İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar waist training corset (havalı başlık:)

Bejndar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
1.219
3.256
48
Hanımlar iyi haftasonları;
Sezeryanla doğum yaptım 17 kilo almıştım toplamda doğum sonrası 10 kilo ya yakın gitti ama 7 kilo resmen yapıştı göbek desen sanki 5 aylık hamileyim
Diyetisyene gittim emzirdiğim için ağır olmayan bi liste verdi 2 ayda 1 kilo bile vermedim sonuc almayınca bıraktım
Yürüyüş her akşam 40 dk yürüyorum
Öyle aman aman iştahlı biride değilim
Evet fazla koştırmacalı bi hayatımda yok ama ne alıyorum kilo ne veriyorum.
1 sene oldu
Özellikle göbeğimden aşırı rahatsızım konu başlığına yazdığım korselerden almayı düşünüyorum resim eklemek istedim ekliyemedim kum saati şekli veren korselerden
Kullanan varmı aranızda gercekten zamanla kullanınca bel incelip göbek eriyormu.
Yada tavsiyeleriniz varmı
Emdikce kilon ericek diyenlere sesleniyorum
Yada neyse seslenmiyorum
Teşekkür ederim şimdiden

Dogumdan sonra bir müddet takildigini biliyorum o gobek kalmamasi icin. Eskiden.annemler sararlarmis gobeklerini.doğumdan sonra . Şimdi de korse kullaniyorlar. Dogumdan sonra kullanan memnun kullanmayan bin pisman cevremde.

Doktor ilk haftadan sonra tavsiye etti bana,sezeryandim .iki çocuk hemde kalmadı şükür.20 kilo almıştım hamileyken.

Sezeryanım. 2 yıl önce doğum yaptım. Hiçbir şekilde ne korse ne de hileli zayıflama yollarına basvurmadim. Bol bol yürüyüş ve koşu yaptım. Doğumdan önceki halime aynıyım
Yaşım küçük ve uzun boylu da oldugum için (minik olduğum için) herkez de kızımın ablası sanıyorlar.
Accik ovdum kendimi
Diyeceğim o ki kadın doğum uzmanimin da söylediği gibi doğum sonrası en harika spor yürüyüş. Sezeryan oldugunuz için iç dikisleriniz iyice tuttuysa pilates. (Ama ben hiç yapmadım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…