vites düşürmek

mnkcuu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
15
0
16
İzmir
kızlarr sevgilim şu sıralar uzmanlık sınavlarına hazırlanıyor dolayısıyla daha az görüşüyoruz, mesajlaşıyoruz. buluşunca

başka yerlere bakmalar elele tutuşuyoruz ama nasıl tutuşmak biri dokunsa elimiz düşecek. akşam yine erkek arkadaşıymışım gibi

hareketler arayıp sormamalar. kopardım kıyameti ne bu tavırlar diye o da bitsin diye mesaj attı. iyice soğudum buz gibi oldum

belliki o da benden soğumuş bugündür ses soluk yok. çok kırgınım kızlar canımda çok sıkkın sürekli aklımda ve aklıma geldikçe

gözlerim doluyor. yardım edin lütfen

Son düzenleme:
tatlım şu aralar erkek arkadaşın stresli olduğu için böyle davranıyor olabilir.Uzmanlık sınavları insanı insanlıktan çıkarır ve herşeyden soğutabilir.Bu aralar biraz daha sabırlı olmanı tavsiye ederim.Ona destek olduğunu daha çok göster.Yeter ki bu tür davranışları senin sinirlenip ondan ayrılman için bahane olsun diye yapmıyor olsun..

ben de öyle düşünüyorum ama sabrım taşıyor ben de insanım o da söylüyor hayatımın en kötü zamanı diye napacağım bilmiyorum kesti attı öylece arayıp sorsam mı canım?

Asla arayıp sorma :) yaptığı hatayı anlaması için ona zaman ver

siz sevgilim canım aşkım deseydiniz . siz sımsıkı sarılsaydınız eline . Hislerini geçirmek sadece erkeklerin görevi değil bence .

Sadece onlar kendilerine ısındırmak zorunda değiller bizi .

Ama aldatma yalan size saygı duymama vs. varsa uğraşmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…