Whatsapp aile grubumuzdaki soğuk hava

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Merhaba hanımlar

Edit:konuya girmeden once sunu belirteyim ki gorümce ve kv ile arada yaptigimiz muhabbetleri ve fotolari telefonda eltim görünce veya kendilerinden dinleyince sanki ben onu disliyormusum gibi yansitip bana sitem ediyor bana hic yollamiyor hic yazmiyor diyor vebunu kv bana anlatti. Ara kizim sor onuda diyor bende dusundugumu soylersem sanki kotu olacakmisim gibi hissediyorum, politik davranmak nasil olur bilmiyorum.

Eşimin ailesi türiyede ve ben herkese tek tek foto/msj atacağıma eşimle konuşup whatsapp grubu kurduk.
Bu grupta kv, eltim kaynım, görümcem benim eşim ve ben varız.
Ben usandırmadan arada hal hatır sorup foto yolluyorum ve beni tek muhatap alan kv ile görümcem. Eltim okuyor, instagram storyme bakıyor whatsapp durumuma da aynı şekilde( genelde kim ilk önce bakmış görünüyor) ama cevaplamıyor. Mesela bir muhabbet büyük araliklarla 2 -3 saat surse girip okuyor ama yazmıyor.

Yüzyüze gelince bana göre güzel vakit geciriyoruz asla yanında yüzümüde asmam giderken gönlünü hoş ederim çocuklarına yiğenim gibi yaklaşırım ki çocuklarda beni çok sever yenge yenge diye etrafımda döner.
Onun dişında cumadan cumaya veya bayramdan bayrama coğunlukla benim adimlarla aktif iletisimde kalırız.

Büyük oğlum(2) dün çok hastaydi halada oyle ve gece ateşi düşmek bilmedi. Sabah grubta konusu acilinca görümcem gecmis olsun dedi vs kaynanamda öyle. Eltimde okumus yazmadi. Simdi ben esimin ailesinin gönlünü 2 kücük cocuga ragmen yapmaya calisiyorum ama bundanda fazla ilgi gösteremem ki.

Eltimin cocuklari okul caginda ve genelde bana göre vakti daha cok oluyor, yazilan herseyi fotolari görüyor yazmiyor arkamdanda sanki ben mesafeliymisim gibi kendisi dislaniyormus gibi altan altan kv yansitiyor.kvde laf tutamaz bana anlatiyor. Misal:

Toplandiklarinda kv veya gorumce biz mirayla görustuk bebelerin fotosunu yolladi cok ozledik dediklerinde sitem ediyormus dislanmis gibi yansitiyormus... Kendisi benden 7 sene önce evlendi bu arada.

Neyse uzun lafin kisasi kendim calip kendim oynuyormus gibi hissettim esiminde dikkatini cekti istersen sil grubu dedi neyse. Bende demim eltime hitap ederek x sen nasilsin ne var ne yok dedim. Cok soguk bir sekilde ayni bildigin gibi oğlum su hastaligi cikarmis dedi.

Konu o diledi bende dilemeyim degil. Dialogumuzu takip edip bu saate kadar reaksiyon vermeyip ben ona seslenince soguk olup aa gecmis olsun bizimkide hasta dememesi ve politik davranmasi.

Siz olsanız bunu ayni sekilde okuyup görmezden mi gelirdiniz? Bence böyle seylerle yani o yazmadi ama olsun ben yazayim demekle enayide olunmaz cocuk hastalik sonucta ama tavirlari garip ..

Son düzenleme:
Wp grubu gereksiz olmuş.
Sürekli mesaj atmak foto atmak zorunda değilsin.
Sil grubu, arada kvye görümceye yazarsın iki ayrı mesaj atmak ne kadar zor olabilir ki.
Eltinin de gruba yazma zorunluluğu yok belki de çıkmak isteyip dile getiremiyordur.

valla bu elti muabbetleri biaz acayip bizde de öyle bi iletişimsizlik var hep mesafeliyiz iyikide mesafeliyiz yüzyüze konuşuyoruz ama tel de konusmayiz neyse ya anlamaya çalışmıyorum zaten pff

Merhaba hanımlar

Eşimin ailesi türiyede ve ben herkese tek tek foto/msj atacağıma eşimle konuşup whatsapp grubu kurduk. Bu grupta kv, eltim kaynım, görümcem benim eşim ve ben varız.
Ben usandırmadan arada hal hatır sorup foto yolluyorum ve beni tek muhatap alan kv ile görümcem. Eltim okuyor, instagram storyme bakıyor whatsapp durumuma da aynı şekilde( genelde kim ilk önce bakmış görünüyor) ama cevaplamıyor. Mesela bir muhabbet araliklarla 2 -3 saat surerse girip okuyor ama yazmıyor.

Yüzyüze gelince bana göre güzel vakit geciriyoruz asla yanında yüzümüde asmam giderken gönlünü hoş ederim çocuklarına yiğenim gibi yaklaşırım ki çocuklarda beni çok sever yenge yenge diye etrafımda döner.
Onun dişında cumadan cumaya veya bayramdan bayrama coğunlukla benim adimlarla aktif iletisimde kalırız.

Büyük oğlum dün çok hastaydi halada oyle ve gece ateşi düşmek bilmedi. Sabah grubta konusu acilinca görümcem gecmis olsun dedi vs kaynanamda öyle. Eltimde okumus yazmadi. Simdi ben esimin ailesinin gönlünü 2 kücük cocuga ragmen yapmaya calisiyorum ama bundanda fazla ilgi gösteremem ki.

Eltimin cocuklari okul caginda ve genelde bana göre vakti daha cok oluyor, yazilan herseyi fotolari görüyor yazmiyor arkamdanda sanki ben mesafeliymisim gibi kendisi dislaniyormus gibi altan altan kv yansitiyor. Kendisi benden 7 sene önce evlendi bu arada.

Neyse uzun lafin kisasi kendim calip kendim oynuyormus gibi hissettim esiminde dikkatini cekti istersen sil grubu dedi neyse. Bende eltime hitap ederek x sen nasilsin ne var ne yok dedim. Cok soguk bir sekilde ayni bildigin gibi oğlum su hastaligi cikarmis dedi.

Konu o diledi bende dilemeyim degil. Dialogumuzu takip edip bu saate kadar reaksiyon vermeyip ben ona seslenince soguk olup aa gecmis olsun bizimkide hasta dememesi. Yani arkadaslarim bile merak ettiler dunden beri soruyorlar bebe sonucta havale gecirecek diye korktuk.

Siz olsanız bunu ayni sekilde okuyup görmezden mi gelirdiniz? Bence böyle seylerle yani o yazmadi ama olsun ben yazayim demekle enayide olunmaz cocuk hastalik sonucta ama tavirlari garip ..
Belki eltinizde benim gibidir .benimde yakın arkadas grubum var mesajları merak edip okumuyorum bile cünkü uzakta oldugum icin pek beni ilgilendiren seyler yok kaale almıyorum yani gereksiz geliyor .eltinizde akraba grubunu gereksiz buluyordur ki cok gereksiz bence de cevap yazmaması normal ama hastalıga ayıp olmus semde yazma gruba boşver

Wp grubu gereksiz olmuş.
Sürekli mesaj atmak foto atmak zorunda değilsin.
Sil grubu, arada kvye görümceye yazarsın iki ayrı mesaj atmak ne kadar zor olabilir ki.
Eltinin de gruba yazma zorunluluğu yok belki de çıkmak isteyip dile getiremiyordur.
Evet usandırmıyorum çünkü kv telefonunda muhabbetimizi görünce sitem ediyormus. Daha bu sabah kv telefonda bana yine tembihledi onunlada sohbet et diye. Anne grubu bu yüzden açtim ya tabii konusurum neden olmasin dedim. Grubu acincada cok iyi fikir yazmisti öyle kaldı. Ve dedigim gibi arkamdan sitem eden biri o yüzden bu sogukkanliliginida anlamiyorum. Öyle bos muhabbetlerde dönmüyor "nasilsiniz cocuklar nasi opuldunuz" böyle yani

Eltin zaten pek orali olmuyormus sende foto falan yollamak istediginde kv ve gorumceye yollarsin

Çocuğunuz ateşleniyor ve takıldığınız nokta eltinin geçmiş olsun dememesi mi cidden? Mesafeli olmak istiyor, saygısızlık etmemiş, kötü birşey dememiş. Herkes yerinde sağolsun, benden de uzak olsun. En güzel temennim.
Sık sık okuyup saydigim yerlerde hemen ilk izleyen olup muhabbete dahil olmamasi ve soguk cevap vermesi.

Havale geçirecek korkusu ile beklediğiniz yavrunuz varken WhatsApp takip etmeniz, kim gördü kim yazdı dedektifliği yapmanız da ilginç....

Bir sürü akraba Grubu var, hiç birine yazmıyorum.
Bazen açıyorum okumuyorum bile kapatıyorum.
Bence bu kadar önemsemeyin böyle seyleri.
Ben kimse için WhatsApp tan yazıyor bak Kadir kıymet biliyor diye düşünmem.
O kadar anlam yüklemem.
Çok muhabbet etmek isteyen arar konuşur.

Bence grubu silmen yanlış olur.
Kv ve görümcene ayrı atarsın. Sende sessiz kalmayı dene.

Ayrıca eltine neden bu kadar takıldın ki? Belki sevmiyordur belki anlamıyordur. Yazmayı beceremiyordur.

Benim çocuğumun fotosu eltimin neden dikkatini çeksin, el sonuçta. Saçma gelmiş bu grup ki cvp yazmıyor. Şahsen bende ilgilenmezdim. Hala olarak babaanne olarak torununu görmek isteyebilir onlara foto atarsın ı da yine zırt vırt değil. Görümcen istesin yiğenimin fotosunu atın vs diye özlediyse. Ayrıca Eltimin hal hatırını da soracak olursam özel olarak mesajlaşırım.

Sanırım o elti benim :) eşimin ailesinin de bi watsup grubu var. Herkes çocuklarının resimlerini paylaşıyor. Sürekli hayırlı cumalar mesajları vb... Arada yazmıyorum diye halalar kuzenler bana da takiliyorlar. Yazışmaları okumuyorum bile. Çünkü kendi hayatıma odakliyim. Onların özel hayatlarını merak etmiyorum. Hastalık durumlarında geçmiş olsun diye ararim ordan yazmam. Ayni şeyi onlardan da beklerim. Mesaj atmasınlar arasınlar diye. Bi kaç kere sitem ettiler ama önemsemedim.

Bilemiyorum siz çok takıyorsunuz gibi geldi bana.

Eltin zaten pek orali olmuyormus sende foto falan yollamak istediginde kv ve gorumceye yollarsin
Eşimde gördu buda işine gelince yaziyor galiba sil istersen anneme ve x'e(görümceme) özel yazarsın dedi(cunkü gorumcem ve kv biz bugun mirayla konustuk bebelerin fotosunu atti cok ozledik diyince bana sitem ediyormus kv biraz laf tutamaz o anlatti). Bende gruptan cikarsam ve silersem küstü filan gibi olurum alindi olurum diye dusundugumu soyledim

Evet usandırmıyorum çünkü kv telefonunda muhabbetimizi görünce sitem ediyormus. Daha bu sabah kv telefonda bana yine tembihledi onunlada sohbet et diye. Anne grubu bu yüzden açtim ya tabii konusurum neden olmasin dedim. Grubu acincada cok iyi fikir yazmisti öyle kaldı. Ve dedigim gibi arkamdan sitem eden biri o yüzden bu sogukkanliliginida anlamiyorum. Öyle bos muhabbetlerde dönmüyor "nasilsiniz cocuklar nasi opuldunuz" böyle yani
Aman neden hep sen yazacakmışsın?
2 haftada bir nasılsın çocuklar nasıl dersin 10 dk hoşbeş hadi iyi günler bitti. Valla iyi kafa yoruyorsun bu meselelere, kv uyarıyor eltine yaz diye sende tamam diyorsun çocuğunun ateşi var sen eltin geçmiş olsun demedi diye dert ediyorsun.

Back
X