- Konu Sahibi eliforhan09
wei b 1012 trio system bebek arabası kullanan var mı?? tavsiye edenler varsa yazabilir mi bu model arabayı almayı düşünüyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wei b 1012 trio system bebek arabası kullanan var mı?? tavsiye edenler varsa yazabilir mi bu model arabayı almayı düşünüyoruz..
evet bizde yeni aldık, çok memnunuz internetten çok araştırdım sonra yaşadığım yerdeki yetkili satıcıya gittim saolsunlar çok ilgilendiler ve fiyatıda bana çok uygun geldi. internetten satışta yapıyorlarmış bende kredi kartımla 12 taksit avantajını kullandım :) masraflar çok ne yapalımbilmiyorum reklama girermi ama isteyene özelden mesajla adresini verebilirim. ben gri pempesini aldım ama siyah turkuazda çok hoş tavsiye ederim
siz ne kadara aldınız? bir de kullanma fırsatınız oldu mu? ağırlığı, yüksekliği nasıl? ben minyon olduğum için bunları da merak ediyorum..deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
bende bu arabayı beğendim.kullanan var mı gerçekten?tek başınA kapatıp açması kolay mı?
Sizin ki hangi renk sattınız mıYaklaşık 1 sene önce aldım garantisi devam ediyor sıfırdan farksız sadece anakucağını kullandık port bebe kullanılmadı..
Kızım arabada durmayı sevmiyor onun için satıyorum yağmurluğuda var kendim aldım 700 tl almıştım 500 vereceğim.ilgilenlere olursa mesaj atması yeterli..