merhaba kızlar
benim 4 yıllık sevgilim var(dı).suan askerde zamanında ilk cıktığımız senelerden beri hep onu affettim hep fedakarlığı ben yaptım hep üzen o oldu artık bu sene değişti diyordum ona güveniyordum ta ki vodafone nin HAT DETAYINI GÖSTERME programına sevgilimin numarasını yazana kadar .bu askere kasım ayında gitti .bizim ilk çıktığımız zamanlarda onların çevresinden bi kız vardı eski sevgilisi o kızla 1 hafta cıktı benden önce kızı beğenmediği için ayrılmıs lafta bana öyle dedi.bu kızla mesajlastığını öğendim ilk zamanlardı arkads fln dedi geçiştirdi neyse tamam o konu kapandı bu kasım ayında ve hatta eylül ayından beri yine mesajlasmısslar konusmuslar bunlar bizimki aramıs fln gece 23:50 de bile birbirlerine mesaj cekmisler kızı aradım müsait değilim dedi açmadı telefonu bizde cok tartıstık ilişkiyi bitirdim sonuçta beni keriz yerine koydular .ben onu sadıkça beklerken o neler yapmıs ama askere gideli o kızı hiç aramamıs .s off cok kötüyüm kızlar napıyım ben allah askınıza yardım edin mahvoldum .
Sadece arkadaşı olsaydı sana yalan söylemezdi ve hayatından çıkarabilirdi. Ama hala hayatında tuttuğuna göre? Ben ayrılırdım ama senin bileceğin bir şey tabi bu, yanılıyor da olabilirim.
Sadece arkadaşı olsaydı sana yalan söylemezdi ve hayatından çıkarabilirdi. Ama hala hayatında tuttuğuna göre? Ben ayrılırdım ama senin bileceğin bir şey tabi bu, yanılıyor da olabilirim.
yani hayatından cıkardı diye biliyorum zaten kızla eskiden bende konusmustum cıktığımızı evlilik düşündüğümüzü biliyordu ne kalleş insanlar var yaa.gözümün içine baka baka beni oynattılar .
askerde olması kötü tabi insan kendini düşünüyosa onuda düşünüyo acaba ne hissediyo diye
peki hiç bu durumu konuşma fırsatınız oldu mu canım gerçi ne diyeceği belli de
muhakkak ne var yani sen de bende tanıyoruz aynı mahallede oturuyoruz
zaten eskiden sevgilimdi unutuldu gitti nolacak ark gibi konuştuk hatta ben değil o aradı o yazdı diyecek..
peki be insafsız gecenin 23.50sinde (söleyeceğin gibi) önemsiz bir insanı niye arama gereği duyuyorsun sevdiğini arasana
aklım almıyor eski sevgiliyle veya herhangi bir kızla niye ve neyi konuşma gereği duyuyorsun
bu arada o kızla senin de konuşmuş olmanı pek isabetli bulmadım canım sen konuşup evleneceğinizi niye anlatıyon ki iyce gocunmuştur o kız da eminim
yani gocunması her neyse de tam bi anlam bulamadım çekememiştir diyelim..3.bir kişiye hele de bu eski sevgili ne hacet yani bu muhabbete giresin
neyse herşey gönlünce olsun canım hayırlısı