Doğuma Hazırlık wei b 1012 trio system bebek arabası kullanan var mı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
wei b 1012 trio system bebek arabası kullanan var mı?? tavsiye edenler varsa yazabilir mi bu model arabayı almayı düşünüyoruz..

evet bizde yeni aldık, çok memnunuz internetten çok araştırdım sonra yaşadığım yerdeki yetkili satıcıya gittim saolsunlar çok ilgilendiler ve fiyatıda bana çok uygun geldi. internetten satışta yapıyorlarmış bende kredi kartımla 12 taksit avantajını kullandım :) masraflar çok ne yapalım ;) bilmiyorum reklama girermi ama isteyene özelden mesajla adresini verebilirim. ben gri pempesini aldım ama siyah turkuazda çok hoş tavsiye ederim

evet bizde yeni aldık, çok memnunuz internetten çok araştırdım sonra yaşadığım yerdeki yetkili satıcıya gittim saolsunlar çok ilgilendiler ve fiyatıda bana çok uygun geldi. internetten satışta yapıyorlarmış bende kredi kartımla 12 taksit avantajını kullandım :) masraflar çok ne yapalım ;) bilmiyorum reklama girermi ama isteyene özelden mesajla adresini verebilirim. ben gri pempesini aldım ama siyah turkuazda çok hoş tavsiye ederim

siz ne kadara aldınız? bir de kullanma fırsatınız oldu mu? ağırlığı, yüksekliği nasıl? ben minyon olduğum için bunları da merak ediyorum..deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim

bende bu arabayı beğendim.kullanan var mı gerçekten?tek başınA kapatıp açması kolay mı?

siz ne kadara aldınız? bir de kullanma fırsatınız oldu mu? ağırlığı, yüksekliği nasıl? ben minyon olduğum için bunları da merak ediyorum..deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim

610 tl ye aldım. kargo ücreti ödemeden baya uygun geldi bana ücreti, ayrıca kullanıyoruz ve de memnunum arabadan, kullanımı çok rahat, alüminyum gövdesi varmış sanırım onun için oldukça hafif tek başıma her yere taşıyorum, ilk başta taşıma koltuğu anakucağı kısmını kullanıyosunuz sonra diğer fortbebe olan kısma geçiyosunuz bebeğinizin kilosuna göre zamanı var onun, açıkçası tavsiye ederim, reklam olmaması içinde isteyene özelden sitenin adını verebilirim,
ayrıca 1012 de boy ayarlama yeri var kısa ve uzun boylu kullanıcılar düşünülerek yapılmış oda baya sevindirmişti beni :)
bunu almadan önce 1010 modeline de baktım ama 1010 fortbebe gibi düz yatış pozisyonu olmuyor onun için yani 3lü fonksiyonu var diye 1012yi tercih ettik biz, aralarında pek bi fark yok açıkcası 1010 makul derecede ucuz, yalnız 1010da en çok hoşuma giden kırmızı rengi ve extra hafifliğiydi.. arabayı taşıdığınızdan emin olamıyosunuz bazen, baston arabalardan daha hafif çok şaşırmıştım..

• Beğen
Reactions: mdg
bu arabayı incelemek için gittim bebek mağazasına öncelikle ana kucağı monte edilince bebek aşağıda kalıyor aklınızda olsun ben diğer markaları da incelemiş biri olarak bu dikkatimi çekti...
ikinci olarak kullanılan kumaşı hiç beğenmedim kağıt gibi incecik geldi bana ayrıca da bahsedildiği kadar da hafif değil
fiyat olarak buna yakın ancak bundan daha iyi sunny baby bebek arabaları var biraz daha ağır ancak daha konforlu gibi
ben de henüz kararsızlardanım

bende çok araştırdım bu bebek arabası işini.. ve 1012 trio aldım.. hem hafif hem oto koltuğu direk diğer koltuğun üstüne takılıpta hantal bir görüntü olmuyor ayrı takılıyor... hemde oturma bölümü hem size dönük hemde dışa dönük olarak takılabiliyor, ana kucağıda aynı şekilde.. ayrıca port bebe özelliği benim için çok önemli, çocuk dışardayken iki büklüm yatmasını istemedim, bunun içi dümdüz yatak gibi oluyor ve bayada geniş.. 1010'a görede oturma kısmı daha geniş daha uzun zaman kullanılabilecek bir araba.

Ben de bu arabayı kullanıyorum.Arabanın hafifliği benim için çok önemliydi o yüzden bunu seçtim.Ama hiç memnun kalmadım. Sıfırken çok hoş duruyor ama bebek içine yatıp yola çıkınca öyle olmuyor.En büyük handikabı TEKERLER...Birincisi tekerlekleri çok kötü her yerden kolay geçmiyor,en ufak tümseklerde takılıyor,çok kötü sarsıyor.Bebeğim her kaldırıma inip çıkarken uykusundan diksinerek uyanıyor.Onu sarsmamak için yolda o kadar yavaş yürüyorum ki yine de engel olamıyorum.En ufak bir kaldırıma çıkamıyoruz.İkincisi arka tekerler kolay çıkarken ön tekerlerde bir delik var oraya ince uçlu bir şey sokarsan çıkarabiliyorsun.Üçüncüsü yağmurluğu yok bize satan kişi 10 tl verip alırsınız dedi.Ama bu arabaya uygun yağmurluk yok.Bu araba fiyatı kadar etmez.Alacak olan kişiler şu yazdıklarımı dikkate alsın pişman olmasın benim gibi.

Yaklaşık 1 sene önce aldım garantisi devam ediyor sıfırdan farksız sadece anakucağını kullandık port bebe kullanılmadı..
Kızım arabada durmayı sevmiyor onun için satıyorum yağmurluğuda var kendim aldım 700 tl almıştım 500 vereceğim.ilgilenlere olursa mesaj atması yeterli..

Yaklaşık 1 sene önce aldım garantisi devam ediyor sıfırdan farksız sadece anakucağını kullandık port bebe kullanılmadı..
Kızım arabada durmayı sevmiyor onun için satıyorum yağmurluğuda var kendim aldım 700 tl almıştım 500 vereceğim.ilgilenlere olursa mesaj atması yeterli..
Sizin ki hangi renk sattınız mı

Back
X