Welcome to Bagcilar...

Ne yazıkkı kendını üstün görme degıl bu. İnsanlar arasında seviye farkı oluyor. Kendınıze uygun bı yere tasının eger olmuyorsa

Beylikdüzü güzel fikir.Severim o tarafları.Eğitim seviyesi yüksek insanların olduğu bir bölge.Çevre önemli, lüks olup olmaması değil tabiki. Yaşam standardını sadece maddiyata bağlamak zaten en büyük komedi. Oturup kalkılabilicek insanların olması hayatı kolaylaştırır, bu yüzden verdiğiniz kararı mantıklı buldum.
Anlatmak istedigim sadece buydu tesekkurler

Arkana bile bakmadan kaç kurtul ordan... Benim eşim de doğma büyüme oralı... Ben evlenmeden önce ben burda oturup da bu semtte hayatta çocuk doğurmam dedim... İlk başlarda bir düşünse de mantıklı düşününce de hak verdi... Hatta ailesi biraz bozulmuş bile olabilir ama şimdi şimdi ayy biz de gitmek istiyoruz buralrdan diyorlar... Beylikdüzünde tuttuk biz de evi bir sitede... Tabiki de burda da o tip insanlar tek tük var... Yani tüm mahalle onlardan oluşmuyor... Ki kaldı ki sitede kapını kapattığında hiç birini görmezsin... Eğer eşinizin işine sorun olmayacaksa ya da sizin kesinlikle Bu tarafa gelin ama tabi burda da güzel bir siteye
Yasayan bilir insanlari kucumsuyor gibi goruyor bazilari ama yasayip gormeleri lazim iş sorun olmaz evet gidersem zaten normal sokak arasi degil de kesinlikle site istiyorum

Dedigim gibi ifşa olmamak icin susuyorum ama elimde tlfn kac gun polisi aradigimi bilirim uyusturucudan..

fatih çok güzel, fatihe gelin.:confused:

şaka şaka...aman uzak durun.bağcıları bilmem,ama adı çıkmış.ben şahsen oturmam,hele de çocuk yetiştiriyorsanız.
annemler,ve akrabalarım florya da, üstüne tanımam ama çooook pahalı.yeşilköy,yeşilyurta hayranım.
buralara yaklaşılamıyor.

10 sene önce avcılardan ,fatihe geldim.(eşimin işyerine yakın diye)pişmanım.

işyeri ve evin birbirine yakın olması büyük avantaj.güneşli tarafları madem eşinize yakın,oralara bakın.oturan arkadaşlarım var,çok memnunlar.aslında ilçe bazında değerlendirmemek lazım.semt semt,sokak sokak değişiyor.

oğluma 8 ay önce,eyüp ,pazariçinden ev tuttuk,kaçmaya çalışıyorlar.ev arıyoruz.

işyerleri levent ve Ortaköy,buralardan ev tutmak imkansız gibi.en kolay ulaşım olabilecek yerlere bakıyoruz.bize son aşamada,rami önerildi.gittim gezdim.çoğunluk,göçmen ,ben göçmenleri severim(kendim doğuluyum)zararsız insanlardır.ev kiraları da uygun,satın almak için de uygun evler var.

oturduğun mahalleyle alakalı. bende evlenmeden önce üsküdar da oturuyordum. mahallemiz çok nezihti ama alt mahalle berbattı. bağcılar istanbulun en kalabalık semti çok çeşit insan var. o yüzden yaşaması zor bi yer. imkanın varsa taşın

Back
X