Whatsapp krizi konusu ?

Harbiden banı kalkmış. O zaman bu kez buradan umuda yolculuğa seslenmek istiyorum. Tv de kameralara döndürüp seslendirirler ya :) :KK9: magazin forever muamelesi yaptığımdan değil gerçekten neler yaşadığını merak ettiğimden uğraşıyorum böyle. Kısa bir açıklama yazısı yazsan bize de anlatsan üzüleceksek beraber üzülsek, sevineceksek de beraber sevinsek? Umudayokculuk geri dön :KK14:
yeni üyeydi o sanırım, belki de siteden ihraç edildiğini falan sandı

Bende çok merak ediyorum bu banlanma kaç gün sürer acaba
Banı kalkmış ama kendisi döner mi ne zaman döner bilemedim. Konunun aktif olduğu sıralarda birileriyle daha özel şeyler paylaşıyor gibiydi, aslında onlar durumdan haberdarsa bizimle paylaşır diye de düşündüm biraz. :işsiz:

Nedem banlanmismi? Bani kac gunluk acaba. ? Her banlanista 1 gun artiyor galiba. Ben ilk banlandigimda 1 gun 2. Banlandigimda 2 gun ban almistim :)

Ayrica bende merak ediyorum. Niklere hic bakmadan okuyorum konulari alintilar yapiyorum yada cevaplar yaziyorum.

Inanin kim kimdir hic bilmiyorum. Konulardan hatirliyorum sadece. Benim.icjn onemli olam kisiler nikler degil olaylar kim bilir belkide x kisi yuzunden banlandim baska birkonuda hak verdim destek verdim. Hic bilmiyorum onemlide degil. Demekki bir konuda anlasamiyor diger konuda gayet anlasiyoruz demektir.
Ay ne sacma alakasiz sey yazdim ama
Bu whatsap oalyini bende merak ettim.
Merak ettigim bir kac kisinin konusi daha var ama hangi uyelerdi bilmiyorum.

Kadın daha yeni üyeydi, henüz forum kurallarına hakim bile değilken (ki yılların üyeleri bile yeri gelir bilmez) banlandı.
Neden? İlk konusu kendini bilmezler tarafından işgal edilince kapandı, o da mecburen 2. konuyu açtı (doğal olarak, derdi devam ediyordu çünkü)
Ee buda devam niteliğinde denilerek şutlandı.
Yazık!
Ki her 5 mesajından 2'si: bu forum sayesinde aklıma mukayyet olabiliyorum, en büyük destekcim sizlersiniz diyerek.
Sanki yarı yolda bırakmışız gibi tuhaf bir his içerisindeyim.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kadın daha yeni üyeydi, henüz forum kurallarına hakim bile değilken (ki yılların üyeleri bile yeri gelir bilmez) banlandı.
Neden? İlk konusu kendini bilmezler tarafından işgal edilince kapandı, o da mecburen 2. konuyu açtı (doğal olarak, derdi devam ediyordu çünkü)
Ee buda devam niteliğinde denilerek şutlandı.
Yazık!
Ki her 5 mesajından 2'si: bu forum sayesinde aklıma mukayyet olabiliyorum, en büyük destekcim sizlersiniz diyerek.
Sanki yarı yolda bırakmışız gibi tuhaf bir his içerisindeyim.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Yok onun banı kapanan konuyu devam ettirdiği için değil kocasının metresi diyeceğim artık -bende banlanırmışım :KK70:- o kadına ağır sözler söylediği içindi. Aslında uyarılsaydı devam etmezdi ama olmadı. Bende destekten mahrum olmasına çok üzülüyorum

Yok onun banı kapanan konuyu devam ettirdiği için değil kocasının metresi diyeceğim artık -bende banlanırmışım :KK70:- o kadına ağır sözler söylediği içindi. Aslında uyarılsaydı devam etmezdi ama olmadı. Bende destekten mahrum olmasına çok üzülüyorum

Her iki sebebten ötürü diyelim o halde.
Bide ne alaka yani? Ne diyecekti ki başka?
Kocamı ayartan iffetli kadın mı?
Anlayamıyorum gerçekten.
Derdi olan insanların parmaklarının yazdığı cümleleri altın kantara koymak da neyin nesi?

Bu arada içimde bir his var sanki biz ikimiz de şutlanacağız :KK70:

çok üzüldüm kadıncağız size ihtiyacım var diyordu o kuralı kaç yıllık üyeler bile bilmiyordur

Her iki sebebten ötürü diyelim o halde.
Bide ne alaka yani? Ne diyecekti ki başka?
Kocamı ayartan iffetli kadın mı?
Anlayamıyorum gerçekten.
Derdi olan insanların parmaklarının yazdığı cümleleri altın kantara koymak da neyin nesi?

Bu arada içimde bir his var sanki biz ikimiz de şutlanacağız :KK70:
:KK50:

Banlandığını bilmiyorum ama kadına destek olmak gerekti bazen yazarak bile rahatlayıp güçleniyorduk.

Üzüldüm umarım haberdar oluruz.

Bende çok hakim değilim giremesem büyük ihtimalle bir daha girmek için uğraşmazdım atıldım diyerek..

Keske kapatilmasaydi konu
Bitakim insanlar yuzunden konusu bos yere kitlendi
Kadin burda yazarak rahatliyodu sonucta
Uzuldum cidden

Üye banlı değil, Cumartesi gecesi banı bitti, hanımlar evet tamam mağdur bir hemcinsinizi merak ediyorsunuz, sözleri görmezden gelinsin istiyorsunuz ama site kuralları gereği ne kadar üzgün, kızgın, sinirli, yaralanmış olsakta üsluplara dikkat edilmesi gerekiyor, üye kuralları biliyordu.

Yine kurallar gereği kapatılmış konuların devamı açılamıyor, üyemiz gelişmeleri anlattığı bir konu açabilir ama devam konusu niteliğinde değil.

Back
X