Wanted......

konusu hapisanede geçiyor. val kılmer falan oynuyor. evıne hırsız gıren bır adam dövuşurken adamı olduruyor ve ıçerı gırıyor. içerde çok acılar çekıyor sonra işlerı tersıne çevırmeyı bılıyor. bence kesın ızlenmelı ve özgur gecırdıgın çimlere bastıgın bır gunun bıle kıymetını bılmeyı ögretıyor.

konusu hapisanede geçiyor. val kılmer falan oynuyor. evıne hırsız gıren bır adam dövuşurken adamı olduruyor ve ıçerı gırıyor. içerde çok acılar çekıyor sonra işlerı tersıne çevırmeyı bılıyor. bence kesın ızlenmelı ve özgur gecırdıgın çimlere bastıgın bır gunun bıle kıymetını bılmeyı ögretıyor.

hımm yok karıstırdım sanırım... :kedi: en yakın zamanda ızleyecegım... kaydirigubbakcemile5

film fena degil yalnız sonu biraz degisik

tatlım ıste fılmın ayrıcalıgı da o yaa.. opuyorumnanaktan farklı bı konu ve farklı bı sonuc cıkıyor.. :1shok: sasırıyorsun yanıı.. sonu onceden bellı oaln bı fılm degıl.. :delphin:

bu filmde mantık ve gerçeklik sıfır ...saçmalıklarla dolu bir senaryosu var. ben beğenmedim açıkçası.
angelina jolie ve morgan freeman olmasa izlemezdim!!!...

bu filmde mantık ve gerçeklik sıfır ...saçmalıklarla dolu bir senaryosu var. ben beğenmedim açıkçası.
angelina jolie ve morgan freeman olmasa izlemezdim!!!...

uzuldum.. mafoldumben tabııkı herkes her flımden aynı tadı alacak dıyee bı kural yok.. bırının cok begendıgını dıgerı begenmeye bılıyor.. gayet normal.. ama tam bı fılm kolık olarak aksıyon anımasyon bılım kurgu gıbı fılmlerde gerceklık ve mantık aramak hıc de bana gore degıl.. :umursamaz: renkler ve zevkler tartısılmaz ne de olsa.. şakkıdı

çok abartılı buldum ben tmm aksiyonlu heyecanlı ama bi yerden sonra hadi canım diyosun ve sıkıyo yani benim tepkim öle oldu en azından :)

ılk çıktığında izlemiştim bir Angelina hayranı olarak.. Bayıldım filme.. Ama çok da kıskandım yani.. Erkek arkadaşımla beraber izlemiştik o da bayıldı zira..

işte süper dediğim filmlerden birisi, hele ki final sahnesi çok güzeldi. bilgisayar efectleri bi filme ancak bu kadar yakışır.

Filmin başından sonuna kadar sıkılmadan izlenebilir. Adrenalini yüksek doz...Angelina nın katkısı daha yüksek...

Back
X