Vücuduma olan nefretim!

Herseyoglumhatrina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
83
16
3
30
Evet vücudumdan nefret ediyorum.
Özgüvenimi yüzümün güzelliğini yok etmek yetmedi psikolojimi alt üst etti. Aynaya bakamaz oldum. İnsanları kıskanır oldum..
19 yaşında bir çocuk annesi 1,59 boyunda tam 83 kiloyum.. ( 2 kilo vermiş halim)
Bütün kilolarımı hamile iken aldım 100 kiloyu aştım.. Ve doğumdan sonra tahmin edeceğiniz gibi bide sezeryan tabi bir sarkma olduki anlatamam her yerim selülit doldu her yerim harita gibi koca çatlaklar içinde :'(
5 Gün önce diyete başladım. Ve 5 gün ićçinde 2 kilo verdim ve 83 oldum..
Evet azim gösterdiğim zaman kilo verebiliyorumm ama azim nerde bendee??
Bugün tıka basa yine yedim yedim ve yedim engel olamadim kendime
Ne yapacağım gerçekten hiç bilmiyorum....
Lütfenn bana fikir verin.

Neden kimse yazmıyor bana Benden daha yüksek kilodan düşenler var.
Lütfen yardımcı olun bana.
Azmi ögretin.
Başarınızı söyleyin

Canım ya hep böyle aglıycaksın ya iradene sahip cıkcaksın.bende szryn dgm yaptm 95dn 75e düştm bnde cok agladm zırladm baktım olmuyo böyle zayflanmıyo.elimden geleni yaptım kolay değil ama sonuçları güzel işte.açım die ağladğmı bilirim.karnm sarktı benmde su an cok toparladı spor yapman lazm tek çözümü bu.çatlaklara çözm yok ama onlar bile toparlıyo ya benim cok azaldı asırı cokdu catlaklrm.sen ne kdr oldu dgm yapalı

Merhaba Can'ım bende kilo verme yolunda iki çocuk annesi biriyim ve ikisi de sezeryan, ikincisi henüz 7 aylık. Doğumdan bir ay sonra spora başladım yediklerime çok dikkat ettim sayılmaz oğlumu emziriyorum ama sporumu hiç aksatmadım. Haftanın 5-6 günü...
Toplamda 9 kilo verdim ama bir kadar da inceldim, beden numaram çok daha fazla düştü
Diyet yapıyormuşsun zaten yanında mutlaka spor da yapmalısın... Aylardır araştırmalarım ve tecrübelimle bu iş % 50+50... Diyet ve spor kesinlikle birbirini tamamlıyor... Şu linke göz atmanı şiddetle tavsiye ederim Can'ım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...glik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/unread

Merhabalar kilo vermeden önce benimde senin gibi moralim bozukdu 103 kilo ile doğum yaptım sezeryan olarak sonra 92 ye indim dogumdan 10 gün sonra sonra süt olsun diye onu yedim bunu yedim 98 hop geri oldum sonra spor yaptım 92 ye indim taşınma telaşı filan vardı bıraktım o sürede ocak ayında ilk olarak ekmek i kestim ve yemekleri daha çok sebze ağırlıklı yapmaya başladım Şubat ayında resmen bi diyete girdim hayatımdan makarna patates tatlı hamur işi çikolata yi hayatımdan çıkarttım ve spora başladım evde koşu bandım var öğlen 5 km yürüyorum sabah mekik filan derken 1 saat , 1 saat oglen 1 saat akşam olmak üzere günde 3 kez spor yaptım kendimden nefret etmistim hiçbişey yakismiyordu Şubat ayında spor ve diyet derken şu an 15 kilo verdim 77 kilo oldum ve vermem gereken 12 kilo kaldi sadece kendine güven kafanda kilo problemini çöz vericem de inat et inan insan veriyor ve cok rahat ediyor.Yeni alacağın kiyafetlerini düşün ne kadar güzel yakisacagini düşün moral bul ben hep bunu yapıyorum

Bende cogu kez diyete baskiyacam deyip baslamayanlardandim.her pazartesi benim diyet gunumdu haftaici canim ne istiyosa yiyodum nede olsa diyete basliyacaktim.
ama pazartesi oluyodu yine yiyodum yine bide ben cok hizli veriyorum hem spor hem diyet 2 ayda nerdeyse istedigim kiloya ulasinca cokta umursamiyodum.
Sonra kendime dedim ki zaten hep yiyosun ayni seyleri .
artik giydiklerim de olmamaya baslayip bol bol seyler giyince ustune daha da kilolu duruyosun.merdiven cikarken yol yururken artik nefes alamaz kalbim yerinden cikacak gibi olurdu.bel agrisi bacak agrisi da cabasi.oyle cokta kilolu durmuyodum ama artik vucut tasiyomudu.
martin ortasinda bi anda karar verdim.
hergun spor yuruyus yapiyorum.
11kg verdim bile.belki bi iki kilo daha azdir regl oldugum icin 2 gundur ayni cikiyorum.
vucudum acaip toplandi.
en cokta goguslerim sanki 2 3 beden kuculdu ona seviniyorum:)

Kaç kilo daha vermen lazım canım tebrik ederim inşallah istediğin kiloya inersin

kilo vermeden önce kaç kiloydunuz? maşşallah azminize hayran kaldım, ben de vermek istiyorum 70 kiloyum boy 1 67, 57 kiloya düşmek istiyorum

canım ne yaptın tam olarak? ben de vermek istiyorum.. bende bi de insülin direnci var, ilaç kullanıyorum bunun için, ama yediğime çok dikkat etmiyorum tabi
Ben diyet uygulamiyorum.
sabah sunu yedim ara ogun ogle aksam seklinde bi program yok.
sadece duzenli yaptigim su icmek ve bol bol yuruyus haraket etmek.
Bende hep diyorum su gun diyete basliyorum yarin diyete basliyorum diye ama boyle boyle nerdeyse 3 ay geciyo.
bi uc gun kendimi tutarsam sonrasi zaten canim bisey istemiyor.

ozaman yemek yerken fazla yemiyosun öyle mi? ben sadece yürüyüş ve su içmeyle kilo veremiyorum çünkü

ozaman yemek yerken fazla yemiyosun öyle mi? ben sadece yürüyüş ve su içmeyle kilo veremiyorum çünkü
Evet aksam 5ten sonra hicbisey yemiyorum.
gunduzde salata elma yaptigim yemeklerden aliyorum iki uc kasik.
3 saat yuruyus 1 saatte spor yapiyorum sabah ogle aksam seklinde tabi cocukta olunca bide surekli haraket halindeyim:)

Merhaba arkadaşlar öncelikle kilo vermek kafada gerçekten isteyince oluyo bence. Bende 70 kilo olmuştum boyun 1 67 bütün kiyafetlerim dar gelmeye başlamıştı etrafimdan da kilo aldın sen lafları duyunca birden beynime dank etti ve vermem gerek dedim yoksa ipin ucu kacicakti iyice.12 martta başladım tam 10 kilo verdim şu an 59.6 yim ve bunu basardigim için çok mutluyum 3 kilo daha vericem ins.Biseye inaninca basariliyo emin olun...İlk olarak lahana çorbası çok etkili oldu vermemde sonra 62de takılı kalmıştım o zamanda zencefil zerdecal tarçın karisimina başladım 59.6ya düştüm..İnanın ve isteyin gerisi oluyo emin olun zor da olsa hiç vazgeçmeyin..

aman allahım ben de 1.67 boyundayım 70 kiloyum veremiyorum bende insülin direnci var çok zor kilo vermem başka neler yaptın peki? mesela ekmeği şekeri kestinmi? akşam 6 dan sonra yemek yemedin mi sen de ?

Canim o bahsettiğin zencefil zerdecal tarcin karisimi kilo vermenin tıkandığı dönemde mi yapılıyor?

Zencefil zerdecal tarçın yoğurda karistirilip yeniliyor tikanmayla alakası yok ben sadece o zaman öğrendim o yüzden geç uyguladım. Yediklerime de çok dikkat ettim hala da ediyorum sabah muhakkak 2 haşlanmış yumurta peynir bol domates salatalık yedim sonra balık ve bol salata haftanın 2 günü yedim ekmek pek yemedim kahvaltıda 3 tane falan altinbasak yiyorum.her gün muhakkak 3litre su ve 3 bardak yeşil çay içiyorum..Bu arada haftanın 1 günü kendime ödül verdim istediğimi yedim vücut sasirtma açısından iyi oluyo hem de mutlu oluyorum.Bu arada bu zencefil kurunu haftada 2 gün yapilicagi soyleniyo ben sabah akşam yiyorum hergün çok fazla zararlı olucagini düşünmüyorum çok faydalı diye düşünüp ama siz yine de fazla tuketmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…