• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudum fit, yüzüm dolgun olsun

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
Vücudum istediğin gibi sayılır. Biraz sikilasmaya ihtiyacım olabilir. 1-2 kilo versem fena olmaz.
Ama sorun şu ki kilo verince sadece vücuttan gitmiyor. Yüz de çöküyor. Ve ben bunu hiç sevmiyorum.
Sadece vücuttan vermenin bir yolu yok mu?

Vücudum istediğin gibi sayılır. Biraz sikilasmaya ihtiyacım olabilir. 1-2 kilo versem fena olmaz.
Ama sorun şu ki kilo verince sadece vücuttan gitmiyor. Yüz de çöküyor. Ve ben bunu hiç sevmiyorum.
Sadece vücuttan vermenin bir yolu yok mu?
benimde yüzüm hemen iskelet gibi oluyordu verdim ama hiç çökmedi nasıl oldu bilmiyorum ben yoğurt ve süt tükettim mutlaka her yemekte 2 kaşık yoğurt yedim sütü de yulafla kullandım dene istersen bir

60 kiloyum. Ama fazla durmuyor bende. 36-38 bedenim. Kilo vermeye niyetim yok. Belki 1 yada 2 kilo. Yakında yüzmeye bağlayacagim. Spor maksatlı. Ama yüzümü canlandırmak istiyorum. Süt ve yoğurt hayatımda bir iki aydır yok neredeyse. Market sütü ve yoğurdunu yiyemiyorum. Bulunduğunuz yere de yeni taşındık. Güvenilir bir Sütçü bulamadık henüz.

Süt ve yulafı nasıl tüketiyorsunuz? Çalışan biriyim. Çoğu zaman kahvaltı yapamiyorum evde. Sabahları çok iştahsız oluyorum zaten. Sonra is yerinde tost poğaçaya kalıyorum. Çok Sağlıksız. Acaba yulaf ve süt evden çıkmadan olur mu?

süt,yoğurttan kasıt protein tüketmiş arkadaş. bence market sütü yoğurdu yemeyin zaten. yumurta,et gibi protein kaynaklarına yönelin. kompleks karb. yiyin.bakliyat,yulaf,esmer pirinç vs.

en önemlisi kaloriyi çok kısmayın, yavaş verin. yüz çökmesi genetiktir genelde. oluyorsa olur. bir de diyette su kaybı olduğu için çökmüş görünebilir.

Hayatımda hiç diyet yapmadım. Ama bildimbileli dikkat ederim. Beslenmemde karbonhidratın yeri çok çok azdır. Arada mecbur kalmalar hariç. Heralde bu açıdan şanslıyım.
Yuzumun zayıf görünmesi niye bilmiyorum. Hamileliğimde 18 kilo aldım. 10 kilo dogumda bir gunde gitti. Kalan 8 kilo kendiliğinden bir ya da birbucuk senede çok yavaşça gitti aslında ama, yüzüm de eridi.

zayıflayınca yüz çökse bile dengeli beslenince tekrar düzeliyor 1-2 aya

Süt ve yulafı nasıl tüketiyorsunuz? Çalışan biriyim. Çoğu zaman kahvaltı yapamiyorum evde. Sabahları çok iştahsız oluyorum zaten. Sonra is yerinde tost poğaçaya kalıyorum. Çok Sağlıksız. Acaba yulaf ve süt evden çıkmadan olur mu?
geç cevap yazıyorum kusura bakmayın ben 13 kilo civarı verdim hiç bir yerimde deforme olmadı ne yüzümde ne vücudumda belki çok fazla değil verdiğim kilo ama yine de sorun yaşamadım sana tavsiyem market yoğurdu yumurtası zaten yeme benim herşeyim kendi sütümüzden yumurtamızdandı ama süt olarak yine yarım yağlı kullandım asla lıght sıfır yağlıya düşmedim daha sağlıksız olduğunu biliyorum bol su senini ilacın bu arada ben diyetimde yulafı çok kullandım kimileri sevmese de ben yulafa bayılıyorum :) ben yemeden 1 veya 2 saat önce sıcak suyla ıslatıyorum kaynamış su olucak (bazıları sütle haşlıyor tercih senin ) ben bu karışıma kuru meyveler ekliyorum kuru kayısı ve üzüm kayısı komposto kayısısı sert olduğu için yulafla birlikte ıslatıyorum şekerini de bırakıyor kuru üzüm koy istersen tercih senin daha sonra da süte karıştırıp yiyorum içine ceviz koy yaş meyveler nar elma muz çok yakışıyor ama ben muzu şekerinden dolayı tercih etmiyorum bu şekilde tarcın seversen biraz da tarçın serp zira ben nefret ederim :)ister ara öğün yap ister kahvaltı tercih senin :) yüzün için de sabaharı buz terapisi yap derim ama ince bir eşarp gibi birşeye bir parça buz koy ve yüzünde eriyene kadar dolaştır sonra da nemlendir ben çok memnunum ve her sabah yapıyorum tabi bunlar benim tavsiyelerim uygulayıp uygulamamak sana kalmış :)

Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatim için. Kosusturmam arasına sıkıstırabilirsem mutlaka deneyeceğim. En azından buzu yapabilirim.

Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatim için. Kosusturmam arasına sıkıstırabilirsem mutlaka deneyeceğim. En azından buzu yapabilirim.
rica ederim :) yulafı dediğim şekilde kahvaltı olarak yemeni tabsiye ederim ben yapıp dolaba bırakıyorum istediğim zaman yiyorum sorun olmuyor az az yap sen yine de tabi :) ama yulaf mucize birsey bence tabi

Back
X