Vücudumdaki izler ..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Bayanlar kalcalarımda böyle izler var. Doktora git diceksiniz ama cildiyeye gitti serum karışımından bir ilaç verdi krem verdi ama işe yaramadığını düşününce bıraktım 2 sene boyunca uyguladım azalmada olmayınca bıraktım şuanda daha çok göbek bölgeme doğru yayılmaya başladı böyle bişey yaşayan varmı ? Yada napabilirim bildiğiniz etkili bi krem veya ne olduğunu bilen varmı ? Doktorum ergenlik sivilcelerinin bu bölgelerde de çıkıp böyle izler yapabiliceğini söylemişti ama içime sinen bir açıklama olmadı çünkü gittikçe çoğalıyor ve sivilce olsa ilk zamanlarında çıktığında anlardım gibime geliyor .

Eklentiler

• IMG_20160810_223153_603.webp
    IMG_20160810_223153_603.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 268
Deriden kabarık mi yoksa değil mi? Açıkçası resimde pek belli olmuyor. Başka doktorlara daha sorsanız? Ya da ozelden bi mesaj atıyorum size.

B
Bayanlar kalcalarımda böyle izler var. Doktora git diceksiniz ama cildiyeye gitti serum karışımından bir ilaç verdi krem verdi ama işe yaramadığını düşününce bıraktım 2 sene boyunca uyguladım azalmada olmayınca bıraktım şuanda daha çok göbek bölgeme doğru yayılmaya başladı böyle bişey yaşayan varmı ? Yada napabilirim bildiğiniz etkili bi krem veya ne olduğunu bilen varmı ? Doktorum ergenlik sivilcelerinin bu bölgelerde de çıkıp böyle izler yapabiliceğini söylemişti ama içime sinen bir açıklama olmadı çünkü gittikçe çoğalıyor ve sivilce olsa ilk zamanlarında çıktığında anlardım gibime geliyor .
Baska bir doktora gitseniz ? Yani tek derdiniz estetik olarak goze kotu gelmesi mi ? Saglik bu kadar mi onemsiz ? Ya herhangi baska bir hastaligin belirtisiyse ? bunu hicmi dusunmiyorsunuz burda ismarlama krem ariyorsunuz millet ne oldugunu nerden bilecek.
En zararsiz sekile alerji olabilir (baska bir hastaligin belirtisi degilse tabi) onunda bir turlu sebebi testi var ..
Gidin duzgun bir uzmana burdan olmaz bu isler

Bütün testleri yaptırdım 2 senede tedavi gördüm ama 20 tane olan lekelerim doktorunun serum diye bassetiği ilacı kullandıktan sonra daha çok yayıldı ve tamamen beline kadar çıkan lekelerin oluştu ve ilacı kullanmayı bıraktım

Benim eşimde de aynı şeyler var karaciğer Yağlanması deyip roccotane hap önerdi . Tabi kullanmasıni istemedim ben onu herhaliyle seviyorum onunki bütün vücudunda çıkıyor sivilce değil. Sivilce gibi iltihap çıkıyor ve onunki boynunda düşün yani heryerinde çıkıyor ben sorun etmeyince azaldığını farkettim tabi hijyenik olması gerek bu arada

He bu arada cilt bakımı içinde gittim tane yakımı için 100lira diyor deri altında da olabilir onlarıda tespit edicez dedi ve bende sayılamıyacak kadar çok var.

Back
X