- 12 Nisan 2016
- 83
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi Herseyoglumhatrina
-
Kaç kilo daha vermen lazım canım tebrik ederim inşallah istediğin kiloya inersinBende cogu kez diyete baskiyacam deyip baslamayanlardandim.her pazartesi benim diyet gunumdu haftaici canim ne istiyosa yiyodum nede olsa diyete basliyacaktim.
ama pazartesi oluyodu yine yiyodum yine bide ben cok hizli veriyorum hem spor hem diyet 2 ayda nerdeyse istedigim kiloya ulasinca cokta umursamiyodum.
Sonra kendime dedim ki zaten hep yiyosun ayni seyleri .
artik giydiklerim de olmamaya baslayip bol bol seyler giyince ustune daha da kilolu duruyosun.merdiven cikarken yol yururken artik nefes alamaz kalbim yerinden cikacak gibi olurdu.bel agrisi bacak agrisi da cabasi.oyle cokta kilolu durmuyodum ama artik vucut tasiyomudu.
martin ortasinda bi anda karar verdim.
hergun spor yuruyus yapiyorum.
11kg verdim bile.belki bi iki kilo daha azdir regl oldugum icin 2 gundur ayni cikiyorum.
vucudum acaip toplandi.
en cokta goguslerim sanki 2 3 beden kuculdu ona seviniyorum:)
kilo vermeden önce kaç kiloydunuz? maşşallah azminize hayran kaldım, ben de vermek istiyorum 70 kiloyum boy 1 67, 57 kiloya düşmek istiyorumBende cogu kez diyete baskiyacam deyip baslamayanlardandim.her pazartesi benim diyet gunumdu haftaici canim ne istiyosa yiyodum nede olsa diyete basliyacaktim.
ama pazartesi oluyodu yine yiyodum yine bide ben cok hizli veriyorum hem spor hem diyet 2 ayda nerdeyse istedigim kiloya ulasinca cokta umursamiyodum.
Sonra kendime dedim ki zaten hep yiyosun ayni seyleri .
artik giydiklerim de olmamaya baslayip bol bol seyler giyince ustune daha da kilolu duruyosun.merdiven cikarken yol yururken artik nefes alamaz kalbim yerinden cikacak gibi olurdu.bel agrisi bacak agrisi da cabasi.oyle cokta kilolu durmuyodum ama artik vucut tasiyomudu.
martin ortasinda bi anda karar verdim.
hergun spor yuruyus yapiyorum.
11kg verdim bile.belki bi iki kilo daha azdir regl oldugum icin 2 gundur ayni cikiyorum.
vucudum acaip toplandi.
en cokta goguslerim sanki 2 3 beden kuculdu ona seviniyorum:)
81 kiloydum 12 martta basladim.kilo vermeden önce kaç kiloydunuz? maşşallah azminize hayran kaldım, ben de vermek istiyorum 70 kiloyum boy 1 67, 57 kiloya düşmek istiyorum
canım ne yaptın tam olarak? ben de vermek istiyorum.. bende bi de insülin direnci var, ilaç kullanıyorum bunun için, ama yediğime çok dikkat etmiyorum tabi81 kiloydum 12 martta basladim.
suan 68 e indim.bende 55 olmak istiyorum.
boyum168.
Ben diyet uygulamiyorum.canım ne yaptın tam olarak? ben de vermek istiyorum.. bende bi de insülin direnci var, ilaç kullanıyorum bunun için, ama yediğime çok dikkat etmiyorum tabi
ozaman yemek yerken fazla yemiyosun öyle mi? ben sadece yürüyüş ve su içmeyle kilo veremiyorum çünküBen diyet uygulamiyorum.
sabah sunu yedim ara ogun ogle aksam seklinde bi program yok.
sadece duzenli yaptigim su icmek ve bol bol yuruyus haraket etmek.
Bende hep diyorum su gun diyete basliyorum yarin diyete basliyorum diye ama boyle boyle nerdeyse 3 ay geciyo.
bi uc gun kendimi tutarsam sonrasi zaten canim bisey istemiyor.
Evet aksam 5ten sonra hicbisey yemiyorum.ozaman yemek yerken fazla yemiyosun öyle mi? ben sadece yürüyüş ve su içmeyle kilo veremiyorum çünkü
aman allahım sen resmen aç kalıyosunEvet aksam 5ten sonra hicbisey yemiyorum.
gunduzde salata elma yaptigim yemeklerden aliyorum iki uc kasik.
3 saat yuruyus 1 saatte spor yapiyorum sabah ogle aksam seklinde tabi cocukta olunca bide surekli haraket halindeyim:)
Biraz oyle oluyoraman allahım sen resmen aç kalıyosun
aman allahım ben de 1.67 boyundayım 70 kiloyum veremiyorumMerhaba arkadaşlar öncelikle kilo vermek kafada gerçekten isteyince oluyo bence. Bende 70 kilo olmuştum boyun 1 67 bütün kiyafetlerim dar gelmeye başlamıştı etrafimdan da kilo aldın sen lafları duyunca birden beynime dank etti ve vermem gerek dedim yoksa ipin ucu kacicakti iyice.12 martta başladım tam 10 kilo verdim şu an 59.6 yim ve bunu basardigim için çok mutluyum 3 kilo daha vericem ins.Biseye inaninca basariliyo emin olun...İlk olarak lahana çorbası çok etkili oldu vermemde sonra 62de takılı kalmıştım o zamanda zencefil zerdecal tarçın karisimina başladım 59.6ya düştüm..İnanın ve isteyin gerisi oluyo emin olun zor da olsa hiç vazgeçmeyin..
Merhaba arkadaşlar öncelikle kilo vermek kafada gerçekten isteyince oluyo bence. Bende 70 kilo olmuştum boyun 1 67 bütün kiyafetlerim dar gelmeye başlamıştı etrafimdan da kilo aldın sen lafları duyunca birden beynime dank etti ve vermem gerek dedim yoksa ipin ucu kacicakti iyice.12 martta başladım tam 10 kilo verdim şu an 59.6 yim ve bunu basardigim için çok mutluyum 3 kilo daha vericem ins.Biseye inaninca basariliyo emin olun...İlk olarak lahana çorbası çok etkili oldu vermemde sonra 62de takılı kalmıştım o zamanda zencefil zerdecal tarçın karisimina başladım 59.6ya düştüm..İnanın ve isteyin gerisi oluyo emin olun zor da olsa hiç vazgeçmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?