canim burda anlatmissin ruh halinin sebebini. bi normalles. ev hanimi demek her isi gunu gunune yapmak is biriktirmemek demek degil. hele ki cocukla... cok normalben hergun banyo tuvalet yikarim.hergun camasir sepetimdeki kirlilieri yilar ogun utuler yerine asarim.
Boy 170 kilom 64 ama dogumdan sonra bacak agrim kaldi benimdeKilo durumun nasil acaba? Ben cok kiloluyken bacaklarim, sirtim heryerim agrirdi dayak yemis gibi uyanirdim oyuzden merak ettim.
Kilon guzelmis bende de vardi ama kilo verince cok sukur hepsi gitti agri sizi.Boy 170 kilom 64 ama dogumdan sonra bacak agrim kaldi benimde
Aynen canim benimde senin gibi gece uykusnda uyaniyo surekli artik ortamizda yatiyo yatagi degismek yerine kendime ayri bi yatak almam lazimBenim oğlum çok huzursuz bir bebekti çok uykusuz kalırdım, sabah uyandığımda ki kesintisiz 1 saat uykum yoktu , sanki dayak yemişim gibi olurdum, etlerimin kemiklerimden ayrıldığını hissederdim, seninkide uykusuzluktan olabilir ayrıca eğer eskiyse yataksüngerini değiştirmeni tavsiye ederim, çok etkisi oluyor, veya enerjin düşükse kendine moral vermeye çalış
Ah canim keske yarasa onlari dusunmesi bile yorucuPsikolojik demek ki durumun. Kendine hedef ve ödül koymayı denesen? Mesela çiçekli böcekli yapılacaklar listesi şablonları satılıyor kırtasiyelerde. Al bir tane o gün yapılacakları yaz (çamaşır,toz alma,yemekte pilav vs.) günün sonunda hepsini yaparsan mesela sonraki günü ödül olarak gezmeye ayır. Gülme bana,işe yarar bencee :))
Degerler cok guzel canim.skmtimda yok aslnda ama tek skinti sanirim evde olmaktan hamlastim cocukla pek bisey yapilmiyor anca buyudugunde braz aktif yasama geri donebilirimKilon guzelmis bende de vardi ama kilo verince cok sukur hepsi gitti agri sizi.
Belki psikoljk olabilir yani sikintili zaman geciriyorsan buda etkileyebilir.
Ya da olmadi degerlerine baktir hersey olabilir bundan kurtulmak senin elinde.
Aslinda olabilir canim beyaz un ve seker tuketiyorim amaTahliller temiz ise troid problemin de yoksa, beyaz un ve seker tuketmiyorsan tukenmislik sendromu yasiyor olabilirsin.
Cok etkiliyor. Hatta tukenmislik sendromu tedavisinde de bunlari beslenme listesinden cikarip spor koyuyorlar. Bir arastir derim.Aslinda olabilir canim beyaz un ve seker tuketiyorim ama
Yaz geliyo bol bol gezin bebeginlee onun tadini cikar. Ev isleriyle agir gelmis olabilir kendini mecbur hissetme. Inan ki bir zaman sonra hersey yerine oturacak alisacaksin duzene merak etme. Guzel dusun guzel olsun.Degerler cok guzel canim.skmtimda yok aslnda ama tek skinti sanirim evde olmaktan hamlastim cocukla pek bisey yapilmiyor anca buyudugunde braz aktif yasama geri donebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?