Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben ameliyat oldum 2 yıl oldu şu an hamileyim ve doktorumu bulduğum için çok şanslıyım bence hiç vakit kaybetme çok zorluklar yaşadığını tahöin edebiliyorum ama bu konuda iyi bir doktor tavsiyesi istersen Süleyman Engin Akhan hocam 1 numaradır ondan Rabbim razı olsun internetten de bu illet hastalık hakkındaki videosunu izleyebilirsin İnşallah bunu yaşayan herkez tez zamanda kurtulur.SevgilerArkadaşlar bu teşhis konan ve ameliyat olanlar var mı? lütfen yardımlarınızı bekliyorum. 3 yıldır çekiyorum. Ameliyat olan lar bilgi verebilir misiniz? ??
merhaba peros. son durumun nedir? bir de süleyman hoca ne kadara yaptı ameliyatını?Merhaba canım ben ameliyat oldum 2 yıl oldu şu an hamileyim ve doktorumu bulduğum için çok şanslıyım bence hiç vakit kaybetme çok zorluklar yaşadığını tahöin edebiliyorum ama bu konuda iyi bir doktor tavsiyesi istersen Süleyman Engin Akhan hocam 1 numaradır ondan Rabbim razı olsun internetten de bu illet hastalık hakkındaki videosunu izleyebilirsin İnşallah bunu yaşayan herkez tez zamanda kurtulur.Sevgiler
Merhaba canım ameliyat olalı çok oldu ne desem yalan olur hatırlamıyorum çünkümerhaba peros. son durumun nedir? bir de süleyman hoca ne kadara yaptı ameliyatını?
Ben gittim kendisine ama 14 bin ₺ ameliyat ücreti çıkartınca bi duraksadım. bir de garanti veremiyor. Hiç iyileşmeyebilir Ya da %60-80 arası iyileşenilir Diyor. Hiç iyileşmezse o problem. hem çekilen acı hem de verilen para...Merhaba canım ameliyat olalı çok oldu ne desem yalan olur hatırlamıyorum çünküŞu an 4 yaşında bir oğlum var ve iyki hocamı tanımışım diyorum Süleyman bey öyle değerli bir doktor ki bana tekrar hayat verdi resmen canım senin de böyle problemin varsa lütfen vakit kaybetmeden git inan bana başka kimse çözüm bulamaz Rabbim onu başımızdan eksik etmesin çok değerlidir çok
Süleyman engin akhan beye mi gittiniz acabaBen gittim kendisine ama 14 bin ₺ ameliyat ücreti çıkartınca bi duraksadım. bir de garanti veremiyor. Hiç iyileşmeyebilir Ya da %60-80 arası iyileşenilir Diyor. Hiç iyileşmezse o problem. hem çekilen acı hem de verilen para...
Evet tabii ki Hem de 3 kezSüleyman engin akhan beye mi gittiniz acaba
Ben 34 yaşındaydım gittiğimde ve bebek istiyorduk eşimle ilaç tedavisi istemedim biran önce ameliyat olup kurtulmak istedim ve oldum iykide oldum zaten ameliyattan sonra iyileşme sürecim de geçince hemen hamile kaldım yani gerçekten bende etkili oldu ve hep dua ederim doktorumaEvet tabii ki Hem de 3 kez
Canım senin durumunu çok iyi anlıyorum istersen özelden sana daha detaylı anlatabilirim çünkü bu acıyı çeken bilirBen 34 yaşındaydım gittiğimde ve bebek istiyorduk eşimle ilaç tedavisi istemedim biran önce ameliyat olup kurtulmak istedim ve oldum iykide oldum zaten ameliyattan sonra iyileşme sürecim de geçince hemen hamile kaldım yani gerçekten bende etkili oldu ve hep dua ederim doktoruma
Ameliyat süreci nasıldı peki?Ben 34 yaşındaydım gittiğimde ve bebek istiyorduk eşimle ilaç tedavisi istemedim biran önce ameliyat olup kurtulmak istedim ve oldum iykide oldum zaten ameliyattan sonra iyileşme sürecim de geçince hemen hamile kaldım yani gerçekten bende etkili oldu ve hep dua ederim doktoruma
Süreçte yattım sıvı gıda ile beslendim afedersin kabız olmamam gerekiyordu dikişlerim vardı ama ağrım olmadı ameliyattan sonra bir süre yanında biri kalması gerekiyor çünkü yatmak zorundasınAmeliyat süreci nasıldı peki?