- Konu Sahibi JunondeDior
-
1.61 boyunda 85 kilo agirliginda birinin kilo vermek icin ilk yapmasi gereken sey nedir sizce?
Acil diyet? :26:
Bayilana dek spor? :26:
Sellulit masaji? :26:
Liposuction :26:
Sauna sort alisverisi ?
Amannnn sende kim ugrascak simdi tum bunlarla, otur bak mis gibi ev mantisi, bol sarimsakli, tadini cikar :)
Cok tanidik geldi di mi? :)
Ben bu saniyede bunlari yazarak artik hayatimdan stresi, baskiyi, mutsuzlugu, islevsiz ve hatta daha da kilo aldiran salak yoyo diyetlerini, ukala ve fesat arkadaslari, umutsuzlugu ve guvensizligi sonsuza dek cikariyorum!!!!!!!
Ben bu saniyede beni yeniden tanimaya ve yeniden yaratmaya basliyorum.
Hayatima, billur gibi sulari, canveren gulusleri, gumus gibi parlayan baliklari, kosulsuz acilan yurekleri, sagligi , huzuru, koca yurekli dostlari, bedenimin ipucunu verdigi besinleri, ruhumun pinarlarini besleyen ve besleyecek yagmurlari kabul ediyorum.
Ben bu saniyede yeniden doguyorum!
Beni sevenleri de sevmeyenleri de cooook seviyorum! Iyiki varsiniz! Tesekkur ederim
Ben bu saniye de bana ve butunun hayrina hizmet etmeyen herseyi ugurluyor, yegane besin olarak sevgiyi seciyor - kosulsuz sevgiye hosgeldin diyorum! Ben guzel olmayi, fit olmayi, gucluklerden, agirliklardan, cirkinliklerden arinmayi tum yuregim, aklim ve bedenimle kabul ediyorum!
Burada paylasacaklarim seyru-sefer defterimdir!
Hosgeldiniz dostlar:) Sizinde seyri-sefaniz bol olsun:) Gokten 3 elma dussun , 1 biri bana yeter, bin kati sizin olsun:)
Junon
haha, kul sikismayinca hizir yetismezmis:)
En guzeli de ne biliyor muusn ben bunlarin buyuk cogunlugu icin hazirim. Kavitasyon kuponlarim bile hazir :)
Ah iste benim sana sorularim var. Bircok dedikodu dolasiyor ortada, kavitasyon cihazlarinin markalarina gore etkinliklerinin degistigi hatta cin mali olanlarin kanser yaptigi vb. Sen ne diyorsun bu ise? Senin deneyimlerin nedir?
Kavitasyonla ilgili konunu okudum. Aynen katiliyorum. Kas hareketi icermeyen hic bir yontem yag filan yakamaz. Kavitasyonda oldugu gibi en fazla onu mobilize eder. Bu bilincle zaten su anda cok ham olan vucudumu duzenli aktiviteye hazirlamak ve bu isi eglenceli hale getirmek icin cok hos sohbet bir arkadasimi yuruyus partneri olarak ayarttim. Persembeden itibaren her sabah, ayrica vaktimiz olursa her aksamustu baslangicta orta tempo yarim saat yuruyecegiz. O zaten benden once basladi kavitasyona, ozetle ikimizn de canina minnet
Anladigim kadariyla calistigin donemde kavitasyon uygulamalarini kendin de yaptin kilicbaligi. Bu alandaki bilgi kirliligini biktirici gercekten.
1-Bazi merkezler ilk hafta 2 seans, takip eden haftalarda ise birer seans oneriyorlar.
2-bazilari ise ilk hafta dahil haftada 1 diyor.
3-Digerleri zaten dunyadan bir haber, ayni gun icinde bitsin diye 2 seans yapmaya kalkiyor. (tez kelleleri vurula) .
Senin gordugun pozitif sonuclarla bu seans sikliklari arasinda parallellik varmiydi?
:) Oldukca komforlu bir uygulama plani bu.
Ama durmak yok ikinci soru geliyor
Bu strateji eger uygulama icin secilen tek bir bolge icin gecerli. Ayni donemde 2 ayri bolgeye uygulama yapmayi tercih edermisin? (ayni ay icinde hem kalca hem karin gibi, mesela her pazartesi karin, her persembe kalca seklinde) yoksa once tek bolgeyi halledip kalanlari sirayami sokarsin (once ilk donem karin sonraki donem kalca mesela?)
Icimden bir ses cok yakinda 1 beden inceleceksin diyor
Bölgeye göre değişebilir ancak ortalama 30-45 dakika arası...Yok canim ne kacmasi, Ar-Ge calismalarim devam ediyor :))))) L-Carnitine ve CLA eklemeye calisiyorum bu programa:)))
Bir soru daha sana:
Ideal bir kavitasyon seansi ne kadar surer?
Eveeettt bugun diyete girmeden once yaptirmak istedigim check up sonuclarim da geldi , turp gibiyim. Yalnizca demir depolarim biraz daha dolu olsa iyi olur. Ama sasirmadim tabi, kirmizi et seven biri degilim. Spurilina ya basliyorum, o bu aciklari cok guzel kapatacak:)
neden yapilmiyor? spirulina super bir besin takviyesidir mesela ve bildigim kadari ile en ufak bir yan etkisi yoktur, bilakis aksine cok fazla sagliga katkisi vardirhap-kapsül-şurup vs kısaca ilaç paylaşımları yapmıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?