Vitalea feronia multivitamin kullananlar

serminss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
42
5
1
Merhaba hanımlar doktorum yumurta kalitesi açısından Vitalea feronia (miyo,inositol,koenzim,hayıt ve folik asit içeriyor)multivitamin verdi daha önce kullanan memnun kalan var mı ??

Merhabalar bende 5 gündür kullanıyorum folikist over var dedi bende bi arayış içindeyim kullanan var mı diye hangi doktora gittiniz acaba

Yani ben aslında düşük yaptım o zaman ansızın gittim Sümeyye hocaya öle tanıştım ilgisi hoşuma gitti geçen hafta tekrar gittim çocuğum olmuyor diye bakalım ilacı kullanıyorum inş bebeğimiz olur Allah isteyen herkeze versin

Yani ben aslında düşük yaptım o zaman ansızın gittim Sümeyye hocaya öle tanıştım ilgisi hoşuma gitti geçen hafta tekrar gittim çocuğum olmuyor diye bakalım ilacı kullanıyorum inş bebeğimiz olur Allah isteyen herkeze versin
Ayy hiç öyle düşünmeyin sakın bir kere kendiliğinden zaten hamile kalmışsınız önemli olanda o Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 💓Size sadece vitamin mi verdi Sümeyye hoca

Amin inşallah sizin hiç oldumu bebeğiniz ne zaman dan beri korunmuyorsunuz
Ben 1 senedir evliyim yaklaşık 5 aydır falan korunmuyoruz hiç gebelik geçirmedim ama ovu testi ilk defa kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüz 🫶Siz ne zamandır düşünüyorsunuz

Back
X