Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vulvar vestibulit süleyman eserdağ muayene olanlar
Merhaba, bende bu sorunun olduğunu düşünüyorum ilişki anında acı ve batma daha sonra 2 gün boyunca devam eden yara hissi bu doktoru araştırdım daha önce gidenler mayene ameliyat olanlar varmı?
Merhaba. Sadece cinsel ilişki sırasında mi yanma var? Yoksa normal hayatta da yanma yaşıyor musunuz? Ben her gün her an yanma yaşıyorum. Kronik mantar var bende.
Merhaba. Sadece cinsel ilişki sırasında mi yanma var? Yoksa normal hayatta da yanma yaşıyor musunuz? Ben her gün her an yanma yaşıyorum. Kronik mantar var bende.
Sonra çatlak iyileşince acı yok yani. Hmm. Vulvar vestibulit de içerde incelen bir deri varlığından söz ediliyor. Bu hastalığı tam anlayamadım araştırıyorum. Benim belirtilerim uyuyor mu uymuyor mu çözemedim. Mesela benim şu an içerde bir çizgi boyunca acıyan bir yerim var. Sanki kurumuş da et ete değiyor gibi. Ya da bazen bıçak sokuyolar gibi. Mantar yüzünden tahriş olmuş da olabilir. Ama gittigim doktorlar mantar bu biseyin yok diyip gönderdiler hep.
Merhaba, bende bu sorunun olduğunu düşünüyorum ilişki anında acı ve batma daha sonra 2 gün boyunca devam eden yara hissi bu doktoru araştırdım daha önce gidenler mayene ameliyat olanlar varmı?