wallaha bunaldım artık tesekkur edılıcek yerde elestiri :'(

Hay allahım ne ister cocuğun yemesinden içmesinden neden ona karışıyorkii bence başka işlerle mesgul olmalı çocuk bu güle benzer bazen solar bazen açar herşeyi midesi kabul edecek diye birşey de yok yani bukadar eleştri yapmanın bir mantığı yok evet katılıyorum teşekkür bile edip allah razı olsun demeli ancak sizde oanki boş konuşmasına atın duymayınbence söylensin kv aramak gibi birşeyde geçmesin aklınızdan 3.şahısları problemlerinizin içine dah,l etmeyin bence iş uzadıkça daha karmaşık bir hal alır..
ıyıce bunalttı benı ama nerden baksanız 6-7 gun olmustur olay olalı zaten hala haklıymıs gıbı bı havalarda anlatamam bende bu zaman zarfı ıcerısınde bı corba bıle yapmadım yapmıyıcamda, bunca olayın ıcerısınde azıcıkta benı dusunsun, o calısıyorsa bende calısıyorum, cocugumuzun durumuna uzuluyorsa bende uzuluyorum, işten gelıp tv karsına gecıyor yada pc basına baska ne yapıyor ben soylıyım HIC BIRSEY ama ben sabah erkenden kalk cocugu uyandır yedır hazırla kendın hazırlan cocugu annaneye bırak ıse gıt mılletın agız kokusunu cek aksam cocugu al terapıye gotur terapıden getır yıka, yedır yatır yemek hazırla, camasırları as, kuruyanları kaldır, cocuk uyanır altını degıstır azıcık oyna ( ozluyorsun sonucta ama fazla ılgılenemıyorsun cunku ılgılenırsen dıger ısler kalıcak) bu arada agamın cayı bıttıyse doldur, utu varsa utu yap, aaa kac gundur sılmedım supurmedım de gecenın bır yarısı evı sıl supur hadı cocuk uyut uyumaz sabaha kadar salla tam cocuk uyur 2 saat sonra telefonun alarmı calar yenıden kalk ve aynı seylerı yenıden yap, kim daha fazla yıpranıyor kım taktırı hak edıyor hadı takdır etmıyorsanda sacma sapan seylerle elestıme be adam, haksız mıyım

:-)Bak size be diyecem benim kardeşimin çoçuklarınada annem bakıyo kardeşimle kocası yeyip içip keyif sürüyorlar akşam işten gelince bile annemlerde yiyip içip teeee saat 11 den aşağı evlerine gitmiyorlar annemizde bunalıyo alıp gidelim eve demek yok bide yemek bekliyorlar nitekim annem yapıyo neyse damat sürekli annem şımartıyo bu çoçuğu şunu öğrendi bunu öğrendi diye söyleyince annem hastayım oğlum bu hafta izin al yada anneni çağır bakamıcam demiş çoçuklara damat bir telaş annesi gelemem oğlum demiş kendide 1 haftada intihar konumuna gelmiş annemin kıymetini anlamış şimdi annem sen cennetliksin diyo ben senin kıymetini bilemedim şimdi çok iyi anlıyorum bi yalakalık :KK53:en azından anladı sende dene anlasın anyayı konyayı:KK4:

ahhh ahhh anlasın dıye aradım anasını dedım kı gelın bakın cocuga annemın hastahane ıslerı var dedım cevap ne oldu bılıyor musun gelemeyız acıklama yok bıle soyledım esıme annenler gelemıyorlarmıs dedım neden nıye dıye sormadı bıle. kıymet anlamak mı yooooooooooooo benım esım hıc bısey anlamıyorkı bunu anlasın. neyın bılmıs kı kıymetını annemın kıymetını bılsın.

ıyıce bunalttı benı ama nerden baksanız 6-7 gun olmustur olay olalı zaten hala haklıymıs gıbı bı havalarda anlatamam bende bu zaman zarfı ıcerısınde bı corba bıle yapmadım yapmıyıcamda, bunca olayın ıcerısınde azıcıkta benı dusunsun, o calısıyorsa bende calısıyorum, cocugumuzun durumuna uzuluyorsa bende uzuluyorum, işten gelıp tv karsına gecıyor yada pc basına baska ne yapıyor ben soylıyım HIC BIRSEY ama ben sabah erkenden kalk cocugu uyandır yedır hazırla kendın hazırlan cocugu annaneye bırak ıse gıt mılletın agız kokusunu cek aksam cocugu al terapıye gotur terapıden getır yıka, yedır yatır yemek hazırla, camasırları as, kuruyanları kaldır, cocuk uyanır altını degıstır azıcık oyna ( ozluyorsun sonucta ama fazla ılgılenemıyorsun cunku ılgılenırsen dıger ısler kalıcak) bu arada agamın cayı bıttıyse doldur, utu varsa utu yap, aaa kac gundur sılmedım supurmedım de gecenın bır yarısı evı sıl supur hadı cocuk uyut uyumaz sabaha kadar salla tam cocuk uyur 2 saat sonra telefonun alarmı calar yenıden kalk ve aynı seylerı yenıden yap, kim daha fazla yıpranıyor kım taktırı hak edıyor hadı takdır etmıyorsanda sacma sapan seylerle elestıme be adam, haksız mıyım
canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz işte bizde ki annelik boşa denilmemiş cennet annenin ayakları altında diye gerçekten zor bir durum rabbim yar ve yardımcın olsun sabır versin eşinede akıl fikir sonuna kadar haklısın haksız olman böyle bir konuda imkansız tabiki elinden geldiğince sorumluluk yükle beyefendiye senin çalıştığınında farkına varsın yan gelip yatmasın bunu oturt beynine sende taş değilsin en önemlisi insanın sinirleri yıpranıyo yorgunluktan istersede söylensin dursun takılma o kısmına sen....

Back
X