Vucut temizligi ve cinsellik

Htcsidney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
107
62
33
Selam arkadaslar, normal dogum yapali 11 gun oldu, kesigim yok fakat 2. Derece yirtigim vardi bu yuzden 3 tane dikisim var. su an biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama dikislerin dokuldugunu nasil anlayacagim onu bilmiyorum oncelikle. Ve ben genelde eldivenle temizligi yapiyordum, vucut temizligini ne zaman yapabilirim ve dikis bolgesine birsey olur mu yolarken ? Ve cinsel hayatiniza 40iniz cikinca mi dondunuz? Deneyimi olan arkadaslar yazabilir mi lutfen ?

Bn sezeryan dogumluyum.tam 1 yil bikini bolgemi agda yaptiramadim.permTikle temizluodum. Cunku inanilmaz korkuyodum dikislerimden. Suan agda yaparken bile dikislerim tas gibi.hala korkuyorum. Cinselligede evet 40 im cikinca hemn donduk.normal dogumda saha cabuk toparlarsin.

Bn sezeryan dogumluyum.tam 1 yil bikini bolgemi agda yaptiramadim.permTikle temizluodum. Cunku inanilmaz korkuyodum dikislerimden. Suan agda yaparken bile dikislerim tas gibi.hala korkuyorum. Cinselligede evet 40 im cikinca hemn donduk.normal dogumda saha cabuk toparlarsin.
Doktorum üzerine ağda sürebilirsin hiçbşrşey olmaz demişti. Olmuyor da.

Dışardan bir dikişse zaten artık ipler kendiliğinden kuruyor , aldırmaya falan gerek yok kaynayıp gidiyor...
Dikişlerin iyileşince istediğin şekil temizliğini yapabilirsin. Hatta dikişlerin için zaten doktorun steril su falan vermiştir taharetlenirken kullanabilirsin...
Cinsellik içinde , kanamanız bittiğinde başlayabilirsiniz. Kendim için söylüuorum yaklaşık 1 ay sonra ilk denemeyi yapmıştım...

Back
X