Vitamin hapi

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar mrb.4 bucuk aylik hamileyim vitamin hapi icmesem olur mu.kullanmak istemiyorum ilac sonucta.d vitamini damlasinida kullanmak istemiyorum suan tek demir ilaci iciyorum zarari olur mu hic ilac kullanmayan var mi

Herkesin gebeliği ve gereksinimleri farklı. Eğer doktorunuz size verdiyse; kullanın mutlaka. Vücudunuzun ve bebeğin ihtiyacı var demek ki..
Sonra bir sürü eksiklik çıkar, bir de onlarla uğraşmak zorunda kalırsınız.
Vitamin ilaçlarının herhangi bir zararı olmaz. Öyle olsa; doktorlar riske atmaz zaten.

Vitamin hapı benim de midemi bulandırıyor ama çaresi gece yatmadan önce içip uyumak. Bebiş senin bütün vitaminini alıyor sen halsiz kalırsan o nasıl büyüyecek :) dediğimi yap bak farkı göreceksin

Hamile kalmadan önce kan değerlerime bakılmıştı d vitamini demir kalsiyum falan çok iyidi geçen gün yine bakıldı değerlerim yerlerdeydi..
Artık bebek bizden depolamaya başladı değerlerimiz düşüyor bu kullandığımız ilaçlar (ki zararı yok sonuçta doktorunuz veriyor bebeğe zarar veren bir ilaç olsa vermez) bu yüzden hem bebek için hemde kendimiz için bu ilaçları içmemiz gerek

Kizlar halsizlik yapiyor gece yatarken iciyordum fakat ne bilim icmeyince kendimi daha iyi hissediyorum.doktoruma daniscam bakalim

S Sekerkizads merhaba.
Gebelikte vitaminler çok önemli. Size yapılan testler sonucunda vitamin eksikliğinize göre veriliyor. Bence vitaminleri ihmal etmemelisiniz. Halsizlik uyku hissi vitaminden ziyade gebelikten kaynaklı. Zaten zamanla o hisler de geçecek . Doktorunuzun tavsiyelerinden çıkmayın derim.

S Sekerkizads merhaba.
Gebelikte vitaminler çok önemli. Size yapılan testler sonucunda vitamin eksikliğinize göre veriliyor. Bence vitaminleri ihmal etmemelisiniz. Halsizlik uyku hissi vitaminden ziyade gebelikten kaynaklı. Zaten zamanla o hisler de geçecek . Doktorunuzun tavsiyelerinden çıkmayın derim.
Hic test yapilmadan veriyolar o yüzden aklim karıştı tesekkur ederim

Back
X