vitamin icemiyorum

Canım merhaba malesef bu konuda yapacak birşey yok sanırım bir arkadaşımın daha aynı şekildeydi
Bende hiç sevmiyorum ama içmek zorundayız onları malesef ki.. Bir doktoruna da danış istersen belki markayı değiştirir ama değişen birşey olacağını pek sanmıyorum...

Canım Rabbime şükür ikimizde iyiyiz bende korktum ama çok şükür..
Anne olmak zormuş canım ama Allah yardım ediyor.
Ne kadar korksakta, zorlansakta Allah bir şekilde dengeliyor canım...
İnan sadece kendime değil hepinize duacıyım arkadaşım..
Allah evlatlarımıza ve bizlerede sağlık versin inşallah..

melekcim ayni sekilde bende oyle hepimize dua ediyorum gectigi gunleri de gorecegiz. bizler zoru basariyoruz ben oyle dusunuyorum. kolay birsey yok bu hayatta annelik en zoru sanirim. bende bebek bakim kitabi almayi dusunuyorum okumak icin

arkadaşın yorumuna katılıyorum. ben de 1 ay kadar vitamin kullandım ama çok kilo aldım ve bıraktım. araştırdım insanlara sordum vitamin kullanımı ya da kullanılmaması ne annenin ne de bebeğin sağlığını çok etkilemiyor. her şeyden kararınca yedikten ve havanın durumuna göre kendini koruduktan sonra vitamin kullanmak zorunda değilsin...

bnde hamıle oldugumu ogrenınce doktorm bana previt posıtıve adlı bır hap verdi ıcerıgndede 17 tane vıtamın vardı onu ıctm ılk 3 ay daha sonra doktorum hastanedn ayrılınca baska doktora gıttm devlet hastanesnde oda elevıt vıtamını verdı bıde kan hapı verdı onları ıcmeye baslaynca afedersn ama ıshal ve karın agrısı yaptı bnde kulanmayı bıraktm doktorumada soledm yan etkı yaptını oda ıstersn kan ılacına devam et dedi bnde bıraktm kullanmıorm artık zaten iyi beslenırsek vıtamıne grek yokk bnce

Back
X