Vulvar vestibulit süleyman eserdağ muayene olanlar

sinemisce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
3
0
1
31
Merhaba, bende bu sorunun olduğunu düşünüyorum ilişki anında acı ve batma daha sonra 2 gün boyunca devam eden yara hissi bu doktoru araştırdım daha önce gidenler mayene ameliyat olanlar varmı?

Merhaba. Sadece cinsel ilişki sırasında mi yanma var? Yoksa normal hayatta da yanma yaşıyor musunuz? Ben her gün her an yanma yaşıyorum. Kronik mantar var bende.

Merhaba ben eşimle 1 hafta sonra ilişkiye girdigimizde çok yanmam oluyor ilişki sonrası normal mi ?

Merhaba. Sadece cinsel ilişki sırasında mi yanma var? Yoksa normal hayatta da yanma yaşıyor musunuz? Ben her gün her an yanma yaşıyorum. Kronik mantar var bende.
Bende sadece ilişkşnyaşadıktan sonra 2 gün şikayetim devam ediyor orda sanki çatlak oluşuyor ve o 2 gün ilişki çok acılı oluyor girişte

Bende sadece ilişkşnyaşadıktan sonra 2 gün şikayetim devam ediyor orda sanki çatlak oluşuyor ve o 2 gün ilişki çok acılı oluyor girişte
Sonra çatlak iyileşince acı yok yani. Hmm. Vulvar vestibulit de içerde incelen bir deri varlığından söz ediliyor. Bu hastalığı tam anlayamadım araştırıyorum. Benim belirtilerim uyuyor mu uymuyor mu çözemedim. Mesela benim şu an içerde bir çizgi boyunca acıyan bir yerim var. Sanki kurumuş da et ete değiyor gibi. Ya da bazen bıçak sokuyolar gibi. Mantar yüzünden tahriş olmuş da olabilir. Ama gittigim doktorlar mantar bu biseyin yok diyip gönderdiler hep.

Back
X