Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben medipole gidiyorum size de doktorunuz mu önerdi bende de pcos var maalesefMerhabalar bende 5 gündür kullanıyorum folikist over var dedi bende bi arayış içindeyim kullanan var mı diye hangi doktora gittiniz acaba
Ne kadara aldınız bu arada siz?Merhabalar bende 5 gündür kullanıyorum folikist over var dedi bende bi arayış içindeyim kullanan var mı diye hangi doktora gittiniz acaba
Bende medipole gidiyorum Sümeyye Betül hocayaBen medipole gidiyorum size de doktorunuz mu önerdi bende de pcos var maalesef![]()
1.600 tl ye aldım 1hafta önceNe kadara aldınız bu arada siz?
Ayy Meryem hanım aynı dr gidiyoruz bende o fiyata aldım inşallah faydasını görürüz1.600 tl ye aldım 1hafta önce
Memnun musunuz siz ?Bende medipole gidiyorum Sümeyye Betül hocaya
Ayy hiç öyle düşünmeyin sakın bir kere kendiliğinden zaten hamile kalmışsınız önemli olanda o Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahYani ben aslında düşük yaptım o zaman ansızın gittim Sümeyye hocaya öle tanıştım ilgisi hoşuma gitti geçen hafta tekrar gittim çocuğum olmuyor diye bakalım ilacı kullanıyorum inş bebeğimiz olur Allah isteyen herkeze versin
Evet sadece vitamin size.Ayy hiç öyle düşünmeyin sakın bir kere kendiliğinden zaten hamile kalmışsınız önemli olanda o Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahSize sadece vitamin mi verdi Sümeyye hoca
Banad vitamin verdi siz faydasını gördünüz mü ?Sizi tekrar çağırdı mıEvet sadece vitamin size.
Hayır çağırmadı sadece korunmadan bebek yapın dedi deniyoruz ama bakalım nolcak sitres oluyor insan ister istemez.Banad vitamin verdi siz faydasını gördünüz mü ?Sizi tekrar çağırdı mı
Stres maalesef okadar etkiliyor ki hayatımızı.İnşallah hayırlı bir şekilde Rabbim nasip ederHayır çağırmadı sadece korunmadan bebek yapın dedi deniyoruz ama bakalım nolcak sitres oluyor insan ister istemez.
Amin inşallah sizin hiç oldumu bebeğiniz ne zaman dan beri korunmuyorsunuzStres maalesef okadar etkiliyor ki hayatımızı.İnşallah hayırlı bir şekilde Rabbim nasip eder![]()
Ben 1 senedir evliyim yaklaşık 5 aydır falan korunmuyoruz hiç gebelik geçirmedim ama ovu testi ilk defa kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüzAmin inşallah sizin hiç oldumu bebeğiniz ne zaman dan beri korunmuyorsunuz