Erkek İnfertilitesi vitamin haplarıyla spermler düzelir miiii

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
devlette nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ben ama doktorların dediği doğru paran yoksa eğer hiçbişey olmaz ve acayip para harcanıyo bu işe doktorlarda biliyorlar bu işi birazda paraya dökmüşler tahlil verceksin kendi anlaşmalı yerlerine yönlendiriyo aman burda yaptır diyo ilaç vercek gene aynı bende eşimde çalışıyoruz zamanımız olsa ben devlet hastanesini araştırıdım ama izin alamıyoruz sizin sorun ne peki
Bizde farklı şehirlerde çalışyrz günümüz yollarda geçiyo bide böyle umutsuzluk olunca psikolojimiz altüst oldu. Azospermi teşhisi kondu tüp bebekten başka çağreniz yok dendi 4 ayrı doktor tarafından. Özelde paralı olunca ilgi alaka da farklı tabi. Bide sürekli bu iş üzerine çalştıklarından başarı şansı saanki daha çokmuş gibi geliyo. Şu an eşim bi vit bi ilaç içiyo. Bende adetin 2.günü iğne tedavisine başlycam. Ama kafam karışık işte :(

Bizde farklı şehirlerde çalışyrz günümüz yollarda geçiyo bide böyle umutsuzluk olunca psikolojimiz altüst oldu. Azospermi teşhisi kondu tüp bebekten başka çağreniz yok dendi 4 ayrı doktor tarafından. Özelde paralı olunca ilgi alaka da farklı tabi. Bide sürekli bu iş üzerine çalştıklarından başarı şansı saanki daha çokmuş gibi geliyo. Şu an eşim bi vit bi ilaç içiyo. Bende adetin 2.günü iğne tedavisine başlycam. Ama kafam karışık işte :KK43:
işallah çok güzel olur sonuçlarınız bu hastalık çok zor ya tabi işin içinde para olunca daha kıymetli oluyosun ama bazende boşa para harcatmak için ümit veriyolar en azından bizde öyle ve biz bunu bile bile kanıyoruz napalım sizin iyi olur eminim bizde bir tane bile sprm yok çünkü

Zaten sperm sorunları genelde sağlıksız beslenme uyku bozukluğu hareketsizlik stres kaynaklı yaşanıyor . Beslenme çok önemli bit paya sahip o yüzden dr lar bu durumlarda konsantre vitamin kullanıyor.siz de evde yediklerinize ictijlerinize dikkat edin fazla şeker tuketimini azaltinca iceceklerinizi yemeklerimizinndaha doğal olduğundan emin olun.
ya aslında gayet düzenli besleniyoruz iş hayatımız var düzenli uyuyup düzenli şeyler yiyoruz ama bitek kötü şeyimiz sigara ikimizde kullanıyoruz :(

işallah çok güzel olur sonuçlarınız bu hastalık çok zor ya tabi işin içinde para olunca daha kıymetli oluyosun ama bazende boşa para harcatmak için ümit veriyolar en azından bizde öyle ve biz bunu bile bile kanıyoruz napalım sizin iyi olur eminim bizde bir tane bile sprm yok çünkü
Bizde de yok daha yolun başındayız. Siz neşer yaptınz ne önerirsiniz? Beslenme takviyesi kür vs uyguluyormusunz

ya aslında gayet düzenli besleniyoruz iş hayatımız var düzenli uyuyup düzenli şeyler yiyoruz ama bitek kötü şeyimiz sigara ikimizde kullanıyoruz :KK43:
Hemen bırakın bu durum size vesile olsun sigara çok etkili olumsuz bi faktör. Birlikte yapabileceğiniz sporlar yapın.biz korunmayı bıraktıktan sonra yaşamımıza çok dikkat ettim eşim pek dikkat etmedi ama sanırım ben sinirlenmiyim uzulmiyim diye ne dediysem yaptı tatlıya düşkündür ondan uzaklaştırdım. Az su içerdi onu arttırdık bol bol meyve yedik gerçi organik bulmak çok zor biz sık sık ormana giderdik oralardan temin ederdik bir kısmını. Bol bol sebze ayrıca ek olarak kürler uygulayabilirsiniz keçi boynuzu kürü falan. Motivasyonunu yüksek tutun ha deyince düzelen bir şey değil bir süreç gerektirir . Rabbim surecinizi zorlastırmasın inşallah en kısa zamanda meleginize kavuşursunuz

Hemen bırakın bu durum size vesile olsun sigara çok etkili olumsuz bi faktör. Birlikte yapabileceğiniz sporlar yapın.biz korunmayı bıraktıktan sonra yaşamımıza çok dikkat ettim eşim pek dikkat etmedi ama sanırım ben sinirlenmiyim uzulmiyim diye ne dediysem yaptı tatlıya düşkündür ondan uzaklaştırdım. Az su içerdi onu arttırdık bol bol meyve yedik gerçi organik bulmak çok zor biz sık sık ormana giderdik oralardan temin ederdik bir kısmını. Bol bol sebze ayrıca ek olarak kürler uygulayabilirsiniz keçi boynuzu kürü falan. Motivasyonunu yüksek tutun ha deyince düzelen bir şey değil bir süreç gerektirir . Rabbim surecinizi zorlastırmasın inşallah en kısa zamanda meleginize kavuşursunuz
amin inşallah dualarınız için allah razı olsun.. inşallah ama ben kendim bırakamadığım için onuda ne kadar sigara konusunda zorlasam boşş her türlü kürü denedim k.boynuzu aktarcıdan macun yaptırdım .çakşır suyu var onu içiriyorum hala bakalım hakkımızda hayırlısı belkide allahım bize bu yolda vesile edicek..

amin inşallah dualarınız için allah razı olsun.. inşallah ama ben kendim bırakamadığım için onuda ne kadar sigara konusunda zorlasam boşş her türlü kürü denedim k.boynuzu aktarcıdan macun yaptırdım .çakşır suyu var onu içiriyorum hala bakalım hakkımızda hayırlısı belkide allahım bize bu yolda vesile edicek..
Sigara konusunda umutsuz buldum sizi ama şunu söyleyebilirim bir kadının basamayacagi hiç bir şey yoktur Rabbim inşallah nasip ederse hamile kaldığınız an bunu daha çok hissedeceksiniz biz doğuştan güçlü varliklariz öyle çaresizlik ümitsizlik kadınlara yakışmıyor . Bırakın onu erkekler hissetsin hem hiç bir özel yetenekleri yok yapabildikleri hiç bişey yok bi askere gidiyolar abartiyolar da abartiyolar bizden fazla kasları var diye kendilerini süper kahraman saniyolar :)))) kadınlar güçlüdür öyle kafanızda acabalar olmasın. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin 🙏🏻

meraba benim eşimde geçirdiği ameliyattan dolayı sayı ve hareketlilik çok düşük.ürolog proxeed plus önerdi onu ve yanında keciboynuzu kürü çakşır otunu baharatcıdan yaptırdıgımız bir karışımı kullanıyoruz bizde.faydası olan şeyleri paylaşalım yardımcı olalım birbirimize:KK50:

Sigara konusunda umutsuz buldum sizi ama şunu söyleyebilirim bir kadının basamayacagi hiç bir şey yoktur Rabbim inşallah nasip ederse hamile kaldığınız an bunu daha çok hissedeceksiniz biz doğuştan güçlü varliklariz öyle çaresizlik ümitsizlik kadınlara yakışmıyor . Bırakın onu erkekler hissetsin hem hiç bir özel yetenekleri yok yapabildikleri hiç bişey yok bi askere gidiyolar abartiyolar da abartiyolar bizden fazla kasları var diye kendilerini süper kahraman saniyolar :)))) kadınlar güçlüdür öyle kafanızda acabalar olmasın. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin 🙏🏻
hakılısınız kadın isterse herşeyi başarabilir :) ama işte istemek çok önemli.. hepimişzin hakıında hayırlısı olsun inşallah allahım hepimizin kucağını doldursun ..

meraba benim eşimde geçirdiği ameliyattan dolayı sayı ve hareketlilik çok düşük.ürolog proxeed plus önerdi onu ve yanında keciboynuzu kürü çakşır otunu baharatcıdan yaptırdıgımız bir karışımı kullanıyoruz bizde.faydası olan şeyleri paylaşalım yardımcı olalım birbirimize:KK50:
meraba geçmiş olsun hepimizin hemen hemen aynı dertten benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.. bende keçiboynuzu yapmıştım aktarcıdan macun yaptırdım ve çakşır suyu içirdim eşime bide kabak çekirdeği iyi geliyor diye duymuştum her akşam yediriyorum bi avuç bilmiyorum doğrumu ama her duyduğumu yapar hale geldim :) proxeed de bir vitamin ilacı mı tam bilgim yok hiç kullanmadık da

Bizde de yok daha yolun başındayız. Siz neşer yaptınz ne önerirsiniz? Beslenme takviyesi kür vs uyguluyormusunz
ya aslında biz doktor ne dediyse onu yaptık ilaçlar iğneler ama bi sonuç alamadık şimdide doktor ne derse onu yapıyoruz :) keşke sonucumuz güzel olsaydıda size bişeyler söyleyebilseydim

meraba geçmiş olsun hepimizin hemen hemen aynı dertten benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.. bende keçiboynuzu yapmıştım aktarcıdan macun yaptırdım ve çakşır suyu içirdim eşime bide kabak çekirdeği iyi geliyor diye duymuştum her akşam yediriyorum bi avuç bilmiyorum doğrumu ama her duyduğumu yapar hale geldim :) proxeed de bir vitamin ilacı mı tam bilgim yok hiç kullanmadık da
keçiboynuzu yapmıştım demissin devam etmiyo musunuz ona.kabak cekirdegi de bikaç yerde faydası yok zararı var diye okumustum.fındık fıstık badem ceviz leblebi incir fln sabah öğle akşam yiyo.proxeed de bir vitamin evet onun faydasını gorende çok sayıda 22den 144 mılyonlara ulaşan birini okumustum 😁

bilmiyorum artık herkes farklı şeyler soyluyor. evet arık yapmıyorum çünkü onada biraz ara vermek gerekiyortmuş galiba

Back
X