vole spor sosyal ağ kullanan var mı

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşim vole diye bir uygulama indirmiş telefonuna
akşam baktığımda takip ettiklerinin arasında bayan vardı 2 tane
sordum ben takip etmedim belkide fenerbahçeli diye olmuştur dedi
akşam bende yükledim uygulamayı
kayıt olur olmaz 15 tane takip ettiklerim görünüyor
hepsi erkek bayan yok
anlamadım ben nasıl birşey
eşime de kızdım doğru düzgün birşey kullansan şaşırırım diye
tartıştık
bu uygulama ile ilgili bilgisi olan var mı

sporla ilgili bir uygulama tuttuğun takımı yazıyorsun fotoğraflar bilgiler yorumlar oluyor hiç duyan yokmu ya

Uygulama bende yok ama uye olayim cunku futbolu seviyorum..Her kadin uyeyi avci sanmayin lutfen.

Uygulama bende yok ama uye olayim cunku futbolu seviyorum..Her kadin uyeyi avci sanmayin lutfen.
ne avcısı ya ben ne yazıyorum siz ne yazıyorsunuz
eşimin takip ettikleri arasında bayan var
bende kayıt oldum bende de erkek var

ben burdan okuyup yükledim de ahmet kaçar rasim ozan gibileri var... ne gerek var :D

Sizde de erkek varmış işte, bile isteye takip etmemişsiniz sanırım. O da bile isteye takip etmemiştir, germeyin kendinizi bu kadar. Uygulamayı da ilk kez duydum bu arada.

Sizde de erkek varmış işte, bile isteye takip etmemişsiniz sanırım. O da bile isteye takip etmemiştir, germeyin kendinizi bu kadar. Uygulamayı da ilk kez duydum bu arada.
bende ilk kez eşimden duydum nerden duyuyor böyle saçma şeyleri anlamıyorum
neden bayan çıkıyor onu anlamadım

bende ilk kez eşimden duydum nerden duyuyor böyle saçma şeyleri anlamıyorum
neden bayan çıkıyor onu anlamadım

Tesadüf aynı takımdan olanları takip ettiriyordur belki uygulama. Siz nasıl bilerek etmediyseniz eşiniz de bilerek etmemiştir sanmıyorum.

Tesadüf aynı takımdan olanları takip ettiriyordur belki uygulama. Siz nasıl bilerek etmediyseniz eşiniz de bilerek etmemiştir sanmıyorum.
hep belki diye düşünüyorum işte
belki öyle belki şöyle sıkıldım artık
niye böyle oluyor
doğru düzgün şeylerle uğraşmıyor

ne avcısı ya ben ne yazıyorum siz ne yazıyorsunuz
eşimin takip ettikleri arasında bayan var
bende kayıt oldum bende de erkek var

Eee ne var bunda diyorum iste.Ayni takimi tutuyolarsa yorum falan yapiyolarsa onlari begenmislerdir ve eklemislerdir birbirlerini.

hep belki diye düşünüyorum işte
belki öyle belki şöyle sıkıldım artık
niye böyle oluyor
doğru düzgün şeylerle uğraşmıyor

Sormadan bilemezsiniz ki, oturun konuşun eşinizle. Bir de güvenin de çok alakası var. Kabul edersiniz etmezsiniz, güven problemi olan ilişkilerde oluyor böyle sosyal medya stalkları, gizli gizli takip etmeler falan. Güveni tam olan (hem kendine hem eşine) kendine böyle eziyet çektirmiyor. Bundan rahatsızsanız alıp karşınıza konuşacaksınız, böyle kendini yiyip bitirmekle olmaz.

Eee ne var bunda diyorum iste.Ayni takimi tutuyolarsa yorum falan yapiyolarsa onlari begenmislerdir ve eklemislerdir birbirlerini.
takımda olsa tanımadığı bayanı takip etmesi hoş mu sizce

Back
X