- 26 Eylül 2015
- 75
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi Gokturkce90
Ya watsons dan pure beaty urunlerini alip kullananlar var mi merak ediyorum da önce fikir almak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne reklami evet sadece watsonsda satılıyorO ürünü bi watsondamı satıyorlar.
Yoksa sen reklamcımısın
Beyaz serisi hakkonda bilginiz var mi acabaMesela neyini kullanmak istiyorsun. BB kremi çok güzel. CC kremi de öyle. Kırmızı olan serisini ev arkadaşım kullanmıştı fena değildi. Öyle aman aman sonuçlar bekleme ama hiç kullanmamaktan iyidir.
Beyaz serisi hakkonda bilginiz var mi acaba
Hayir 21 yasindayim aslinda denemek istiyorum ama karar veremedimCanım kaç yaşındasın? 25 yaşındaysan şu an için sana yeterli onlar ama bir kaç yıl sonra daha kaliteli ürünler kullanman lazım. Pure Beauty | White & Bright Cleansing serisini diyorsan blog arkadaşım çok memnun ondan. Onun tavsiyesine güvenirim.
Oyle mi nersen bulabilirimbb kullanacaksan missha'yı denemeni şiddetle öneririm.. ben dahil kullanıp da memnun olmayana rastlamadım..
Hayir 21 yasindayim aslinda denemek istiyorum ama karar veremedim
Oyle mi nersen bulabilirim
nivea ve loreali daha once kullandim kızarma yaptilar tesekkur ederim aciklamaniz icinTamam işte bu gayet uygun senin için Ben içeriğine baktım paraben yok bitki ekstrası içeriyor. Yani İçerik olarak nispeten iyi formüle sahip, kozmetik tipi markalarla kıyaslanınca (Loreal , Diadermine , Nivea vs ) gibi ürünlerden daha iyi. Çünkü çoğunun içeriği hiç masum değil. Şu an ki yaş için sana yeter. Cildin karma ve normal ise daha uygun. Benim mesleğim estetisyen olunca direk uzun uzun açıklama gereği duyuyorum. :)
Tesekkur ederim canimsitesinden online olarak satılıyor, bir de sanırım Ankara'da bir avm de mağazası varmış ama tam emin değilim.. Forumda da yorumları oku, öyle karar verirsin canım :)
NedenBir ben begenmiyorum o markayi demekki
Kirmizili setini ve beyaz setini kullandim gecen yil.hic begenmedim profesyonel urun degil ben icerigine aldandm ama keske clarins alsaymisim
Bu ürünü ablamın tavsiyesiyle bende aldım inşallah iyi gelir 27yaşndyım lekelerimi açsın ve cildimi aydınaltsın istiyorumCanım kaç yaşındasın? 25 yaşındaysan şu an için sana yeterli onlar ama bir kaç yıl sonra daha kaliteli ürünler kullanman lazım. Pure Beauty | White & Bright Cleansing serisini diyorsan blog arkadaşım çok memnun ondan. Onun tavsiyesine güvenirim.