vur kaç taktigi aynı..

bu msjı attıgımda onun gözünde onu umursuyor gibi durmam degil mi.hoş evet hala bu odunu umursuyorum ama şuan çantada keklik gibi bi hava var ortada ve ben bunu kaldırmak istiyorum.ve böyle bi msj attıgımda cvp atmıcak kesin dahada sinir olucam ben .ahh ya daha bir aylık adam için düşündügüm şeylere bak işte kaçan kovalanırmış ya o durum :/

Sen öyle bi mesaj yaz ki cevap veremesin zaten. Mesela mesajın sonuna " bu mesaja cevap yazman gerekmiyor, sadece bil istedim bittiğini " gibi bişi ekleyebilirsin. Hem böylece cevap bekleme zorunluluğu hissetmezsin. Ve inan mesaj atıp durumu kesinleştirmek belirsizlikten iyidir. :107:

attım canım sonunada aynen senin dedigin gibi yazdım zaten ne cevap atılabilir ki yaniii :) sanırım şuan içim daha bi rahatladı bu erkekler sayesinde bi seviye diye atladım vaalaa :)

attım canım sonunada aynen senin dedigin gibi yazdım zaten ne cevap atılabilir ki yaniii :) sanırım şuan içim daha bi rahatladı bu erkekler sayesinde bi seviye diye atladım vaalaa :)

Tecrübe oldu işte canım :) Öyle çok olaylar yaşamadım ama artık daha iyi çözümler üretebiliyorum erkekler konusunda :27: Şimdi belki ilk başta mesajını önemsemeyecek ama sonradan dank edecektir merak etme. Hani hemen cevap vermezse niye atmadı diye üzme kendini :1: Hem zaten sen ondan cevap beklemiyorsun ki :63:
İçin rahatladı hiç olmazsa, hakkında hayırlısı olsun :31:

Tecrübe oldu işte canım :) Öyle çok olaylar yaşamadım ama artık daha iyi çözümler üretebiliyorum erkekler konusunda :27: Şimdi belki ilk başta mesajını önemsemeyecek ama sonradan dank edecektir merak etme. Hani hemen cevap vermezse niye atmadı diye üzme kendini :1: Hem zaten sen ondan cevap beklemiyorsun ki :63:
İçin rahatladı hiç olmazsa, hakkında hayırlısı olsun :31:

bundan sonra karşıma dogru kişi çıksada yanlış insan mualemesi yapıp kaçarım vala ben koşarsa koşarım ugraşamam ne çektim diyorum :) neyseki golü ben attım :)

Balık burcu işte.. İllallah ediyorum bende, ah şu duygular olmasa çekilesi değil, aşk sen nelere kadirsin gör bak :31:

Back
X