Vitamin ilacı

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
Selam kızlar doktor vitamin ilacı verdi ama ne zaman içeceğimi sormayı unuttum sabah mi akşam mi aç mi tok mu yoksa fark etmez mi bilgilendirirseniz sevinirim

evet adını söylersen yardımcı olalım. imom omegaysa günde bir tok karnına alabilirsin ben onu kullanıyorum.

Canim drum bugun verdi bana decavit sabah 1 tok aliyorsun dedi eczacim..

Demir ilacını sabah içiyorum ben zaten decavit i hafta da 1 2 kere iç dedi kilo yapar diye ilk hamileliğim de de hiç içmemiştim belki bunda da kullanmam teşekkür ler cevaplarınız için

Selam kızlar doktor vitamin ilacı verdi ama ne zaman içeceğimi sormayı unuttum sabah mi akşam mi aç mi tok mu yoksa fark etmez mi bilgilendirirseniz sevinirim
ilk gebeliğimde decavit kullandım tok karnına içmelisin ve en önemlisi ilacı almadan 1 saat önce ve ilacı aldıktan 1 saat sonra süt ürünleri almaman ilacı etkisini arttırır.

ilk gebeliğimde decavit kullandım tok karnına içmelisin ve en önemlisi ilacı almadan 1 saat önce ve ilacı aldıktan 1 saat sonra süt ürünleri almaman ilacı etkisini arttırır.
Tmm canım demir ilacı için bana bunu söylemiş lerdi dikkat ederim insallah

ikisi için de öyle yapmak lazım. demir hapını aç karna al kahvaltıdan 1 saat önce falan. mideni rahatsız etmezse aç karna daha etkili bilgin olsun ama mideni ağrıtırsa tok içersin

Tmm canım demir ilacı için bana bunu söylemiş lerdi dikkat ederim insallah
ikisi için de öyle yapmak lazım. demir hapını aç karna al kahvaltıdan 1 saat önce falan. mideni rahatsız etmezse aç karna daha etkili bilgin olsun ama mideni ağrıtırsa tok içersin

Evet doğru ilk gebeliğimde doktorum öyle demişti ama şimdi ki doktor bunda tok karnına dediği için öyle yapiyodum aç karnima içeyim bari çünkü ilk gebeliğimde bi zararı nı görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…