vurdumduymaz erkek ailesi;seri:2

Seben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
226
0
46
İzmir
kızlar acil cevaplarınıza ihtıyacım var...daha oncekı konularım dan bilen varsa gorumcem buyuk hakaretler de bulunmustu.simdi ister ıstemez beraber oldugumuz ortamlar oluyor ve olacak.sankı kendisi hakaret etmemiş ve ben de hakaretlerine susmamısım cevap vermemisim gibi diyormuskı ben onu affettim...ben agzımı bile acmadım zaten sorun bu.eşim de babasına soylemıs bırgun ozur diler cok takmayın diyormus...o kadar mucadelenın içinden gectık ailesi oralı olmadı bizim yapabilecegımız bırsey yok dediler.manevi destek verin dedik para olmadan o nasıl oluyormus dediler?simdide gorumceyle aynı ortamda olmaya zorluyorlar cok buyuk hakaret etmemiş gecmıste kalmıs ve birgun ozur dilermiş...boyle bir aile duydunuz mu?

çok karışık yazmışsınız pek anlayamadım ama sanırım görümceyle küssünüz ve ailesinin de sessiz kalmasına mı kızıyorsunuz

iki kişi arasında olan birşeye bütün aile karışırsa işin içinden hiç çıkamazsınız

sürekli aynı ortamda bulunmaktan kaçının aynı ortama girince de muhattap olmayın

2 kişi arasında olan sorunlara başkaları dahil olduğunda sorun boyutları çözümlenemez hal alabilir ama yine de vurdumduymazlığa en iyi cevap vurdumduymaz olmaktır..

kızlar acil cevaplarınıza ihtıyacım var...daha oncekı konularım dan bilen varsa gorumcem buyuk hakaretler de bulunmustu.simdi ister ıstemez beraber oldugumuz ortamlar oluyor ve olacak.sankı kendisi hakaret etmemiş ve ben de hakaretlerine susmamısım cevap vermemisim gibi diyormuskı ben onu affettim...ben agzımı bile acmadım zaten sorun bu.eşim de babasına soylemıs bırgun ozur diler cok takmayın diyormus...o kadar mucadelenın içinden gectık ailesi oralı olmadı bizim yapabilecegımız bırsey yok dediler.manevi destek verin dedik para olmadan o nasıl oluyormus dediler?simdide gorumceyle aynı ortamda olmaya zorluyorlar cok buyuk hakaret etmemiş gecmıste kalmıs ve birgun ozur dilermiş...boyle bir aile duydunuz mu?

canım bence aile kendince ortayı bulmaya çalışıyo çok suçlama..görümcende biraz cahil sanırım hiç uğraşma derim ben...kompleksi var belliki kadının özür dlemeyi nasıl anlıyo kimbilir zavallı ..kızdım vallahi:20:

evet bir ozur bekledim aylarca gelmedi oralı olmadılar...simdide aile olmalıymısız kopmamalıymısız kızları degerliymiş kocası ölmus dul kalmıs v.s v.s ben değersizmiyim dedim seven kız katlanır oldu adı...babası oyle dedi.delirtecekler beni.canlarım ortayı bulmaya calısan yok.evlenmemiz için ailem 55 milyar para verdi seslerini cıkarmadılar olsun olsun biz yaparız dediler yeterkı sen uzulme saygısızlık yapma(benim ailem) dediler. eşim babasına boyle boyle para verdiler demiş ıyı oglum demiş.ne guzel işte demiş.ben bunları gectım o kadar maneviyatsızlar kı.darılmısım gucenmısım no problem.seven kız katlanırmıs.

Son düzenleme:
evet bir ozur bekledim aylarca gelmedi oralı olmadılar...simdide aile olmalıymısız kopmamalıymısız kızları degerliymiş kocası ölmus dul kalmıs v.s v.s ben değersizmiyim dedim seven kız katlanır oldu adı...babası oyle dedi.delirtecekler beni.canlarım ortayı bulmaya calısan yok.evlenmemiz için ailem 55 milyar para verdi seslerini cıkarmadılar olsun olsun biz yaparız dediler yeterkı sen uzulme saygısızlık yapma(benim ailem) dediler. eşim babasına boyle boyle para verdiler demiş ıyı oglum demiş.ne guzel işte demiş.ben bunları gectım o kadar maneviyatsızlar kı.darılmısım gucenmısım no problem.seven kız katlanırmıs.

oldu canım seven kız katlanacak ha???? erkek ve erkek ailesi istediğini yapmakta özgür o zaman gerçekten çok pişkinlermiş Allah sabır versin sana

evet bir ozur bekledim aylarca gelmedi oralı olmadılar...simdide aile olmalıymısız kopmamalıymısız kızları degerliymiş kocası ölmus dul kalmıs v.s v.s ben değersizmiyim dedim seven kız katlanır oldu adı...babası oyle dedi.delirtecekler beni.canlarım ortayı bulmaya calısan yok.evlenmemiz için ailem 55 milyar para verdi seslerini cıkarmadılar olsun olsun biz yaparız dediler yeterkı sen uzulme saygısızlık yapma dediler eşim babasına boyle boyle para verdiler demiş ıyı oglum demiş.ne guzel işte demiş.ben bunları gectım o kadar maneviyatsızlar kı.darılmısım gucenmısım no problem.seven kız katlanırmıs.

Evlenmeniz için aileniz niye para verdi ki?

oldu canım seven kız katlanacak ha???? erkek ve erkek ailesi istediğini yapmakta özgür o zaman gerçekten çok pişkinlermiş Allah sabır versin sana

pişkinlik hat safhada gercekten...eşim ailesinin yaptıklarına inanamıyor.ben boyle bilmiyordum onları diyor.cok uzuluyor cok... zorluklar da hep yanlız bıraktılar.şimdi aile olmalıymısız.bir sırtımızı bile sıvazlamadılar ALLAH yardım eder diye.

Gerçekten de hakaret ettiklerini düşünmüyor olabilirler mi? Ne dediler ki özür bekliyorsunuz?

daha oncekı konularım da var canım...ama kısaca soylemek gerekırse edebe ve namusa aykırı seyler.evet ozur dilenecek bişey gormuyorlar gorumce ve eşi (olmeden onceydı) birlikte saka yapmıslar.beni en basın dan ıstemedi zaten.

canım bence aile kendince ortayı bulmaya çalışıyo çok suçlama..görümcende biraz cahil sanırım hiç uğraşma derim ben...kompleksi var belliki kadının özür dlemeyi nasıl anlıyo kimbilir zavallı ..kızdım vallahi:20:

ya beni arasaydı zamanın da aramız da boyle boyle hadıseler gectı kusura bakma bilemedim edemedim dese anlayacagım.eşim hep konustu onlarla boyle yaptın bak dargın kırgın diye...ben dargın kırgın değilim diyormus onu affettim diyormus.en kotusu de bu ıste agzımı acsam bu kadar gam yemem.neyimi affetti acaba ben de bunu merak ediyorum.

canım eski konularını okudum. Görümcenin yaklaşımı gerçekten çok terbyesizce. Aymaz bir şekilde bir de alay etmiş seninle. Şu saatten sonra eğer eşinle de ilgilenmiyorlar, ona üvey evlat muamelesi yapıyorlarsa eşinle konuş, tüm bağlarınızı koparın onlarla. Hiç olmazsa bundan sonra başınız rahat olur.

canım eski konularını okudum. Görümcenin yaklaşımı gerçekten çok terbyesizce. Aymaz bir şekilde bir de alay etmiş seninle. Şu saatten sonra eğer eşinle de ilgilenmiyorlar, ona üvey evlat muamelesi yapıyorlarsa eşinle konuş, tüm bağlarınızı koparın onlarla. Hiç olmazsa bundan sonra başınız rahat olur.

canım zahmet edip okumussun...cok tesekkur ederim ilgine evet canım alayda var işin içinde.uvey evlat muamelesi de var.zaten gorusmuyoruz ama pişkince bizi cekmeye calısıyorlar o tarafa bu tarafa.

Back
X