wallaha bunaldım artık tesekkur edılıcek yerde elestiri :'(

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
14 aylık bı cocugumuz var ben ve esım calısıyor oldugumuz ıcın cocuga annem bakıyor bıze yakın oturuyor falan neyse bır kac gundur esımle tartıstık konusmuyoruz kk takıpcılerı bılır fasulye sulu olmus dıye tartısıp annelıgı kadınlıgı tartısılan kadınım bugunda bu cocuk hep aynı seylerı yıyor cocuga bır haslama yapta yesın. hep corba hep corba nerden bılıyor hep corba yedıgını acaba tum gun annemle mı beraber, çocuk kustu deyınce cıldırdı hep aynı seyın yemekten kusmustura getırdı anneme tesekkur edecegı yerde elestırı . ınanamıyorum yaa sımdı arıyıcam kaynanamı onumuzdekı hafta gelın bakın cocuga dıyıcem. oglunuz annemın bakmasını begenmıyor hep corba yedırıyormus gelın yemek yapında yesın dıyıcem o derece doldum yanı. moron...

Relax Tatlım, Sakın Öyle Bir Şey Yapma..
Eşinle Ilımlı Olmaya Bakın Bu Durumlarda. Yarın Öbürgün Çocuk Büyüdüğünde Biz Bunlar İçin mi Tartışmıştık Diye Kendinize Gülersiniz. Rahat Bırak Kendini, Sen O Çocuğa Eşinin İstediği Baksan da Bakmasanda O Gene Konuşacak Kişiliğinde Var :110:

haşlama mı 14 aylık çocuğa hemde et haşlaması mı ? oldu olcak işkembe yedirsin , yada iskender yemeye götürsün çocuğu !
anneler daha iyi bilir tabi ama çorba yedirmek daha iyi değilmidir çocuklara o_O

1-KV.yi arayarak olayı büyütmeyin
2-eşinizin başka sorunları var ve otu çöpü bahane edip size çatarak rahatlamayı seçiyo malesef, oyüzden bir an önce o sorunların kaynağını bulun.
3-acilen eşinizle diyaloğunuzu ve muhabbetinizi artırın..çünkü çocuk büyümeden iletişimsizliğinizi halletmeniz gerek..

Esinize kizip kendi basinizi yakacaksiniz... Hergün ne yedigini usanmadan sayin... O sizin basinizi sisirecegine siz onun basini sisirin...begenmiyorsa isi birakip cocugama bakayim deYin...:ssz:

ne olcak benim kızım da 5 yaşına kadar çorba yedi genellikle..hiç bir eleştiri almadım eşimden...seninki kafayı sıyırmış..her şeyi bahane ediyor..

Madem bukadar çocuğunu düşünüyor ozaman otursun kendi çocuğuna kendi baksın.
Anneniz bakıyor diye sevineceği yerde dahada huzursuzluk mu çıkarıyor?
Vallahi annemi hiç ezdirmem annemin bakmasını beğenmiyorsan oturttur ananı o baksın derim.

wallaha bunaldım yaa artık bu nasıl ıs boyle cocugun corbası hergun degısıyor bugun ıcınde yesıl fasulye bı gun kerevız bı gun lahana ama hepsınde de et oluyor corbaları blenderdan gecırılıp ıcırtıyor annem daha yenı yenı dıslerı cıkıyor zaten 3 tane dısı var nasıl cıgnıyıcek bu cocuk bunları dusunen yok. dedım sımdı annennı cagırıcem onumuzdekı hafta gelsın baksınlar cocuga dedım cagır gelsınde yemek yapsın yesın cocuk yoksa ıntıhar edıcek hergun corba yemekten dedı. onu bogazlamamak ıcın kendımı zor tutuyorum seytan dıyorkı fırlat yuzugu kafasına defol gıt de yada sen cek gıt o dereceyım yanı ıyıce sıkıyor benı daha kapıdan gırer gırmez basladı yaa adam eve gelmemek ıcın yapyor sankı.

Anası baksaymıs...
Ufff esinizi annenizi bahane edyr bnce..
ve her cocukta kusar ..

aynen oyle aradım sımdı kayınvalıdemı zaten gelemeyız dedıler ıslerı varmıs sımdı dıyıcem kı annenler gelemeyız dedıler ıyıce kopurucek ama bılsın kım fedakar kım degıl

haşlama mı 14 aylık çocuğa hemde et haşlaması mı ? oldu olcak işkembe yedirsin , yada iskender yemeye götürsün çocuğu !
anneler daha iyi bilir tabi ama çorba yedirmek daha iyi değilmidir çocuklara o_O
Canım 14 aylık çocuk bi çok şeyi yiyebilir Haşlama da dahil. Ben kızıma yediriyorum ve doktorlar bile şaşıyor kızımın Gücüne maşallah :)

sizde günlük yada haftalık liste hazırlayın.et tavuk balık sebze günlere ayırın asın dolabınızın üstüne nnenizden o listeye uysun eşinizin içide rahat eder çocuğunuzun ne yediğinide görmüş olur

esine ders vermezsen onun cenesi hic susmaz.hadsiz sey.annem cocuguna bakacak bide damat dirdir edecek.inan izin vermem.haddini bildirki bidaha dirlanmasin:KK20:

sizde günlük yada haftalık liste hazırlayın.et tavuk balık sebze günlere ayırın asın dolabınızın üstüne nnenizden o listeye uysun eşinizin içide rahat eder çocuğunuzun ne yediğinide görmüş olur
canim esi cocugun ne yedigini merak ettiginden mi yapiyor saniyorsun.onun tek amaci laf etmek elestirmek.anasini getirsin baksitirsin cocuguna sıkıyorsa

kaynana gibi eşiniz varmış hee:KK30:teşekkür etmesini bilmeyen şükür etmesini de bilemez erkekler nedense bu konuda pek bi gerideler sanki yapan yaptığını zorunlu olduğu için yapıyolar zannediyolar .. biri dünyada teşekkürün varlığını bunlara öğretmeliiii:KK12:

14 aylık bı cocugumuz var ben ve esım calısıyor oldugumuz ıcın cocuga annem bakıyor bıze yakın oturuyor falan neyse bır kac gundur esımle tartıstık konusmuyoruz kk takıpcılerı bılır fasulye sulu olmus dıye tartısıp annelıgı kadınlıgı tartısılan kadınım bugunda bu cocuk hep aynı seylerı yıyor cocuga bır haslama yapta yesın. hep corba hep corba nerden bılıyor hep corba yedıgını acaba tum gun annemle mı beraber, çocuk kustu deyınce cıldırdı hep aynı seyın yemekten kusmustura getırdı anneme tesekkur edecegı yerde elestırı . ınanamıyorum yaa sımdı arıyıcam kaynanamı onumuzdekı hafta gelın bakın cocuga dıyıcem. oglunuz annemın bakmasını begenmıyor hep corba yedırıyormus gelın yemek yapında yesın dıyıcem o derece doldum yanı. moron...

bazı insanlara iyilik yaramaz eşinizde bunun apaçık örneği

kadın çocuğuma bakıyor bilmediğimz bakıcıya kreşe vs vereceğmize anneannesinn yanında güvende kalıyor demiyorda saçma sapan bahaneler arıyor
yemek sulu olmuş diye kadınlığına anneliğine laf eden adamdan da böyle bir haraket beklemek çokta şaşırtıcı olmaz sanırım

Canım 14 aylık çocuk bi çok şeyi yiyebilir Haşlama da dahil. Ben kızıma yediriyorum ve doktorlar bile şaşıyor kızımın Gücüne maşallah :)
ama siz de bilirsiniz ki her çocuk bir değil. benim kızım da on ıkı aylık, bir dişi var o da daha yeni çıktı zaten :(. puturlu seyler yemıyor. dırekt böğürüyor. ben de ona ıcıne et koyarak etkemık suyuna sebze corbaları yapıyorum.

Back
X