Weight Loss Bootcamp! Ehli Keyfin Zayiflamak icin Gerilla Taktikleri! :)

JunondeDior

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
112
0
46
İzmir
1.61 boyunda 85 kilo agirliginda birinin kilo vermek icin ilk yapmasi gereken sey nedir sizce?

Acil diyet? :26:
Bayilana dek spor? :26:
Sellulit masaji? :26:
Liposuction :26:
Sauna sort alisverisi ?

Amannnn sende kim ugrascak simdi tum bunlarla, otur bak mis gibi ev mantisi, bol sarimsakli, tadini cikar :) :36:

Cok tanidik geldi di mi? :)
Ben bu saniyede bunlari yazarak artik hayatimdan stresi, baskiyi, mutsuzlugu, islevsiz ve hatta daha da kilo aldiran salak yoyo diyetlerini, ukala ve fesat arkadaslari, umutsuzlugu ve guvensizligi sonsuza dek cikariyorum!!!!!!!
Ben bu saniyede beni yeniden tanimaya ve yeniden yaratmaya basliyorum.
Hayatima, billur gibi sulari, canveren gulusleri, gumus gibi parlayan baliklari, kosulsuz acilan yurekleri, sagligi , huzuru, koca yurekli dostlari, bedenimin ipucunu verdigi besinleri, ruhumun pinarlarini besleyen ve besleyecek yagmurlari kabul ediyorum.
Ben bu saniyede yeniden doguyorum!
Beni sevenleri de sevmeyenleri de cooook seviyorum! Iyiki varsiniz! Tesekkur ederim:71:
Ben bu saniye de bana ve butunun hayrina hizmet etmeyen herseyi ugurluyor, yegane besin olarak sevgiyi seciyor - kosulsuz sevgiye hosgeldin diyorum! Ben guzel olmayi, fit olmayi, gucluklerden, agirliklardan, cirkinliklerden arinmayi tum yuregim, aklim ve bedenimle kabul ediyorum!:16:
Burada paylasacaklarim seyru-sefer defterimdir!
Hosgeldiniz dostlar:) Sizinde seyri-sefaniz bol olsun:) Gokten 3 elma dussun , 1 biri bana yeter, bin kati sizin olsun:)
Junon

1.61 boyunda 85 kilo agirliginda birinin kilo vermek icin ilk yapmasi gereken sey nedir sizce?

Acil diyet? :26:
Bayilana dek spor? :26:
Sellulit masaji? :26:
Liposuction :26:
Sauna sort alisverisi ?

Amannnn sende kim ugrascak simdi tum bunlarla, otur bak mis gibi ev mantisi, bol sarimsakli, tadini cikar :) :36:

Cok tanidik geldi di mi? :)
Ben bu saniyede bunlari yazarak artik hayatimdan stresi, baskiyi, mutsuzlugu, islevsiz ve hatta daha da kilo aldiran salak yoyo diyetlerini, ukala ve fesat arkadaslari, umutsuzlugu ve guvensizligi sonsuza dek cikariyorum!!!!!!!
Ben bu saniyede beni yeniden tanimaya ve yeniden yaratmaya basliyorum.
Hayatima, billur gibi sulari, canveren gulusleri, gumus gibi parlayan baliklari, kosulsuz acilan yurekleri, sagligi , huzuru, koca yurekli dostlari, bedenimin ipucunu verdigi besinleri, ruhumun pinarlarini besleyen ve besleyecek yagmurlari kabul ediyorum.
Ben bu saniyede yeniden doguyorum!
Beni sevenleri de sevmeyenleri de cooook seviyorum! Iyiki varsiniz! Tesekkur ederim:71:
Ben bu saniye de bana ve butunun hayrina hizmet etmeyen herseyi ugurluyor, yegane besin olarak sevgiyi seciyor - kosulsuz sevgiye hosgeldin diyorum! Ben guzel olmayi, fit olmayi, gucluklerden, agirliklardan, cirkinliklerden arinmayi tum yuregim, aklim ve bedenimle kabul ediyorum!:16:
Burada paylasacaklarim seyru-sefer defterimdir!
Hosgeldiniz dostlar:) Sizinde seyri-sefaniz bol olsun:) Gokten 3 elma dussun , 1 biri bana yeter, bin kati sizin olsun:)
Junon

Ne diyebilirim ki, harikasın sen...Günlüğünü büyük bir merakla takip edeceğim ve elimden geldiği kadar destek olmayada hazırım sana...Diyetlerden pek anlamam ama sağlıklı bslenme ve spor ile alakalı her sorunu yanıtlamaya hazırım.Gerçi sen araştırmacı geliştirmeci bir hatunsun, bu konuda beni solayacağın kesinnnnnnn:1::1::1:

Ben alternatifleri sıralıyorum
1-Bünyene uygun, seni aşırı zorlamayacak, enerjisiz kalmana sebep olmayacak kaloriyi içeren dengeli bir diyet
2-Bu diyete ek olarak hem zayıflama hem sıkılaşmaya yönelik egzersizler yapılacak
3-Motivasyon için ucuz ve uyduruk bir selülit kremi alınıp içine reiki konulacak
4-Sauna şort ve termal tuz işe yarıyor hepsiburadada fiyatlar uygun tez alına
5-Eğer yaptırabilmem ihtimalin varsa şehirfırsatı siteleri takip edilip adamakıllı bir yerden kavitasyon kuponu alınacak
6-Bol bol su içilecek
7-Asla aç kalınmayacak acıkıldığı zaman yoğurt, buğday kepeği gibi şeyler yenilecek
8-Rafine edilmemiş gıdalardan hazır meyve sularından uzak durulacak
9-Şeker tamamen kesilecek yerine splenda alınacak(candarel değil çok zararlı)
10-Günlük şeker ihtiyacına karşılık vucudu kandırabilemk için cola zero içilecek 1 bardak
11-Spordan yarım saat evvel sütsüz şekersiz türk kahvesi veya neskafe içilecek(selülitler ve yağ yakımı için)

amma yazdım yahu, aklıma gelenler bunlar sen aralardan seçim yapabilir veya hepsini uygulayabilirsin :1::1::1:

Kazan mubarek olsun kardeşim:13:

haha, kul sikismayinca hizir yetismezmis:)

En guzeli de ne biliyor muusn ben bunlarin buyuk cogunlugu icin hazirim. Kavitasyon kuponlarim bile hazir :)

Ah iste benim sana sorularim var. Bircok dedikodu dolasiyor ortada, kavitasyon cihazlarinin markalarina gore etkinliklerinin degistigi hatta cin mali olanlarin kanser yaptigi vb. Sen ne diyorsun bu ise? Senin deneyimlerin nedir?

haha, kul sikismayinca hizir yetismezmis:)

En guzeli de ne biliyor muusn ben bunlarin buyuk cogunlugu icin hazirim. Kavitasyon kuponlarim bile hazir :)

Ah iste benim sana sorularim var. Bircok dedikodu dolasiyor ortada, kavitasyon cihazlarinin markalarina gore etkinliklerinin degistigi hatta cin mali olanlarin kanser yaptigi vb. Sen ne diyorsun bu ise? Senin deneyimlerin nedir?

Kuzum çin mallarının kanser yaptığı konusunda bir şey diyemem, eğer bu konuda bir iddia varsa araştırma yapılıp sunulmuştur zaten bize düşen bunları araştırmak...Halihazırda eximia bile çin'de üretiliyor olabilir gerçi :1::1::1:

Cihazlar markalara göre değişir gerçektende, bazısında tek başlık vardır bazısında 2 bazısında 4, bu cihazlara arasında en bilinen eximia kavitasyondur ama aynı kalitede farklı çeşitte aletlerde var elbette, makine çok büyük bir etken ancak bu işlemi yapan kişininde bilgili ve bu işin uzmanı olması çok önemli...Bu arada bir başlık açmıştım kavitasyonun çalışma prensibi ile alakalı, kavitasyon zayıflatmaz diye...Eğer okumadıysan linki ekleyeyim...

Ben kavitasyon doğru uygulandığı ve prensiplerine uyulduğu takdirde çok işe yaradığı konusunda kefil olabilirim...

Kavitasyonla ilgili konunu okudum. Aynen katiliyorum. Kas hareketi icermeyen hic bir yontem yag filan yakamaz. Kavitasyonda oldugu gibi en fazla onu mobilize eder. Bu bilincle zaten su anda cok ham olan vucudumu duzenli aktiviteye hazirlamak ve bu isi eglenceli hale getirmek icin cok hos sohbet bir arkadasimi yuruyus partneri olarak ayarttim:9: . Persembeden itibaren her sabah, ayrica vaktimiz olursa her aksamustu baslangicta orta tempo yarim saat yuruyecegiz. O zaten benden once basladi kavitasyona, ozetle ikimizn de canina minnet:46:

Anladigim kadariyla calistigin donemde kavitasyon uygulamalarini kendin de yaptin kilicbaligi. Bu alandaki bilgi kirliligini biktirici gercekten.
1-Bazi merkezler ilk hafta 2 seans, takip eden haftalarda ise birer seans oneriyorlar.
2-bazilari ise ilk hafta dahil haftada 1 diyor.
3-Digerleri zaten dunyadan bir haber, ayni gun icinde bitsin diye 2 seans yapmaya kalkiyor. (tez kelleleri vurula:9:) .

Senin gordugun pozitif sonuclarla bu seans sikliklari arasinda parallellik varmiydi?

Kavitasyonla ilgili konunu okudum. Aynen katiliyorum. Kas hareketi icermeyen hic bir yontem yag filan yakamaz. Kavitasyonda oldugu gibi en fazla onu mobilize eder. Bu bilincle zaten su anda cok ham olan vucudumu duzenli aktiviteye hazirlamak ve bu isi eglenceli hale getirmek icin cok hos sohbet bir arkadasimi yuruyus partneri olarak ayarttim:9: . Persembeden itibaren her sabah, ayrica vaktimiz olursa her aksamustu baslangicta orta tempo yarim saat yuruyecegiz. O zaten benden once basladi kavitasyona, ozetle ikimizn de canina minnet:46:

Anladigim kadariyla calistigin donemde kavitasyon uygulamalarini kendin de yaptin kilicbaligi. Bu alandaki bilgi kirliligini biktirici gercekten.
1-Bazi merkezler ilk hafta 2 seans, takip eden haftalarda ise birer seans oneriyorlar.
2-bazilari ise ilk hafta dahil haftada 1 diyor.
3-Digerleri zaten dunyadan bir haber, ayni gun icinde bitsin diye 2 seans yapmaya kalkiyor. (tez kelleleri vurula:9:) .

Senin gordugun pozitif sonuclarla bu seans sikliklari arasinda parallellik varmiydi?

Herşeyin bir kuralı var kafamıza göre seans süresi ve sayısı belirleyemeyiz,
İstenilen sonuca ulaşılana kadar 7 günde bir
istanilen sonuca ulaştıktan sonra ilk 2 ay 15 günde bir olmak üzere toplam 4seans
Sonraki 3 ay, ayda bir koruma seansı
Daha sonra ihtiyaç duyulursa 3 ayda 1 seans
bu şekilde yapılmalı...

:) Oldukca komforlu bir uygulama plani bu.

Ama durmak yok ikinci soru geliyor:34:

Bu strateji eger uygulama icin secilen tek bir bolge icin gecerli. Ayni donemde 2 ayri bolgeye uygulama yapmayi tercih edermisin? (ayni ay icinde hem kalca hem karin gibi, mesela her pazartesi karin, her persembe kalca seklinde) yoksa once tek bolgeyi halledip kalanlari sirayami sokarsin (once ilk donem karin sonraki donem kalca mesela?)

:) Oldukca komforlu bir uygulama plani bu.

Ama durmak yok ikinci soru geliyor:34:

Bu strateji eger uygulama icin secilen tek bir bolge icin gecerli. Ayni donemde 2 ayri bolgeye uygulama yapmayi tercih edermisin? (ayni ay icinde hem kalca hem karin gibi, mesela her pazartesi karin, her persembe kalca seklinde) yoksa once tek bolgeyi halledip kalanlari sirayami sokarsin (once ilk donem karin sonraki donem kalca mesela?)

Tabii ki aynı anda birden fazla bölgeye uygulama yapılabilir veya farklı günlerde farklı bölgelere uygulama yapılabilir...

Bizim kız kamptan kaçtı galiba:1::1::1:

$funny-kitten-lifting-weights-800x600-wallpaper-257.webp

Seni bekliyorum miyawww

Son düzenleme:
Yok canim ne kacmasi, Ar-Ge calismalarim devam ediyor :))))) L-Carnitine ve CLA eklemeye calisiyorum bu programa:)))

Bir soru daha sana:
Ideal bir kavitasyon seansi ne kadar surer?

Yok canim ne kacmasi, Ar-Ge calismalarim devam ediyor :))))) L-Carnitine ve CLA eklemeye calisiyorum bu programa:)))

Bir soru daha sana:
Ideal bir kavitasyon seansi ne kadar surer?
Bölgeye göre değişebilir ancak ortalama 30-45 dakika arası...

Cla 1000 metabo extrem tavsiye ederim, L-Carnitin içinde normalde yine kapsul tavsiye ederdim ama çiğneme tableti olarak alırsan spordan 30 dakika evvel çiğnersin derhal etki eder, kapsul olanları ise sabah aç karnına veya sonra içeceksende boş mideye alman lazım:1::1::1:

Sevgili Kilicbaligi,
birkacgunluk sessizliklerimi kacis olarak algilamayasin :) Bu yalnizca detayli planlama yapma cabalarimin istenmeyen yan etkileri, cunku ara ara sahaya iniyorum:) ve boyle olunca bilgisayarimi acamiyorum.
Ben bu kampi 1-2 ay once kafama koydugumdan bir kenara para ayirmaya ve bulabildigimce kavitasyon, lenf drenaji, powerplate vb uygun fiyatli firsatlari alip biriktirmeye baslamistim. Hafta sonunda bunlarin randevularini ayarlamaya calistim. Su an yaklasik 20 seans kadar kavitasyon, 16 seans pilates, 5 seans powerplate ve 5 seansta quantum, 3 seans lenf drenaj ve 3 seans radyofrekans, 4 seans ozon sauna ve infrared alti egzersizleri biriktirmis durumdayim.:10: En guzeli tabi bunlarin bana toplam 450 civarina mal olmus olmasi :)))) :21: . Firsatlar olmadan almaya kalksaydim en az 2500-3000 e cikardi :9: Bunlar farkli merkezlerden oldugundan, yag mobilizasyonu saglayan kavitasyonun ardindan zaman kaybetmeden gelecek yag yakici uygulamalari kombinlemeye calisiyorum :) Hic kolay degil inan, bos randevulari kovalamak.
Ilk kavitasyon seansim persembe gunu. Bana 20dk surdugunu soylediler. Basen uygulamasinda 10dk sag, 10dk sol calisyorlarmis. Dogrusu bana hic ama hic tatmin edici gelmedi bu aciklama. Benim basenlerimin yanlari cok dolu zaten. 10dk yetmez. Ama telefonda ikna edemedim. Alan calismasinda bilahare gorusicizzzz :27:
Ardindan heemen cuma gunune ozon sauna ve infrared egzersizleri yerlestirdim. Buna ragmen Persembe aksam ustu dondugumde hizli tempo yuruyus yapma kararindayim. :76:
Likid Clenbuterol+Cle-L uygulamalari hakkinda bilgin var mi? Ben 2 ser sise almistim, Ilk 2 haftalik uyum devresini atlattiktan sonra spor oncesi topikal uygulamayi dusunuyorum. Bosuna gerilla taktiklari demedim ama:1:

Eveeettt bugun diyete girmeden once yaptirmak istedigim check up sonuclarim da geldi , turp gibiyim. Yalnizca demir depolarim biraz daha dolu olsa iyi olur. Ama sasirmadim tabi, kirmizi et seven biri degilim. Spurilina ya basliyorum, o bu aciklari cok guzel kapatacak:)

Eveeettt bugun diyete girmeden once yaptirmak istedigim check up sonuclarim da geldi , turp gibiyim. Yalnizca demir depolarim biraz daha dolu olsa iyi olur. Ama sasirmadim tabi, kirmizi et seven biri degilim. Spurilina ya basliyorum, o bu aciklari cok guzel kapatacak:)

hap-kapsül-şurup vs kısaca ilaç paylaşımları yapmıyoruz...

Back
X