
Antalya
Kızlar vitale hastanesinde sema hanıma gıden yada hakkında bır bılgısı olan varmı ? Yardımcı olursanız cok sevınırım

slm cnm bende forumları arastırıyordm konunu gordum. 19 haftalık hamileyim en basından berı sema hanıma gidiyoruz.. cok hanımefendi bi bayan.. herkonuda en basından berı gebelık haftamıza gore bizi bilgilendirdi sordugum sorulara acık bi şekilde cevap verdi. acıkcası ben memnunum..

Cevabın için tesekkur ederım. Benım ıcın en onemlısı gereksız tahlıllerı yaptırmaması bu konuda bılgı verebılırmısın ?

Kızlar vitale hastanesinde sema hanıma gıden yada hakkında bır bılgısı olan varmı ? Yardımcı olursanız cok sevınırım

selam canım bende hamileyim vitaleye gidiyorum

son 3 yıldır vitaleye ali fuat şengöre gidiyordum. yanlız çok yoğun olması nedeniyle
hamile olduğumu öğrendiğimde vitalede şansıma hangi dr. müsaitse ona giricem dedim. çünkü
ali fuat şengörü 3 -6 saat bekleme sürelerim oldu o yüzden beklemek bunaltıyor insanı.

3 ocakta hamile olduğumu öğrendim ve vitalede sema hn. müsaitmiş ona randevu aldık girdik.
hafytaya 2.kontrolüm var. hastaneye diyecek lafım yok. ilk izlenim olarak sema hn.da
iyi gibiydi.bakalım fikrim değişmezse onunla dewam edeceğim sanırım.

Son düzenleme:
rbcn diğer forumdada cevapladım onada bi bak istersen. sema hanm sadce 2li 3lü tarama testleri yaptırdı zamanları geldiğinde.. bu testleri baska yerlerdede yaptırıp sonuclarını göturebiliomussun bildiğim kadarıyla. en son gıttımız kontrolde ayrıntılı ultrason yaptırabilirsiniz randevu alıp dedı. ama ben bi sorun görmuyorum yınede durumunuz musaıtse yaptırabilirsiniz dedi. yani öle illaki yaptırın fln diye tutturmadı. eşimde bi soralım ögrenelim dedi 150 tl miş ve randevuyu en erken bi hafta sonrasına veriolarmıs ( bilmek isteyen olursa die yazıorum).. biz eşimle gerek görmedik cunku hersey yolunda masallah dedi. işte bazı seyleride önermek zorunda cunku hastane stratejisi.. ama gercekten ciddi bi durum değilse ısrarcı değil. en son gittigimizde gerekli değil die kan testide yaptırmadı ( ben kendimi hazırlamıstım kesin kan testi yapıcaklar diye).. ayda birkez gidiyoruz.. 22. haftamdayım. oraya gitmeyede devam etmeyi düşünüyorum.. istikrarlı olmak gercekten önemli psikolojik olarakta yani..

Vakıt bulup foruma gıremediğimden yenı gördüm. http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...um-doktoru-ariyorum-tavsiye.html#post21327977 bu konuyu okuyabilirsiniz.Ben de Sema hanımın hastasıydım sormak istediğiniz bir şey varsa mesaj atabilirsiniz.Şu kadarını söyleyeyim b,r daha nasib olurda doğum yaparsam doktorum yine o olsun isterim.

Canım özel mesaj atmak istediğim ama 100 mesaj atmadığım için izin verilmedi o yüzden buraya yazıyorum. Rahatsız ediyorum belki ama doğumu Antalya Vitale Hastanesinde yaptığınızı duyunca yazmadan geçemedim. Bende Hamileliğimin başından beri Vitalede Sema Hanıma gidiyorum. Gayet mantıklı cevaplar veren akıllı seni rahatlatan bi doktor. Ama onla istediğim sıcaklığı kuramıyorum mesela bir aile hekimliğine gidince daha rahat oluyorum ama sema hanımın yanında o kadar rahat kendim gibi davranamıyorum sorularımı felanda sanki çekinerek soruyorum, soğuk gibi geliyor bi yönden yani, doğumu da onda yapmak istiyorum ama normal doğum istediğim için ( Rabbim izin verirse inşaallah tabiki) normal dğum esnasında ısınamamamdan kaynaklanan bir problem olur mu diye endişe ediyorum, sen normal doğum mu yaptın yoksa sezaryanmi, birde hastanede odasında tek kişi olarak mı kaldınız yoksa odalarda birden fazla kişimi kalıyor cevap verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler iyi günler...:54:

Çoklu sebeplerden sezeryan oldum.Sema Hanımın duruşu sizi yanıltmasın,bayan jinekologlar hep eleştirilir ama ben hiç olumsuz bir tavrını görmedim.Çok samimi tavırda doktorlar vardır,ki ben sevmem ararada biraz resmiyetten yanayım.Sema hanımdan ben memnumdum ameliyathanede bayılmadan önce son gördüğüm gülen yüzü olmuştu.Ben tek kişilik odada 2 refaketçimle kaldım.Bildiğim kadarıyla doğum yapan herkes yalnız kalıyor başka hasta verilmiyor yanlarına.İnşallah hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

Çoklu sebeplerden sezeryan oldum.Sema Hanımın duruşu sizi yanıltmasın,bayan jinekologlar hep eleştirilir ama ben hiç olumsuz bir tavrını görmedim.Çok samimi tavırda doktorlar vardır,ki ben sevmem ararada biraz resmiyetten yanayım.Sema hanımdan ben memnumdum ameliyathanede bayılmadan önce son gördüğüm gülen yüzü olmuştu.Ben tek kişilik odada 2 refaketçimle kaldım.Bildiğim kadarıyla doğum yapan herkes yalnız kalıyor başka hasta verilmiyor yanlarına.İnşallah hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

Anladım canım, bende cts günü tekrar kontrole gittim ve kararım kesin artık kesinlikle Sema Hanımda yapacağım, söylediğin gibi resmiyeti azda olsa korumakda önemli, bu onu ciddiye aldığımı ve onunda beni ciddiye aldığını gösterir, cts günü yine çok yardımcı oldu sağolsun, ilgilendi, aklımdaki soruları ben daha sormadan cevapladı. Artık onda karar kıldığımı anlamış olacak ki doğumla ilgili teferruatlı bilgiler de verdi, biz hep doktora güvenmek istiyoruz ama doktorda bize güveniyormu düşünmüyoruz, güven karşılıklı bence, o yüzden artık iki tarafta birbirine güveniyor, İnşaallah doğumumuzu da sağ salim Sema hanımda yaparız, bende Sema Hanımı artık gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum ki zaten tavsiye ediyordumda artık iyice eminim, Sema Hanım güler yüzlü, akıllı, boş şeylerle sizi meşgul etmeyen, uğraştırmayan, işinin ehli bi bayan, Allah ondan razı olsun

Kızlar oncelıkle yazmıs oldugunuz cevaplara gec cevap verdıgım ıcın ozur dılıyorum. Yogun mıde bulantısından daha yenı yenı gozlerımı acıyorum. Bu gunlerde gececek ınsallah dıyıp sabredıyorum . Bende sema hanıma gıdıyorum. Cok ama cok memnun kaldım. Sagolsun sordugum her soruyu acıklıyor, sıkılmıyor, guven verıyor. Insallah artık dr'umu buldum. Sızden gelen mesajları okudugum zaman ıcım cok cok daha rahatladı ve kararımdan bır kez daha emın oldum. Sımdı ıcım cok daha rahat bır sekılde gıdecegım sema hanıma. Rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın.

Kızlar oncelıkle yazmıs oldugunuz cevaplara gec cevap verdıgım ıcın ozur dılıyorum. Yogun mıde bulantısından daha yenı yenı gozlerımı acıyorum. Bu gunlerde gececek ınsallah dıyıp sabredıyorum . Bende sema hanıma gıdıyorum. Cok ama cok memnun kaldım. Sagolsun sordugum her soruyu acıklıyor, sıkılmıyor, guven verıyor. Insallah artık dr'umu buldum. Sızden gelen mesajları okudugum zaman ıcım cok cok daha rahatladı ve kararımdan bır kez daha emın oldum. Sımdı ıcım cok daha rahat bır sekılde gıdecegım sema hanıma. Rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın.

Evet kesinlikle gönül rahatlığıyla gidebilirsin canım, pişman olmazsın inşaallah merak etme, Sema Hanım ne yapacağını bilen, işinde uzman bi doktor, daha önce de devlet hastanesinde çalışmış, merak etme o yüzden, hamileliğin daha başındasın ve yaptırman gereken testler var, vitale hastanesinde tahlil fiyatları da çok uydun ve Sema hanım boşyere seni tahlillere boğup hastaneyi kazandırma gibi bi çabası yok, gerekli gördüğü zamanlar tahlil yapıyor sadece, Allah ondan razı olsun bir kere daha, inşaallah bebeklerimizi kucağımıza almamızıda en iyi şekilde vesile olur

cnm bende özelden msg atamıyormusum msg sayısından dolayı.. anlıyorum için raat degil.. ilk baslarda bizde öyleydik ama zaman gectikce arada bi samimiyet olusmaya baslıyo.. bide dewamlı dr degistirmek senı yorar.. bencede mesafeli ama samimi konusan bi bayan. boş konusmayla kafa yormuo.. tabikide son karar senın. gecen ay arkadasm dogum yaptı hastaneden cok memnun kalmıs.. wala ben acıkcası baska bıyer dusunmuyorum hiçbiyerede bakmadık ztn.. alıstım artık oraya tanıdık gelıo.. egerki kotu bişey duyduysan fln bilmek isterim.. ama ne gözlemlerimde nede duyumlarımda orasıyla yada sema hanmla alakalı kotu bişeye rastlamadım.. umarım kafandakı sorulara bırazda olsa cvp verebilmişimdir..

Back
X