1mrw 🧘♀️👨👩👦👦🐾 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2021 3.706 En iyi cevaplar 1 3.972 83 16 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw #1 Kizlar bifidrop gaz damlasi yazdi doktorumuz dün kullandik 5 damla direk agızdan verdim ama oglum sabaha kadar uyumadi aglamaktan acaba dokunmus olabilirmi aranizda bu markayi kullanan varmi? ( sagdigim anne sutune karistirarak versem olurmu biberonla) bide ocean d3 verdi 1 fıs yazmis yanak icine onuda damla olarak versem cubugu sokmak istemiyorum agzina korkuyorum
Kizlar bifidrop gaz damlasi yazdi doktorumuz dün kullandik 5 damla direk agızdan verdim ama oglum sabaha kadar uyumadi aglamaktan acaba dokunmus olabilirmi aranizda bu markayi kullanan varmi? ( sagdigim anne sutune karistirarak versem olurmu biberonla) bide ocean d3 verdi 1 fıs yazmis yanak icine onuda damla olarak versem cubugu sokmak istemiyorum agzina korkuyorum
D Denizyildizi21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2021 1.874 2.869 83 17 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw #2 1mrw .!.: Kizlar bifidrop gaz damlasi yazdi doktorumuz dün kullandik 5 damla direk agızdan verdim ama oglum sabaha kadar uyumadi aglamaktan acaba dokunmus olabilirmi aranizda bu markayi kullanan varmi? ( sagdigim anne sutune karistirarak versem olurmu biberonla) bide ocean d3 verdi 1 fıs yazmis yanak icine onuda damla olarak versem cubugu sokmak istemiyorum agzina korkuyorum Genişletmek için tıkla... D vitamini damla olarak veriyorum ben de 400 luk bizimki, üzerinde 1 fıs 3 damlaya eş değer yazıyordu, 3 damla veriyorum, başta ağzına direkt damlatamiyordum çay kaşığına damlatip veriyordum şuan direk ağza 3 damla
1mrw .!.: Kizlar bifidrop gaz damlasi yazdi doktorumuz dün kullandik 5 damla direk agızdan verdim ama oglum sabaha kadar uyumadi aglamaktan acaba dokunmus olabilirmi aranizda bu markayi kullanan varmi? ( sagdigim anne sutune karistirarak versem olurmu biberonla) bide ocean d3 verdi 1 fıs yazmis yanak icine onuda damla olarak versem cubugu sokmak istemiyorum agzina korkuyorum Genişletmek için tıkla... D vitamini damla olarak veriyorum ben de 400 luk bizimki, üzerinde 1 fıs 3 damlaya eş değer yazıyordu, 3 damla veriyorum, başta ağzına direkt damlatamiyordum çay kaşığına damlatip veriyordum şuan direk ağza 3 damla