Whatsapp aile grubumuzdaki soğuk hava

Bana bir grupta görüp de yazmamak çok ayıp bir şey geliyor. Hani sen kimsin diyorlarmış gibi gelir. Madem yazmayacaksın o gruptan çık. Öyle bir grupta olsam çıkarım çok şükür öyle insanlar yok benim WhatsApp gruplarımda . Ama kalkıp eltimle kaynanam ve görümcelerimle WhatsApp grubu da açmam şahsen. Çok görmek isteyen olursa toplu mesaj listesine alırsınız ikisini ve atarsınız, bu kadar basit.

Böyle eltiye şöyle davranılır ilk önce hiç o yokmuş gibi davrancaksın çünkü o da sana öyle yapıyor . Ben varya görümcemle kayınvalidemle öyle güzel muhabbet açıp konusurdumki o da durdugu yerde çatlasın . Bacım elti gemisini yürütememişler sen mi yürütcen :))

Bana bir grupta görüp de yazmamak çok ayıp bir şey geliyor. Hani sen kimsin diyorlarmış gibi gelir. Madem yazmayacaksın o gruptan çık. Öyle bir grupta olsam çıkarım çok şükür öyle insanlar yok benim WhatsApp gruplarımda . Ama kalkıp eltimle kaynanam ve görümcelerimle WhatsApp grubu da açmam şahsen. Çok görmek isteyen olursa toplu mesaj listesine alırsınız ikisini ve atarsınız, bu kadar basit.

Aynen katılıyorum, grupta olup hiç yazmamak çok manasız. Ben kişisel paylaşımlara mutlaka cevap yazmaya dikkat ederim. Fotoğraf atılmışsa yorum yazarım, hayırlı olsun, iyi gezmeler, maşallah vs... Hele hastalıktan bahsedilmişse geçmiş olsun yazmak nezakettendir.
Birisi bu elti gibi sürekli aynı tavrı gösterse ben de kendisini görmezden gelirim. Grubu ben kurmuşsam onu çıkarırım. Sorarsa hiç katılmıyordun sildim derim.

Böyle eltiye şöyle davranılır ilk önce hiç o yokmuş gibi davrancaksın çünkü o da sana öyle yapıyor . Ben varya görümcemle kayınvalidemle öyle güzel muhabbet açıp konusurdumki o da durdugu yerde çatlasın . Bacım elti gemisini yürütememişler sen mi yürütcen :))

Beni anlamılanıza çok sevindim:) grupu kurali bir kaç gün oluyor kaynımda şikayetciydi aramiyorlar sormuyorlar vs diye. Bende nasilsiniz yazdim ilk basta. Bi süre sonra sirf görumcem yazdi canim temizlik yapiyordum simdi gordum vs sen nazilsin diye. Dedigim gibi storyme vs anında eltim bakiyor ama yazdigima yazmiyor, benimle alip veremedigi ne anlamadim.
Dünde kendisine direk hitap x sen nasilsin ne var ne yok diyince hani görüyorum ya okuyup yazmiyor, iyiyim bende ayni cocukta hasta diyor. Sen nasilsin yok. Acaba benim onun okudugunu görduğumden haberimi yok anlamadim

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum, grupta olup hiç yazmamak çok manasız. Ben kişisel paylaşımlara mutlaka cevap yazmaya dikkat ederim. Fotoğraf atılmışsa yorum yazarım, hayırlı olsun, iyi gezmeler, maşallah vs... Hele hastalıktan bahsedilmişse geçmiş olsun yazmak nezakettendir.
Birisi bu elti gibi sürekli aynı tavrı gösterse ben de kendisini görmezden gelirim. Grubu ben kurmuşsam onu çıkarırım. Sorarsa hiç katılmıyordun sildim derim.
Ya demi. Kv de der kahvaltiya gittim yok x geldi (görumcemden icin) oturuyoruz yemek yiyoruz geziyoruz bilmem ne. Ben hep oh anne iyi yapiyonuz sefaniz olsun vs derim.

Gecen kv biriyle konusurken eltim aramis onu mesguldeymis kv ve geri dönünce "x ile mi konusuyordun" demis( x benim 2 yasindaki oglum) ama manali manali anlatti. Kv cevresi cok genis herseyi gectim anasi veya kendi kiziyla konusabilir ve eltim bu lafı söylerken biraz sanki kiskandigini belli etti gibime geldi..ve kv benim cocuklarin fotosunu whatsapp durumunda paylasiyor sık sık ondan mi rahatsiz oldu bilemedim

Sohbet ederken baktın ki eltin okuyup okuyup yazmıyor
X sende sohbete katılsana niye sadece dinliyorsun bizi ne var ne yok de
Özel davetiye bekliyorsa zatı muhterem :)

Grup kurmanıza ve mecburen o grupta kalmaya uyuz olmuştur. Çıkamıyordur da gruptan kv, görümce hepsi orada. Ne bileyim saçma bence. Fotoğraf atacaksanız bir kişiye fazladan atmak neden yük olsun? Böyle bir şey için grup kurmak, ''süper star Mira_88 programımıza avrupa dan bağlanıyor'' minvalli bir izlenim bıraktı bende. Ne gerek var?

Eltim beni ve bebeğimi çok sevdiği halde fotoğraflarını yollamıyorum onu boğmamak için. Eşim fotoğraf, video olduğunda abisine atar, oradan bakarlar. Bakıyor da kadın bana anlatıyor şöyle pırtlamış, böyle gülmüş diye. Bir kere bile sen at bana demedi. Kadın ne yapsın benim çocuğumun fotoğraflarını zırt pırt? Sizinki de o hesap işte. Siz biraz baskınsınız gibi, sosyal platformu yönlendirmeye çalışıyorsunuz, kadın da rahatsız bundan. Bunu anladım bu olaydan.

Son düzenleme:
Grup kurmanıza ve mecburen o grupta kalmaya uyuz olmuştur. Çıkamıyordur da gruptan kv, görümce hepsi orada. Ne bileyim saçma bence. Fotoğraf atacaksanız bir kişiye fazladan atmak neden yük olsun? Böyle bir şey için grup kurmak, ''süper star Mira_88 programımıza avrupa dan bağlanıyor'' minvalli bir izlenim bıraktı bende. Ne gerek var?

Eltim beni ve bebeğimi çok sevdiği halde fotoğraflarını yollamıyorum onu boğmamak için. Eşim fotoğraf, video olduğunda abisine atar, oradan bakarlar. Bakıyor da kadın bana anlatıyor şöyle pırtlamış, böyle gülmüş diye. Bir kere bile sen at bana demedi. Kadın ne yapsın benim çocuğumun fotoğraflarını zırt pırt? Sizinki de o hesap işte. Siz biraz baskınsınız gibi, sosyal platformu yönlendirmeye çalışıyorsunuz, kadın da rahatsız bundan. Bunu anladım bu olaydan.
Hanfendi konuyu ben cok açik ve net izah ettim.
Bakın bana hiç yazmazdı mesela ben arada hal hatır sorar bayramını kutlardım. O hiç yazmazdı. Ama kv gilede ben onu dışlıyormuşum gibu yansitiyor. Onlarin telefonunda benim attigim fotolari görünce hic resim yollamiyon vallah dedi bana ben garipsedim. Hala degil babaanne degil desemki oğlumu özledi kendi yazmaz etmez ama foto bekler. Misal atiyorum hastalandim nane limon yaptim foto attim instastoryne arkadaslar gorumcem kisaca gecmis olsn canim der. O izler. Biz oraya gidincede aa evet gordum sen bu hamileliginde cok hastalandin der. Gecmis olsun demez ha demesin kendi bilir ama boylesine ilk defa rasliyorum o zama bana sitem etme.
Neyse zamanla bende umursamadım. Ama hala arkamdan buna devam ediyormuş. Kv gilede yansitiyor bana hic foto atmiyo diye.

Ne yalan söylim bu hareketleri beni biraz gicık yapti bende yüz göz olmak istemedim ve grup actim. Madem cok istiyor cok merakli sohbette etmek istiyor hepimiz bir olalim dedim. Ama o sadece okuyor instastoryimi izliyor vs ama yazmiyor. Yazarkende bi tripli. Eşim dün onun cocugunu sordu kisa cevap verdi, eşim ve görumcem ona hitaben bisey daha yazinca laf havada kaldi. Amaci ne tribi kime anlamiyorum

Grubu sen kurduysan sil yoksa çık gruptan.Muhabbetini kv görümcenle ayrı ayrı kurarsin net..

WhatsApp grupları her zaman sıkıntılıdır ben de birkaç tanesine üyeyim.
Birileri sürekli kırılıyor alınıyor çıkıyor sonra tekrar dahil oluyor.
gerek yok bence grubu kapatın görümce ve Kayınvalideye ayrı ayrı resim gönderin

Back
X