Vucuduma güvenmiyorum

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Beraber olmak istiyoruz sevgilimle 30 lu yaşlarda ikimizde evlilik hayati gecirmiş ve bitirmis yetişkin insaniz.Benden 3 yaş küçük zayıf fit gorunumlu ben daha olgun görünen bir bayanım ve iki çocuk doğurmuş bir kadınım vucuduma güvenmiyorum beni beğeniyor giyinikken ama vucudumu görünce soğarsa o çatlaklar gevşek bir vucut sarkmış seyler falan ne yapmalıyım kendime vucuduma güvenmelimiyim benmi abartiyorum bu sebepten benden soğar uzaklaşırsa ozgüvnim iyice yerle bir olacak zaten bu anlamda psikoljil sorunlar yaşayan takıntılı bir kadinim

Once kendiniz sevin vucudunuzu. Ne guzel seyler yasamissiniz ve izlerini tasiyorsunuz. Sevisirken goruntu isin cok kucuk bir kismi (ki kesin siz kendinizi gereginden fazla elestiriyorsunuzdur, gayet de guzelsinizdir). Onemli olan vucudunuzu nasil kullandiginiz. Siz karsinizdaki insanda kendiyle barisik olmayan, kaskati bir vucut mu yoksa zevk almayi da vermeyi de bilen ve isteyen bir vucut mu tercih ederdiniz?

Güzelim sevginin catlakla selulitle alakası yoktur sevilenin kusurlarini hoş görmeyen sevmiyor demektir bende zamanında sırf bu kafayla aşık okdupugm adamı istemedim geriye baktığımda ergenlikmis diyorum bi düşünceyi değiştir lütfen

Soğarım
Soğarsın
Soğar🤪

Şaka bir yana, Türkçemizde öyle bir kelime yok,soğumak olacak o.
Diğer konuda fikrim yok malesef

Maalesef :)

Konu sahibi benim de çatlağım var, hafif kiloluyum ilk görüşmede daha da kiloluydum epey utanmıştım kendimden ama adam bakmadı bile. Korkmayın. Sevgi varsa kimse bir şeyi görmez..

Beraber olmak istiyoruz sevgilimle 30 lu yaşlarda ikimizde evlilik hayati gecirmiş ve bitirmis yetişkin insaniz.Benden 3 yaş küçük zayıf fit gorunumlu ben daha olgun görünen bir bayanım ve iki çocuk doğurmuş bir kadınım vucuduma güvenmiyorum beni beğeniyor giyinikken ama vucudumu görünce soğarsa o çatlaklar gevşek bir vucut sarkmış seyler falan ne yapmalıyım kendime vucuduma güvenmelimiyim benmi abartiyorum bu sebepten benden soğar uzaklaşırsa ozgüvnim iyice yerle bir olacak zaten bu anlamda psikoljil sorunlar yaşayan takıntılı bir kadinim
Bu kadar özgüveniniz yoksa kendinize kendinizden üç yaş küçük fit görünümlü birini değilde daha yaşıtınız kilo vs dış görünüşü uygun birini bulun en azından bu kadar dert etmezsiniz

Ikı cocugum var evlıyım ve zayıfım, bilerek hıc bir catlak kremi kullanmadım. Selulıtım bıle yoktu, sımdı hem karnımda hemde kalcalarımda catlaklarım var.

Hatıra onlar, mudahale etmek istemedim cocuk konusunda duygusalım. Bosverın kimlerin kimlerin neleri var denize filan gidince biraz bakın saga sola 🤭

Ikı cocugum var evlıyım ve zayıfım, bilerek hıc bir catlak kremi kullanmadım. Selulıtım bıle yoktu, sımdı hem karnımda hemde kalcalarımda catlaklarım var.

Hatıra onlar, mudahale etmek istemedim cocuk konusunda duygusalım. Bosverın kimlerin kimlerin neleri var denize filan gidince biraz bakın saga sola 🤭
Gercektenmi sanki tek benimki kötü gibi geliyor :)

Bunlara hic takılma canım emin ol seni begenen kisinin umrunda olmaz. Benim karnimda aşırı catlaklarim ve sarkmam var hem kilo hem doğumdan. Disardan gören suan 36 beden fit bi hatun görüyor. Insanlar ilk gorduklerinde bi şaşırıyor nasil yani senin karnın bu halde diye. Ama kendimle barışığım saklamiyorum

Ya ben yine çok farklı yerden bakıcam konuya 😁

Eğer yatakta da eksik yerlerinizi kafaya takarsanız bir şey anlamazsınız. Kendinizi kaba tabirle satmayı bilin bakışın duruşun farklı bir fantazi elbisesi ile mesela? Değişik bir makyaj fantazi çorapları Biraz alkol müzik.... Diyenleriniz olur ne gerek var bunca tantanaya seven öyle sevsin diye ama özgüven problemini aiman için kendini daha iyi gösterecek şeyler yap demek istiyorum... Zaman la anlarsın belki ten uyumunuz olmayacak? Bilemezsin belki sen onu beğenmeyeceksin.

Back
X