tetchy 'İnsanlık müessesesine kaim olanlara' Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 353 184 103 1 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tetchy #1 Merhaba kızlar isim vermek yasak sanırım Dec...t vitamin hapı adet geciktiriyor mu? Yan etkilerine baktım ama göremedim .
Merhaba kızlar isim vermek yasak sanırım Dec...t vitamin hapı adet geciktiriyor mu? Yan etkilerine baktım ama göremedim .
Bright crystal Balık kadını Kayıtlı Üye 24 Şubat 2013 5.001 5.053 398 1 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tetchy #2 tetchy .!.: Merhaba kızlar isim vermek yasak sanırım Dec...t vitamin hapı adet geciktiriyor mu? Yan etkilerine baktım ama göremedim . Genişletmek için tıkla... Geciktirmez, vitamin sadece hormon yokki içinde. Ben gebeyken kullandım , etkileyecek bişey olsa verilmezdi
tetchy .!.: Merhaba kızlar isim vermek yasak sanırım Dec...t vitamin hapı adet geciktiriyor mu? Yan etkilerine baktım ama göremedim . Genişletmek için tıkla... Geciktirmez, vitamin sadece hormon yokki içinde. Ben gebeyken kullandım , etkileyecek bişey olsa verilmezdi