Vucuduma güvenmiyorum

Bu kadar özgüveniniz yoksa kendinize kendinizden üç yaş küçük fit görünümlü birini değilde daha yaşıtınız kilo vs dış görünüşü uygun birini bulun en azından bu kadar dert etmezsiniz
Ya ben yine çok farklı yerden bakıcam konuya 😁

Eğer yatakta da eksik yerlerinizi kafaya takarsanız bir şey anlamazsınız. Kendinizi kaba tabirle satmayı bilin bakışın duruşun farklı bir fantazi elbisesi ile mesela? Değişik bir makyaj fantazi çorapları Biraz alkol müzik.... Diyenleriniz olur ne gerek var bunca tantanaya seven öyle sevsin diye ama özgüven problemini aiman için kendini daha iyi gösterecek şeyler yap demek istiyorum... Zaman la anlarsın belki ten uyumunuz olmayacak? Bilemezsin belki sen onu beğenmeyeceksin.
Evet bende ten uyumuna inananlardanım olmayınca olmuyor bakalım neler olacak.

Evet bende ten uyumuna inananlardanım olmayınca olmuyor bakalım neler olacak.
Tem uyumu gerçek bir olay zaten! 😊😏 Kesinlikle çekiminize uyumunuzu ilk geceden fark edersin zaten kasılma hangimiz mükemmeliz? Birimiz memesi küçük diye hayıflanıyor, biri kocaman diye.

Biri çok zayıf diyor biri çok kiloluyum diye.
Biri yüzünü beğenmiyor, biri çok pasifim isteksizim diyor. Hayatta mükemmel diye bir şey yok ararsak mükemmeli hoşgeldin der yalnızlar kulübü 😊😁

Rahat ol.

Ya ben yine çok farklı yerden bakıcam konuya 😁

Eğer yatakta da eksik yerlerinizi kafaya takarsanız bir şey anlamazsınız. Kendinizi kaba tabirle satmayı bilin bakışın duruşun farklı bir fantazi elbisesi ile mesela? Değişik bir makyaj fantazi çorapları Biraz alkol müzik.... Diyenleriniz olur ne gerek var bunca tantanaya seven öyle sevsin diye ama özgüven problemini aiman için kendini daha iyi gösterecek şeyler yap demek istiyorum... Zaman la anlarsın belki ten uyumunuz olmayacak? Bilemezsin belki sen onu beğenmeyeceksin.
Kiz alkolü karıştırma o girince fena oluyor :D:D

Linç yiyebilirim ama yazacağım. TLC'de aşırı kiloluların programı var ya. Orada iki yüz kiloluk yerinden kalkamayan ablaların sevgilisi üstüne birde cinsel hayatı oluyor. Yani çatlak patlak bahane ten uyumu varsa sevişmek şahane. Ama sen yinede hafta da bir de olsa egzersiz yap. Ne kaybedersin ki ;)

Biraz iyidir :halay: teskin eder huzur verir :KK8::KK70:
Tabi cok güzel cesarette verir :D
Etki geçince noluyoz la dersin :D:D
Linç yiyebilirim ama yazacağım. TLC'de aşırı kiloluların programı var ya. Orada iki yüz kiloluk yerinden kalkamayan ablaların sevgilisi üstüne birde cinsel hayatı oluyor. Yani çatlak patlak bahane ten uyumu varsa sevişmek şahane. Ama sen yinede hafta da bir de olsa egzersiz yap. Ne kaybedersin ki :KK66:
Ay orda bitanesi vardi ameliyattan hemen sonra beraber olmuslar dikisleri patlamıştı :skandal:

Vücut bahane özgüvenin olursa hepsi hallolur. Sanki kendisi süper fizik sahibimi 2 tane çocuk doğurmuşsun illaki bilir yıpranmalar olacağını.

Back
X