Vücudu çatlamaya yatkın olan hamileler, göbeğimize ne sürelim?

thecute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
79
1
86
- Yurtdışı
Ergenlikte ve evlendikten sonra aldığım kilolardan yanlarım tamamen çatlamış durumda. Yine de göz görmeyince gönül katlanıyor, şuan 4.5 aylık hamileyim ama göbeğimin ortasında hem aşağılarda hem yukarılarda 8-10 çatlağım oldu kısa kısa. Bazen o kısa çatlakların uzayarak çatladığını hissediyorum. Bir sürü nemlendirici vücut kremi ve hatta badem sütü bile denedim bana mısın demiyor. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, doktorum nemlendiriciyle olmaz o iş çatlak önleyici krem lazım dedi.

Ben de araştırdım;

-Mustela - Double Action
-Lierac - Phytolastil
-Bephantol - Strech Marks
-Bio-oil

Bunlardan hangisi çatlamaya yatkın bir göbekte işe yarar, veya daha iyisi nedir?

:) ben bildiğin zeytinyağı sürdüm bitane bile çatlak oluşmadı, doğum yaptım bebeişim3 aylık eski halimdeyim tamamen, sanırım birazda bünye meselesi, arkadaşım lierac kullandı en baştan beri , kaç kutu aldı bilmiyorum ama çook fazla çatlağı var malesef :S

ben hamılelıgın ılk baslarında pregnacare crem kullandım yesıl kapaklı olanından ...doguma 1 ay kalmasına yakın da bebek yagı kullandım..ve hıc bır catlagım olmadı

Son düzenleme:
Bende çatlak kremi araştırıyorum. Bella b Tummy Honey Butter önerenler var bende kim kullanıyor nasıl yorumlar diye baktım ama bişey bulamadım. Kullanan var mı? siz ne öneriyorsunuz?

Ben kesinlikle krem kullanmıyorum ve kullanmayi düşünmüyorum sonucta icinde az da olsa kimyasallar vardir.ben sadece badem yağı findik yağı ve kayısı yağı kullanıyorum dr umada sordum o da onayladı

ben zaten kiloluydum onun için bebek daha çook büyümesi lazım çatlamam için diye düşünüyordumkii 11 haftalık bebeğim ve benm 6 tane tam göbek deliğimin yanlarında var çatlak . ama benm anneminde komple göbeği çatlak doludur biraz genetik herhalde ben başladım saf zeytinyağı sürmeye inşallah daha fazla çatlamaz

sanırım bu çatlak olayı annede nasıl oluyorsa kızlarında da öyle oluyor. benim annemde de çatlak var. bende de olacak

ben zeytinyağı ve bepanthen plus kullanıyorum çatlağım yok :) taavsiye ederim

Buğday ve badem yağı en iyisi yine de hazır krem derseniz kesinlikle palmer's firmadının çatlak kremi var müthiş internetten de satışı var. Bir de bol su için😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…