- 28 Mayıs 2025
- 188
- 486
- 18
- Konu Sahibi BilemedimZehra
-
Bir şey ısırsa sadece ısırdığı yerde iz olmaz mı?Birsey ısırmıs sizi ama görüntü net değil
Benim bi arakadaşımda sıkıntı stresten bir kaç gün içinde sedefe benzer aynı böyle lekeler çıkmıştı hemde üstü böyle toz toz dökülüyordu dr bi şampuan vermişti bir de jel atlattıMerhaba hanımlar,kaç gündür artık kafayı yiyeceğim.Birkaç hafta önce banyo yaparken üst vücudumda lekeler fark ettim.Göğüslerimin altında büyük parçalar var,karnımın her tarafında fotoğraftaki gibi küçük parçalar var.Göbeğimin altındaki bacaklarımda birkaç tane,genital bölgemde iki tane var.Acı,kaşıntı vs.yok.Ciddi bir kilo problemim var,onunla alakalı olabileceğini düşündüm ama emin değilim.En erken eylülün sonunda doktor randevusu bulabildim.Randevu aldım ama korkuyorum.Sanki birkaç gündür daha da artmış gibi geliyor.Bunlar ne olabilir?
İnşallah ben de atlatırımBenim bi arakadaşımda sıkıntı stresten bir kaç gün içinde sedefe benzer aynı böyle lekeler çıkmıştı hemde üstü böyle toz toz dökülüyordu dr bi şampuan vermişti bir de jel atlattı
Allah korusunSedef olabilir mi
Allah korusun tabii ama bizim komsu da var birseye stres yaptığı zaman vücudunda o şekilde döküntü oluyor. Bu ara birseyi çok stres yaptınız miAllah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?