Merhaba hanımlar, bir konuda kararsız kaldım, hemen hızı bir şekilde konu açıp akıl almak istedim. Şimdi ben üniversite 4. sınıf öğrencisiyim, çok ciddi bi aksilik olmazsa bu sene mezunum yani. Garanti bankasının müfettiş yardımcılığı sınavı var cumartesi günü, başvuruları şubatta başlamıştı, ben de başvurmuştum. Şimdi sınava çağırılanlar arasında ben de varım. Sorun şu ki benim vizelerim başlıyor. Cumartesi günü İzmirde bankanın sınavı var, pazar günü de benim vizem var. Vize haftam başlıyor yani. Pazar günü de zor bir vizeye gireceğim. Ben de İzmire uç saat uzaklıkta bir yerde okuyorum. Tam vize döneminde bu sınav için apar topar İzmirde gidip sınava girsem mi yoksa bankanın sınavını es geçip vizelerime mi odaklansam bilemedim. Bankanın sınavı zor olur muhtemelen, e benim ertesi günkü vizem de zor, belki bankanınkinden daha zor olacak. Sizce ne yapayım, bankayı boşverip olduğum yerde kalıp vizelerime mi odaklanayım yoksa vize stresinin arasında kalkıp bankanın sınavı için İzmir'e gideyim mi? Akbankın da sınavı için başvurmuştum ama o benim vizelerden sonra olacak yani yanlış hatırlamıyorsam. Kararsız kaldım, nasıl yapsam?