- Konu Sahibi aynadakiben
Merhaba kadınlar kulübü, 8 ayını doldurmakta olan bi evliliğim var. Sürekli bir tartışma halindeyiz. Ben yapım gereği gelişmeye değişime açık bir insanım. üniversite yıllarım dopdolu geçti. spor müzik manevi gelişim vs... ama şuan hepsi hayatımdan çıkmış durumda. kocam umursamaz insanın teki. kendi kendini geliştirme hedefi olmadığı gibi benim yaptığım iyi şeyleride görmüyor taktir etmiyor. sadece bu konuda değil her konuda rahat. evin ekonomisini ben yönlendiriyorum çünkü o bi hesap yapmayı bile beceremiyor. aramızda tartışmalar sık sık çıkıyor ve ben konuşalım demesem o saatlerce tv bilgisayar karşısında zaman geçirebilir. sorunumuzu halledelim yok yatağa küs girmeyelim gibi prensipler sadece bende var onun umrunda değil. ve çoğu kere konuşalım dediğimde ya istemiyorum der yada yüzüme bile bakmadan suçlayıcı bi şekilde konuşur. hayatında severek yaptığı tek bişey var asla ihmal etmez o da eve gelince muhabbet kuşlarıyla ilgilenmek. ne negatif nede pozitif yani.. etkisiz eleman. onun bu rahatlığı vurdumduymazlığı bende öfke krizleri yapıyor. ona ilişkinin sorumluluğunu kazandırabilirmiyim? yoksa umutsuz vaka mıı böyle bir durumu yaşayan varmı
bide yarın doğum günü çok güzel bir sürpriz hazırlamıştım. dün yine tartıştık kutlayıp kutlamama konusunda kararsızım
bide yarın doğum günü çok güzel bir sürpriz hazırlamıştım. dün yine tartıştık kutlayıp kutlamama konusunda kararsızım