vitamin kullanamayan ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba kızlar,
decavite yeni başlamıştım 1 haftadır, demiri de 3 gündür içiyorum. ancak eskiden de b kompleks vitaminleri içtiğimde yüzümü sırtımı koca sivilceler basardı sanırım fazla geliyor. ama gebelik nedeniyle birşey demedim deneyeyim dedim. ama çenemi boynumu kaşınan sivilceler bastı ve heryerim kaşınıyor. doktora mesaj attım oda vitaminini 4 günde 1 iç demire devam et ama geçmezse demiri de 3 günde 1 e düşür dedi. demirimde de b vitamini var ((((((((((((((( hiç bu şekilde kullanan var mı ? saçın dişin dökülcek bebekten sonra diyor çevremdekiler ama karaciğerimi bozuyor b vitamini fazla geliyor demek vücuduma ne yapabilirim ki

Ben bir kereye mahsus d vitamini kullandım ampül şeklinde. B vitamini kullanıyorum fakat doktorun önerdiği regenesis multivitamini kullanamadım. Doktorla konuştum rahatsız ediyor diye eğer yediğine dikkat edersen birşey olmaz dedi

valla ben okadar vıtamınıme dıkkat ettım yınede 1 dişim kayıp saclarım yarıya ındı 2 sene boyunca zor toparladı
daha cok yedıgımıze dıkkat etmemız gerekıyor vıtamınle bırlıkte yedıgınıze dıkkat edın aksatmayın derım
gercekten ne kaş ne sac ne diş kalmıyor dıkkat etmek aksatmamak gerek

cnm işte bende bu b vitamini içeren haplar alerji yapıyor, fazla geliyor ( ablam doğurduktan sonra da devam etti vitaminlere 2 sene. saçıda dişide maşallah çok güzel heleki saçları çocuğu 5 yaşına geldği halde çok güzel. korktum şimdi ben birde 4 günde 1 içicem vitamini. demiri hergün alıyorum bakalım

Kalsiyum ilacın var mı tatlım doktorum özellikle verdi hamilelikte zaten dişetlerimiz ister istemez kanıyor ama dişimiz dökülmesin diye bol bol kalsiyum almamız gerek

Kalsiyum ilacın var mı tatlım doktorum özellikle verdi hamilelikte zaten dişetlerimiz ister istemez kanıyor ama dişimiz dökülmesin diye bol bol kalsiyum almamız gerek
Yok cnm doktor vermedi onu da alırsam kabızlıktan mahvolurum valla

Evet ilk gebeliğimde kullanmadım.3 dişim gitti saç baş kalmadı.Yeniden diş yaptırdım hem canım yandı hem param gitti.İkinci şimdi düzenli kullanıyorum.Alerji varsa da kötü ama bir yolu vardır mutlaka tekrar görüş doktorunla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…