ıyıce bunalttı benı ama nerden baksanız 6-7 gun olmustur olay olalı zaten hala haklıymıs gıbı bı havalarda anlatamam bende bu zaman zarfı ıcerısınde bı corba bıle yapmadım yapmıyıcamda, bunca olayın ıcerısınde azıcıkta benı dusunsun, o calısıyorsa bende calısıyorum, cocugumuzun durumuna uzuluyorsa bende uzuluyorum, işten gelıp tv karsına gecıyor yada pc basına baska ne yapıyor ben soylıyım HIC BIRSEY ama ben sabah erkenden kalk cocugu uyandır yedır hazırla kendın hazırlan cocugu annaneye bırak ıse gıt mılletın agız kokusunu cek aksam cocugu al terapıye gotur terapıden getır yıka, yedır yatır yemek hazırla, camasırları as, kuruyanları kaldır, cocuk uyanır altını degıstır azıcık oyna ( ozluyorsun sonucta ama fazla ılgılenemıyorsun cunku ılgılenırsen dıger ısler kalıcak) bu arada agamın cayı bıttıyse doldur, utu varsa utu yap, aaa kac gundur sılmedım supurmedım de gecenın bır yarısı evı sıl supur hadı cocuk uyut uyumaz sabaha kadar salla tam cocuk uyur 2 saat sonra telefonun alarmı calar yenıden kalk ve aynı seylerı yenıden yap, kim daha fazla yıpranıyor kım taktırı hak edıyor hadı takdır etmıyorsanda sacma sapan seylerle elestıme be adam, haksız mıyım