Herkese merhaba...
internette vusla karasarımsak şampuanını gördüm,kendi web sayfası dışında hiçbir yerde bilgi bulamadım.
1 ayda saçı 7 cm uzatıyormuş, aranızda kullanan var mı ?
benim de saçlarım çok zor uzuyor. bu markayı biraz araştırdım ama çok bilgi bulamadım. UUlasmrve
kullandıktan bir süre sonra izlenimlerini paylaşırsan seviniriz
Merhaba ben yeni üyeyim saçlarım berbat durumda ben öyle hissediyorum kivircik ve az sekilsiz düzleştirerek şeklini mahvettim ırsi olarakta az sanırım ama umutluyum uzasa belki bişeye benzer o yüzden sürekli araştırmadayım.Vusla ürünün resmi sayfasında kullanıcı yorumlarindan biri sahte belki diğerleri de sahtedir bilmiyorum ama yine de umutluyum yorumlardan birinin fotoğrafı 3 idiots dan da hatırladığımız Kareena Kapor Khan à ait şaşırdım ama sormak istiyorum siz de bi etki oldu mu lütfen geri dönün VVitafos
Canım benimle saçlarım çok yipranmisti. Siyahtan sarıya sonra tekrar kumral kahve ve sin olarak ta siyaha boyattim. Haliyle yıprandı. 10 ar cm kısaltarak bakım yapıyordum. Uzatmaya karar verdim aldim. Saçlarım çok dökülüyordu %90 azaldı kesinlikle. Uzumasida eskiye göre hızlandı. Vusla dan mi bilemiyorum. Yumurta sarısı evigen bemix bepanten ve yağ karışımı kullanıyorum çok iyi geliyor hafta da bir