WEST Sendromlu bebekler

Merhabalar, bebeği west sendromlu anneler herhangi bi grubunuz var mı?

Biz haftada bir vurunuyoruz ilk zamanki nöbetlerinden biraz daha iyi durumda az da olsa azalma var. Siz ne durumdasınız kaçıncı iğneyi vurundunuz sizde azalma var mi

Biz haftada bir vurunuyoruz ilk zamanki nöbetlerinden biraz daha iyi durumda az da olsa azalma var. Siz ne durumdasınız kaçıncı iğneyi vurundunuz sizde azalma var mi
Bizim aktif nöbet yok ama eeg çok bozuk uykusunda belki oluyordur, 4 tane iğne olduk 3. Haftadayız yarın 5. Ci yi olacak ama biraz sesi kısıldı burnu akıyor, siz evde izole misiniz biz parka vs gidiyoruz. Böyle bir durumda bir şey olur mı bilginiz var mı

Şu an 6 aylık civarında zaten gelişim geriliği var o yüzden parka çıkmaya gerek duymuyoruz hani yabancilara da kucak öpücük vs. Yaptirmiyoruz dikkat ediyoruz onlara. Çok fazla dışarı çıkmıyoruz yani. İğneyi vurundugumuz gün bizimde sesimiz kisiliyo çok halsizlesiyo

Selamlama olarak geliyo nöbetleri kolları yukarı kalkiyo kafa öne düşüyor bı anda saniyelik yani gün içinde onlar oluyor. Uzun süreli bı nöbet geçirmedi sukur

Selamlama olarak geliyo nöbetleri kolları yukarı kalkiyo kafa öne düşüyor bı anda saniyelik yani gün içinde onlar oluyor. Uzun süreli bı nöbet geçirmedi sukur
Bizim de öyle ve ben çocuğum 6 aylık iken bir şeyden korktu irkildi diye düşünüyordum başını tutamadığı için birden başı öne düştü zannediyordum , eğitimsiz değilim ama ilk anneliğim ve çok acemiliğini yaşıyorum biz ankaradayız. Genetik test yapıldı mı size. Yarın 5. Dozu alacak burundaki sümükleri temizlemeye çabalıyorum ateş vs olmaz ise sorun yok tedaviye devam bize 14 iğne planlandı. Eeg bozuk bizim iğne sonrası eeg çekilecek inşallah eeg düzelsin umudumuz

Genetik test yapılmadı bize biz hani videosunu çektik çocuğun bide eeg çektiler öyle tanı koydular yarın 4. Dozu olacağız iğnenin de

Genetik test yapılmadı bize biz hani videosunu çektik çocuğun bide eeg çektiler öyle tanı koydular yarın 4. Dozu olacağız iğnenin de
çocuk Bu iğneler zamanı hasta olmaması lazım dediler de bizim çocuk nezle ya , be yapacağım bilmiyorum hiç

Evet iğneler güçlü olduğu için bağışıklık sistemini düşürüyor çok çabuk enfeksiyon kapabilirler hasta olabilirler dikkat etmek lazım ona

Back
X