• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Watsons

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Mesela neyini kullanmak istiyorsun. BB kremi çok güzel. CC kremi de öyle. Kırmızı olan serisini ev arkadaşım kullanmıştı fena değildi. Öyle aman aman sonuçlar bekleme ama hiç kullanmamaktan iyidir.

Valla genelde begenilir, forumlarda bir donem cok arastirmistim bb kreminden filan memnundu ortalama. Ben cildim uc hassas oldugu icin denemedim. Ama normal frekansli bir cilde uygun galiba.

Beyaz serisi hakkonda bilginiz var mi acaba

Canım kaç yaşındasın? 25 yaşındaysan şu an için sana yeterli onlar ama bir kaç yıl sonra daha kaliteli ürünler kullanman lazım. Pure Beauty | White & Bright Cleansing serisini diyorsan blog arkadaşım çok memnun ondan. Onun tavsiyesine güvenirim.

Canım kaç yaşındasın? 25 yaşındaysan şu an için sana yeterli onlar ama bir kaç yıl sonra daha kaliteli ürünler kullanman lazım. Pure Beauty | White & Bright Cleansing serisini diyorsan blog arkadaşım çok memnun ondan. Onun tavsiyesine güvenirim.
Hayir 21 yasindayim aslinda denemek istiyorum ama karar veremedim

bb kullanacaksan missha'yı denemeni şiddetle öneririm.. ben dahil kullanıp da memnun olmayana rastlamadım..

Hayir 21 yasindayim aslinda denemek istiyorum ama karar veremedim

Tamam işte bu gayet uygun senin için Ben içeriğine baktım paraben yok bitki ekstrası içeriyor. Yani İçerik olarak nispeten iyi formüle sahip, kozmetik tipi markalarla kıyaslanınca (Loreal , Diadermine , Nivea vs ) gibi ürünlerden daha iyi. Çünkü çoğunun içeriği hiç masum değil. Şu an ki yaş için sana yeter. Cildin karma ve normal ise daha uygun. Benim mesleğim estetisyen olunca direk uzun uzun açıklama gereği duyuyorum. :)

Tamam işte bu gayet uygun senin için Ben içeriğine baktım paraben yok bitki ekstrası içeriyor. Yani İçerik olarak nispeten iyi formüle sahip, kozmetik tipi markalarla kıyaslanınca (Loreal , Diadermine , Nivea vs ) gibi ürünlerden daha iyi. Çünkü çoğunun içeriği hiç masum değil. Şu an ki yaş için sana yeter. Cildin karma ve normal ise daha uygun. Benim mesleğim estetisyen olunca direk uzun uzun açıklama gereği duyuyorum. :)
nivea ve loreali daha once kullandim kızarma yaptilar tesekkur ederim aciklamaniz icin

Bu ürünü ablamın tavsiyesiyle bende aldım inşallah iyi gelir 27yaşndyım lekelerimi açsın ve cildimi aydınaltsın istiyorum

Back
X