vurdumduymaz erkek ailesi;seri:2

canım zahmet edip okumussun...cok tesekkur ederim ilgine evet canım alayda var işin içinde.uvey evlat muamelesi de var.zaten gorusmuyoruz ama pişkince bizi cekmeye calısıyorlar o tarafa bu tarafa.

İzin verme buna kopar bağlarını olsun bitsin. İlerde bir çocuğun olursa da gösterme. Sevmedikleri evlatlarının evladını da görmeyiversinler.

İzin verme buna kopar bağlarını olsun bitsin. İlerde bir çocuğun olursa da gösterme. Sevmedikleri evlatlarının evladını da görmeyiversinler.

ah canım ya keşke bu mumkun olsa...adam hala arıyor oglunu elimizi opmeye gelmıcek mı sıcaklık olussun diyor.acaba aile bağı kuracak hal mı bıraktılar.sinsice kendilerini saydırmaya calısıyorlar.ve babası diyormus kı ben simdi kırmayayım diye alttan alıyorum.kendileri kırdı gecırdı simdi gorusmuyorum.beni sımarık olarak nitelendiriyorlar.

ve bu yaptıklarına karsılık ailem de arkam da durmuyor.herkes kendi yaptıgın dan utansın laf etmıceksın saygısızlık yapmıcaksın cok ıleri giderlerse mudahale ederiz diyorlar.

ah canım ya keşke bu mumkun olsa...adam hala arıyor oglunu elimizi opmeye gelmıcek mı sıcaklık olussun diyor.acaba aile bağı kuracak hal mı bıraktılar.sinsice kendilerini saydırmaya calısıyorlar.ve babası diyormus kı ben simdi kırmayayım diye alttan alıyorum.kendileri kırdı gecırdı simdi gorusmuyorum.beni sımarık olarak nitelendiriyorlar.

bir daha ararsa gelmeyeceğiz el öpmeye deyin. Hem hakaretin aymazlığın dibine vursunlar hem de el öpme ha??? Nerde öyle bir dünya? Sen şımarık bir tip olsan görümcen o lafları sıraladığında şakadır diye geçiştirmez okkalı bir laf yapıştırırdın. Bence şımarık olan kendi kızları.

bir daha ararsa gelmeyeceğiz el öpmeye deyin. Hem hakaretin aymazlığın dibine vursunlar hem de el öpme ha??? Nerde öyle bir dünya? Sen şımarık bir tip olsan görümcen o lafları sıraladığında şakadır diye geçiştirmez okkalı bir laf yapıştırırdın. Bence şımarık olan kendi kızları.

canım yaaa seni ALLAH yolladı.tamam hep benden tarafı konusuyosun dıyecekler simdi de...olsun varsın gece gece ilac gibi geldin sagol varol.senin de kalbin de ne varsa ALLAH sana onu ıhsan etsın.

Son düzenleme:
canım yaaa seni ALLAH yolladı.tamam hep benden tarafı konusuysun dıyecekler simdi de...olsun varsın gece gece ilac gibi geldin sagol varol.

Görünen köy kılavuz istemez canım. Bu ve daha önceki tüm konuların bana eşinin ailesinin tuhaf insanlar olduğunu gösterdi.

Sen de sağol varol :46:

onlar uzatıyorsa sizde uzatın özür dilemeden kapanmaz deyin geçin........

eşinize de adam olmak sadece çalışmakla değil karına kurduğun aileye sahip çıkmakta lazm.... deyin...

sizden özür dilenmeden gitmeyin bence de ne demek bide el öpmek saygı istiyorlarsa saygı göstermeyi de bilmeleri gerekir her şey karşılıklı. siz hiç sıkmayın canınızı eşiniz de aileniz de sizden yanaysa eşinize de söyleyin "özür dilenmeden olmayacak daha fazla konu açıp beni üzme" diye kapatın gitsin kimsenin kimseyi böyle üzmeye hakkı yok

eşim ne dersem onu yapıyor zaten ama ben ali kıran baş kesen olmak istemıyorum...lakın karsımdakı ınsanlar pek cahil ve pek bencil.sizlere anlatarak akıl almaya calısıyorum.cidden beni cok uzduler.evlenmek ıcın agır bir mucadelemiz oldu umursamadılar.maddiyat neyse de o kadar maneviyatsızlar kı...yapılan hakaretleri sineye cekmemi bekliyorlar seven kız herseye katlanır seklın de.iyice işi pişkinliğe vurdular.

Son düzenleme:
daha oncekı konularımdan bilen bilir adam sureklı kızlarım kızlarım deyıp duruyor.zaten onunla oturuyorlar(eşi öldugu için.)gecin siz de bizim ev de oturun denildi ama eşyalar duracak ve eve masraf yaparsak kendi cebimizden yapacaktık mesela hazır mutfak gıbı.sonra ablası evlenince yanımıza geleceklerdi ben kabul etmedim.mesela bir de su var eşime sormustu yemek masası alcakmısınız diye.*o da tabi kı alcaz demiş.kızının evin deki masayı gostererek bu takım guzel ama 1 milyar demiş.acaba kendi kızı evlendiğin de kullanılmıs esya da mı oturmus bize oturun dedi.yemek masası 1 milyar diyerek ne demek istedi salak sacma laflar işte.kızı hakaret etti biliyor.neymıs dul kalmısta yuvası bozulmusta...sankı onun cok umrunda kocası öldü tatile cıktı 2 ay sonra.gayet keyfi yerinde kızının.ama bu konuyu daha once actıgım da bana dediler seni istememişler diye.ben boyle dusunuyorum artık.

Back
X